זהירות בדרכים

זהירות בדרכים

היום-יום שבת יצאנו לרכב באזור של צומת ראם. בדרך ראינו 3 תאונות!!! מתוכם 2 היו על השוליים של הכביש! צריך למור על עצמינו יותר טוב מהמטורפים שנוסעים על הכביש! אז שימו לב כשאתם רוכבים!

Lance_Armstrong

New member
לא משנה כמה נהיה זהירים

הדברים שקורים , לא בשליטה שלנו. אם אנחנו רוצים למנוע את זה, אנחנו חייבים להפיסק לרכוב. אבל אנחנו לא הולכים לעשות את זה!!! מה שצריך , זה רכב מלווה מאחור (אותי תמיד תוכלו לזהות ע"י זה שיש מאחוריי פיאט מריאה לבנה... אבא שלי מלווה אותי תמיד. לכל מקום
). היום רכבתי בנשר גם-כן. הנהגים ממש מטורפים. ועוד יותר מטורפים, הם הרוכבים. יש כמה שלא יודעים לרכוב בקבוצה ואני מצאתי את עצמי "בדרך למטה" כמה פעמים. אך למזלי לא נפלתי. ואתמול (יום ו´) רכבתי בפלמחים, ועשיתי ירידה ופתאום עקף אותי אותו ונעצר!!! הוא רצה לפנות שמאלה. והוא החליט שהוא ידפוק ברקס, יעצור, ורק אז יתחיל לנסוע ולפנות. האידיוט הזה כמעט הוריד שלושה רוכבים, שאני אחד מהם. ואני עוד הייתי הכי קרוב אליו. ובאופניי כביש, אם לוחצים על הברקס חזק , זה ישר חריקה. וחריקה עם אופניי הכביש זה בין הדברים הכי מסוכנים ומפחידים. בקיצקץ, דפקתי חריקה ושאר הרוכבים היו מאחוריי. הכל הסתיים בטוב, אבל זה לא היה צריך לקרות. וזה גם-כן, לא היה בשליטה שלנו. טיפים: ------- * להיות קשובים לתנועה. להסתכל אחורה כל דקה, לראות אם איזה אוטו מתקרב. * כשיש סיבוב חד, מאוד להיזהר. כי נהגים נכנסים לשוליים כשיש סיבוב. אחד כבר חתך אותי פעם. המראה שלו הייתה ס"מ מהיד שלי. * לרכוב עם רכב מלווה מאחור, ולהשתדל לרכוב עם עוד מישהו. אף פעם לא להיות לבד. * אתם, הרוכבים, תיזהרו גם-כן, ותרכבו לפי חוקי התנועה. לפני שמסתכלים על אחרים, תסתכלו על עצמכם. * נהג עשה משהו רע. על תעירו לו!!! המקסימום שאתם צריכים לעשות, זה לרשום את המס´ רישיון שלו. ואני אומר את זה מניסיון כי היה לי מקרה מאוד לא נעים וכמעט דרסו אותי בגלל שהערתי ... ממש ממש להיזהר! יאללה חבר´ה, תנו גם אתם טיפים. נעשה את ספר הטיפים הגדול. בברכת סוף שבוע נפלא, ופתיחת שבוע חדש נפלאה שתהיה לכם. איתי רוזנבלום.

yoni malka

New member
פתרון טוב

לרכב בקבוצה זה פתרון טוב מאוד. אפשר לחלק את נטל הליווי מידי שבת על ההורים,אחים,דודים דודות וכו... למשל בקבוצתי חכ"מ קיימת רשימה של תורנות ליווים. כל אחד מלווה בתאריך שלו. זה מקל רבות על הרכיבה (לא צריך לחכות למי שיש פנצר, אפשר לשים במכונית ציוד ובעיקר שומר על בטיחות הרוכבים) שווה לנסות...

Lance_Armstrong

New member
נכון.

לנו יש ברכב הליווי (יש לנו 2... אוטו אחד מאחורי הקבוצה החזקה ובתוך האוטו, המאמן יושב. והאוטו השני הוא מאסף) גלגלים להחלפה. ביגוד שהרוכבים מורידים כשחם להם. אם למישהו נגמר המים, הוא מקבל ישר הספקה חדשה. כדאי בכלל אוטו. לא רק בשביל הבטיחות, אלא גם בשביל הנוחות.

omerB

New member
אכן רכב מלווה הוא הכרחי אבל...

מאימת המטורפים בקופסאות הפח אין לפעמים מה לעשות. דוגמא, באוסטרליה התאמנה קבוצת טריאתלטים ברכיבה עם מאמנם ברכב מלווה ורכב שהגיח משום מקום קטל את אחד הטריאתלטים המבטיחים של היבשת הזאת.

Luke Harrop זה השם של הטריאתלט

שנהרג. luke harrop היה אלוף עולם לנוער ואחד מהטריאתלטים הטובים באוסטרליה. אחותו היא laureta harrop וגם היא בין המובילות בעולם. לי אישית היה את העונג להכירו ונוכחתי לדעת שלמרות רמתו הגבוהה, הוה היה בחור נחמד שידע לעזור גם למתחרים שלו. כולי תיקווה כי ההרג בכבישים יפסק ונוכל לנהל שיגרת אימונים בטוחה! רן אלתרמן.

מדברם על התאונה בכל העולם

הם רכבו בפלטון עם מלווה, ברחו כמה מטרים ונפגעו ע"י נהגת שנעצרה בעקבות לארוע. הנפגע השני חי ומקווים שיחלים.

benny tsabba

New member
לא תמיד הנהגים אשמים !!! חשוב

אתמול ,שבת 19.1 שעה 8:40 בבוקר כמעתי ודרסתי רוכבת אופניים שנסעה על כביש מס 2 .! היא רכבה מתחת לגשר רבין (כפר שמריהו) במקום שבו אין שוליים !! נהג אחר היה צופר לה ,מה שכמובן היה מבהיל אותה כהוגן (ודי בצדק) ואולי היה גורם לה לאבד שליטה ומשם התסריט די צפויי.... לא רוכבים ללא שוליים גם אם זה אומר שצריך לעבור דרך מחלף שמצריך הפסקה\עצירה. בני.

מציע לכולם לרכב על חוצה ישראל

שם אין מכוניות, ואם מדי פעם עוברת משאית אז שומעים אותה מתקרבת. בשבתות אפשר ךרכב באזורים שוממים. בשום פנים אל תרכבו על כביש החוף או כביש 4 !! לצערי אנשים לא מקשיבים וממשיכים לרכב כי זה קרוב, נוח וכדומה. במצב הנוכחי ימשיכו לצערינו להפגע אנשים. למי משמעמאין בגורלות זה לא משנה, כי בסוף איפה שתרכב , אתהיכול לחזור הביתה ולהפגע ברחוב מול הבית. בכל מקרה תזהרו, תרכבו עם רכב מלווה, לא לבד ועם פלאפון.

כביש חוצה ישראל

באיזה נקודות באזור המרכז אתה ממליץ לעלות על חוצה ישראל?

למעלה