זהו

SpongeGil

New member
זהו

כל כך נעים לדעת שאתה מצפה ממישהו למשהו, ואז הוא משנה מצבי רוח. ברגע אחד הוא מרגיש הכי כיף איתך בעולם, ופתאום כבר לא בא לו. וכמה ימים אחרי זה הוא כבר קורא לך בכינויי חיבה וחושב על כמה שבא לו להיות איתך. אנשים מזהירים אותך על שהוא לא האדם הכי יציב שיש, אבל אתה בטוח שאתם יכולים להיות ביחד ולהצליח. אתה מתקשר לשאול מה שלומו, כשהוא אומר לך שהוא הכיר מישהו והם רוצים להפגש. ואתה, שכבר סבלת כמה דברים בו שהרגיזו אותך מאוד והבלגת, איבדת את כל העצבים באותו הרגע, עד שניתקת לו בפרצוף, שזה הדבר שהוא הכי שונא, בידיעה שהוא ייצא שוב הנפגע. (זה גיל - MrMemory או Atticus Finch. הייתי פה כמה שבועות ביוני 2006 אם מישהו לא זוכר, ועזבתי כי היו כאן כמה אנשים לא נחמדים שלא בדיוק גרמו לי להרגיש נוח בפורום. אבל הרגשתי שהייתי חייב לכתוב את זה)

resputin

New member
Hey you

אתה מתאר סיטואציה לא קלה או נעימה, אבל כזו שנתקלתי בה. בערך. אנשים לא מאוזנים הם הקשים ביותר, כי אי אפשר לצפות מה הם יעשו. אני מניח שחייבים לעשות את זה בשביל לרכוש ניסיון וכמה שזה נראה קשה מהמצב שאתה עומד בו עכשיו, זה ישתפר. בחיי.

SpongeGil

New member
בהחלט הקשים ביותר.

אבל לא נורא, אני מניסיון אישי כבר יודע שזה רק יחזק אותי, לכן אף אחד לא רואה אותי יושב מדוכא ומקנן. למשל, אנשים ששואלים אותי מה קורה עם חבר שלי, אני עונה "נפרדנו, חבל" וממשיך לחייך כאילו כלום... אבל זה עדיין מאד מרגיז אותי שככה זה נגמר.

James Hammerton

New member
נראה לי שזה כבר לא ממש חוסר יציבות

אם הוא רוצה לצאת עם מישהו אחר בזמן שאתה בקשר איתו, סימן שמשהו בקשר בהחלט לא בסדר...

SpongeGil

New member
קשר כבר אין

היום רבנו וניתקנו קשר לגמרי. טפו עליו, הוא אור שניצלתי אותו בעוד שהוא היה היחיד שלא רק שיחק בי, אלא גם ניצל אותי ותעתע בי, ואני לא אתחיל עכשיו לשפוך את כל מה שקרה. זה מה שחסר לי עכשיו, להתעצבן.

היי לך ../images/Emo140.gif

תראה, גם אני עברתי לצערי מישהו מאוד לא מאוזן ומבולבל בעצמו. אנשים מוזרים או אנשים שמשחקים בך, תתרחק מהם כמו מאש. אתה בסוף תפגע מהם. עכשיו, קרה מה שקרה. מכאן והלאה - צריך לדעת להפיק את הלקחים וללמוד איך לפעול בעתיד. גם אם הבנאדם נראה מוצא חן בעינייך מכל מיני בחינות, אבל ברגע שאתה מגלה את אחד הפאקים הגדולים שעלולים לפגוע בך, אל תחשוב פעמיים, תנתק את הקשר. מצטער על מה שקרה... מקווה שתרגיש טוב ושתדע שאתה לא לבד בסיפור הזה

SpongeGil

New member
הקשר כבר נותק :)

אני לא מפסיק לחשוב עליו, אבל ככל שהזמן יחלוף אני מקווה לשכוח ממנו. תודה!

למעלה