זהו

Efrat K

New member
זהו

אין יותר לימודים,רק מתכונות ובגרויות
זה גורם לי לחשוב כבר שאני בי"ב.

Efrat K

New member
התכוונתי

ברור שיהיו ימים מרוכזים מידי פעם אבל בתכלס אין מערכת שעות רגילה ומסודרת ולרוב זה חופש שפשוט צריך ללמוד בו למתכונות ובגרויות.

Wild Eye Joker

New member
לנו יש מערכת שעות רגילה ומסודרת

ואנחנו ממשיכים ללמוד כרגיל הכל חוץ מספרות, כי רק את זה סיימנו ללמוד.

גליזה

New member
../images/Emo45.gif חוץ מהקטע על ספרות

סיימנו סוציו, אבל עכשיו יהיו תרגולים

Wild Eye Joker

New member
כה חח זה מה שיש לנו בספרות

ממ היא באה לשיעורים..המורה כאילו ומי שרוצה בא כדי לפתור יחד שאלות וזה..אני כמובן לא באה
ממש אני אקום בשעת 0 לזה

Efrat K

New member
איך סיימתם?

אנחנו עושים 2 יחידות ספרות דתי והמורה שלנו כל הזמן אומרת לנו שאנחנו במצוקה ושיש לנו עוד פול חומר. לא נראה לי שסיימנו כלום,לא מתמטיקה,לא ספרות,לא תנ"ך(כל מה שלמדנו השנה ירד במיקוד!),לא היסטוריה. רק תושב"ע ואנגלית שאין בכלל מה ללמוד לזה כי זה אנסין.

Wild Eye Joker

New member
לא הבנת../images/Emo4.gif

גם אני לומדת ספרות מכיתה ז' אבל זה לא ספרות לבגרות. ספרות לבגרות אנחנו לומדים מכיתה י', ובגלל זה זה די הגיוני שעד עכשיו כבר נסיים את כל היצירות שצריך

Efrat K

New member
גם אנחנו למדנו מכיתה י' לבגרות

למדנו אפילו מכיתה ט'-את בעלת הארמון ועוד סיפורים קצרים לבגרות. בכיתה י'-שירי שואה ושירים מהמאה ה-20,2 סיפורים קצרים,גיא אוני,המקרה המוזר של הכלב וילדי הצל. ולמרות הכל ולמרות כל מה שלמדנו השנה עדיין נשאר לנו טונה של חומר.

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif אנחנו משתחררים ב1.5

ואז יש רק מתכונות ובגרויות

Grey Faerie

New member
כוסאמק רשמית

רק אני ב20 ליוני בדיוק אראה את כותלי בי"ס פעם אחרונה (גם זה לא מדויק, ב21 יש בגרות. סעמקערס, כבר אמרתי?)

m i c k e y 15

New member
חח גם אני הרגשתי עם כל אלה שחגגו

את סיומם.. אבל יש עוד שנה לצערי... ויש לי עוד תיגבורים בחופשששששש ועוד יהיו אולי קצת חזרות במתמטיקה..אני מקווה! לא בא לי על בגרויות

למעלה