זהו................................

I LostJakysDog

New member
זהו................................

ביום שישי אמרתי לחבר שלי שאני על סף יאוש ושכבר לא אכפת לי מכלום היום אמרתי לידיד שלי שממש לא יהיה אכפת לי עם אנשים הכי קרובים עליי ימותו או אולי עדיף שאני ימות... חחח...אני זאת שאומרת לכולם שאסור להתייאש... והינה אני עצמי מיואשת... עצוב...................... נולדתי כדי לנשום נושמת בשביל למות בסוף...

yellow cheese

New member
חן יקירתי... :&acute../images/Emo7.gif

עצוב לי לשמוע שעצוב לאדם שאני מכירה, או לא ממש מכירה-כמוך.. במקום לומר לאנשים כל הזמן לא להתייאש...אל תתייאשי בעצמך חן.. החיים גרים על כף מאזניים. "פעם למטה-פעם למעלה". לכל אדם יש עליות ומורדות.. תעזרי לעצמך..אל תתני לכף המאזניים שלך לנחות מטה... זה רק יזיק לך ולסובבים אותך..
מתוקה..ואני פה תמיד.
, שירלי
כהן

ori paniri

New member
חן../images/Emo7.gif

את צריכה להתגבר החיים ממשיכים אל תהרסי לעצמך ת´חיים!!!!!!!!!!!!!!! תתעודדי אני בטוח שאת לא לבד!!!!!! לא כדי להיות עצובים במיוחד לא כיום!!!!!!!!!

למרות

שאנחנו לא מדברות... אישה חכמה אחת אמרה לי משפט כזה: מה ייצא לך מזה שתתאבדי? או אפילו תנסי? סתם יגידו עלייך מאחורי הגב, אה, תראו את זאת הלכה והתאבדה כמו סתומה... ותאמינו לי, זה נכון... ממשהו אחר שעשייתי אני יודעת שזה נכון...המשפט הזה בגירסה אחרת... אז סתם חבל על המאמץ... עדיין אוהבת, אורלי.

הבדידות

New member
חנו´ש מתוקתי....

את יודעת שאני תמיד כאן בשבילך... אבל אם לא משתפת פעולה שום דבר לא יצא מזה! ואם רע לך ואני שואלת אותך מה קרה או מה המצב או מה חדש ואת אומרת שהכל כרגיל ושטוב לך אז מה אני אמורה לנחש שרע לך או שלא טוב לך??? אני לא מגדת עתידות! וגם אם אני רואה שמשהו לא בסדר ואני שואלת אז את בין כה וכה לא תדברי איתי ותפתחי אליי אז למה בעצם אני קיימת??? נשבר לי... אני אוהבת אותך ואני ממש לא רוצה שנתרחק ומרות שזה כבר קרה אבל אפשר לשנות את זה אם יש טיפה של רצון ואמון אחד בשני מה שאין לך אליי!!!! אני אוהבת אותך ואם את רוצה את יודעת איפה למצוא אותי. אני

למעלה