זהו...

איזה אושר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גם להודעה הזאת חיכיתי! אני כל כך שמחה. אם יבוא לך, תתני לנו רמז למתי? איך את עם כל ההתרגשות הזאת? [אני מנחשת ..]
המון אהבה, סקאלי

ymz

New member
מזל טוב!!!!!!!../images/Emo25.gif

מאוד שמחה בשבילך. הרבה מזל טוב ושהכל יעבור כמה שיותר חלק.

S u n n y 1

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif

אהובה, מאחלת לך את כל הטוב שבעולם בשבילך. כל כך שמחה בשבילך

vered51

New member
מזל טוב

איזה חיוך העלת על שפתיי בכל הטירוף של היום, כיף לראות הודעה משמחת אשמח אם תשתפי אותנו בהכנות והרגשות שיהיה לך המון מזל טוב ורד

פרח75

New member
איזה אושר

מזל טוב!!!! איזה כיף לשמוע בשורות כאלה לחג. מאחלת לך רק טוב

לולי80

New member
איזה כייף

עשיתן לי את היום עם התגובות החמות שלכן!!!! איך ההרגשה אתן שואלות... היו עד כה בעיות על רקע עניינים פיננסיים (בין חמותי לעתיד. לאבי...) שהעכירו (אפילו העכירו פלוס) על האווירה... אבל יהיה בסדר.... (בן זוגי אומר שמה שבא בקלות הולך בקלות... אז עכשיו קשה אבל אח"כ יהיה מדהים... אין מה לומר - מצאתי לי אינטיליגנט...) כמובן חסרונה של אמי מורגש ויורגש עוד יותר... אני יודעת שהיא איתי ומלווה אותי ברוחה... אבל כולנו יודעות שזה לא אותו דבר... עצוב לי שהיא לא חלק מזה... שהיא לא תחלוק איתי את הרגעים האלו... את ההכנות.... המחשבות... שהיא לא מכירה את בחיר ליבי (למרות שאין לי ספק שהייתה לה יד בכך שפגשתי אותו.. - הוא פשוט הכל!!! ה-כ-ל - אני עדיין המומה מזה שהוא רוצה להתחתן איתי!!! "קצת" קשה לעבור גם את זה לגמרי לבד... תודה לכן על ההתעניינות הדאגה והפירגון.... מבטיחה לעדכן.. אוהבת אתכן לול

ymz

New member
מה זה צריך להיות?!

אני עדיין המומה מזה שהוא רוצה להתחתן איתי!!! ברור שהוא רוצה להיתחתן איתך! איך אפשר שלא לרצות לחיות כל החיים ליד מקסימה כמוך?! תהיי בטוחה שהוא לא מאמין לאושר הזה שהסכמת להתחתן איתו.

המונהמונהמונהמון...

מ ז ל ט ו ב
מאוד שמחתי לקרוא על החדשות הטובות.. שיהיה המון מזל טוב ואושר לשניכם. מתארת לי שזה מלווה בהרבה רגשות מעורבים (כמו כל דבר חשוב שקורה..) אנחנו תמיד כאן להכל! ומה זה: אני עדיין המומה מזה שהוא רוצה להתחתן איתי!!! אמור להביע??? שניכם ברי מזל שמצאת אחד את השני וזכיתם לאהוב!!!

אדומה2

New member
המון המון מזל טוב לולי!!!!!

מתי התאריך? אם אוכל לעזור בלכתוב מחשבות ולשתף במה שאנחנו עשינו, אשמח, רק תכתבי ואענה לך. אגב, אני חייבת לשתף אותך- אתכן- השיחה הראשונה שהייתה לי וליקירי לפני החתונה עם הוריו, שכמובן כללה ענייני כספים וכמויות של אנשים, מי מוזמן, מי לא וכיו"ב, היו כל כך הרבה צעקות, וכל כך הרבה מתחים, שזה היה פשוט בלתי נסבל!!!!!! אחרי שצעקתי עליהם שזו החתונה שלי ואני לא מוכנה שההכונת אליה ילוו בכל כך הרבה צעקות, הם נרגעו ואז עוד פעם התחילו- אז פשוט אמרתי ליקירי "אני בסלון, אני לא מוכנה לנהל שיחות ככה" ופרשתי מהמשחק השטותי הזה. ואחרי ה"דיון" הזה, יותר לא היו דיבורים כאלה, עם כל כך הרבה צעקות וכו'. כך שאני מבינה על מה את מדברת לולי, זה כנראה חלק בלתי נפרד מהחתונה, להפיק חתונה זו ממש.... זו ממש חתונה!
החוכמה היא להגיע למצב שאת נהנית מההכנות ומההתרגשות לפני, וזה אפשרי. כל עוד אתם שניכם יודעים מה אתם רוצים ואתם מתואמים ביניכם, הכל יהיה בסדר. הרבה נשיקות ושמחה גדולה, יעל

לונה..

New member
כמה אירועים משמחים יש כאן לאחרונה

כן ירבו, כמו שאומרים
מזל טוב מותק, אני מאוד שמחה לשמוע. מאחלת לכם הרבה שנים של אושר, אהבה וזוגיות מדהימה. שיהיה רק טוב

למעלה