זהו...

c h u k i e

New member
זהו...

אז זהו. היום התקשרתי, עבר שבוע וחצי מההפסקה. הייתי בדירה שלנו וההורים שלו שינו אותה בצורה מדהימה. כאילו אין לי זכר. בכל מקרה הוצאתי ממנו את המשפט אני חושב שאני לא אוהב אותך יותר. וזהו.ועצוב לי . נשברתי טוטאלית.

seeyou

New member
תעשי אותו דבר-תשני את הבית שבלב...

כאילו אין לו זכר. החיים יפים וקצרים וחבל לבזבז אותם בהרהורים מיותרים. אני בטוח שתמצאי את האדם אשר ידע להעריך אותך ושגם את תוכלי לאהוב אותו. No one can go back and make a brand new start, anyone can start from now and make a brand new ending -Carl Bard

הוריו שינו את הדירה שלכם?

מה את אומרת? עזבת את הדירה שלכם שאת ובעלך קניתם הכספכם ? והוריו שינו אותה??? משהו כאן נשמע לא טוב. או שלא הבנתי נכון!! איזו זכות יש להם על הדירה שחציה אמור להיות שלך? בקשר לכך שנדמה לו שהוא לא אוהב אותך יותר - נכון קשה ועצוב ורע - אבל כשמגיעים לתחתית אפשר רק להתרומם. אם הוא לא אוהב אותך - הוא לא שווה אותך, קחי פסק זמן לרפא את הלב, וברגע שהלב יתרפא - הוא יפתח להחיל אהבה חדשה טובה יותר.

1אפי1

New member
קוקי..../images/Emo24.gif

אין לי מילים כדי לנחם אותך, אני מבינה שכרגע את שבורה לרסיסים אבל מצד שני תחשבי על כך שניצלת ממנו וממשפחתו, תסתכלי על חצי הכוס המלאה ולא על החצי הריק, נכון עכשיו את כואבת. עכשיו אני אנסה לדבר עימך מהצד האימהי שבי,,, תדעי לך שאין אימך אשמה בכל מה שקרה לך אולי היא לחצה עלייך לחתונה אבל תאמיני לי שהיא רצתה רק בטובתך, הנה הסתבר אולי שהיא צדקה כי אם לא היתה לוחצת עלייך הרי לא היית מגלה את פרצופם האמיתי שלו ושל בני משפחתו, ותדעי לך שאימך כואבת בדיוק כמוך. תאגרי את שארית כוחותייך תתישרי ותלכי הלאה, תעסיקי את עצמך כמה שיותר. מאחלת לך את מלוא ההצלחה.

צ'וקי

תגידי ברוך שפטרנו ותמשיכי לחיות קדימה. הוא לא הגבר היחידי עלי אדמות. בטוח יש יותר טוב ממנו. ולך מגיע הכי טוב שבעולם. החיים יפים והיכן שנסגרת דלת אחת , נפתחות המון אחרות. האמיני לי. חזקי ואמצי. גבי

למעלה