זהו

ofir78

New member
זהו

חברים אני עוזב אתכם היה נחמד מאוד אבל כל דבר טוב ניגמר מתישהו... אחרי ההופעה של עברי אני קופץ מהמגדל המשולש...

ofir78

New member
ככה אין לי סיבה לחיות

לא מתחשק לי לחכות לעתידי המלא ברחובות מלוכלכים אותם אצטרך לטאטא.

ofir78

New member
חבר'ה לקחתם את זה קשה

אני לא מתאבד אל תדאגו (אני מאוד מעריך מי שדאג) אם כבר לא קלטתם אותי אז ככה אני מתבטא אמנם אני טיפש ולא יודע פיזיקה אבל לא מספיק להתאבד אני אוהב את עצמי קצת יותר (יש כאלה שיגידו שיותר מידי) אז תודה רבה לכולם, ולשגיא שהתקשר לשאול אם עדיין יש לי דופק. ועכשיו אני חוזר ללמוד ביי ביי

אוף אופיר דיי כבר עם השטויות

אפשר לחשוב אפילו לא נכשלת!!!!! שאני יתחיל להגיד כמה אני כישלון?! כמה אנשים מתאכזבים ממני?! כמה איך שבכל דבר שאני עושה אני רק מחמירה?! איך כל דבר שאני מתאמצת יוצא ההפך!?! איך כל פעם שאני מנסה להיות בסדר עם אנשים אני עושה בדיוק ההפך!?! איך לא משנה כמה אני משקיעה אני נופלת?! איך אני הורסת כל דבר שנוגע בי?! כן?!! להמשיך.???????????????????????????????

הלו הלו מה הדיכאון?!

זה ממש לא נכון-כרמית...לספור כמה פעמים הצלת אותי מהענשה עצמית?! אי אפשר!זה הרבה... לכל אחד יש חסרונות...לא קרה כלום.

להציל אחרים אולי

מי יציל אותי? לא רוצה להיכנס לזהההההה אבל לפעמים החיים לא כאלו מחייכים..ובכל זאת אני לא הולכת להתאבד וגם לא אומרת את זה.. תחייכוווווו זה לא עולה כסף!!!!!! [שיא איזה אופטימיותתתתתת] ועוד גאד דאמט זה בסך הכל ציון !!!! ועוד בפיזיקה עצם העובדה שהוא הגיע למצב שהוא מגיש את עצמו לבגרות בנושא הזה זה כבר משהו!!!!

אל תקרא לי חמודה ../images/Emo123.gif

אחרי שאתה זורק אותי ככה. דבר שני זה רק להראות לך שציון אחד בפיזיקה [ שאני לא יודעת כמה פעמים אני יגיד את זה אבל זה ציון מעולה] לא...ררר שניה אני אנסח את זה יותר טוב- זה בסך הכל ציון ועוד יש לך בגרות יום שלישי [בהצלחה] והכל עוד פתוח ואפשר לשפר. ולדבר שטויות כמו להתאבד אפילו שזה לא רציני שלרגע לא תחשוב שחשבתי שזה רצינייי...בקיצור זה רק ציוווווןןןןןןןןןןןןןןןןןן וכל מה שאמרתי זה השוואה אני לא הולכת ומתאבדת [לפחות כרגע
] החיים נמשכיםםם צריך להתמודד עם דבריםםםם פסיכולוגית או לא?!

ofir78

New member
פסיכולוגית? את צריכה פסיכולוגית

ולא זרקתי אותך אפילו הצעתי לך לעשות לי את הילד היחיד שאי פעם יהיה לי לפני שאני אמות.

אוייש אני נעלבתי

אני צריכה פסיכולוגית?!?!?!? על מה אתה מדבר????? להגיד שאני צריכה פסיכולוגית זה כמו לומר שאני צריכה כדורי הרגעה... ותגיד תודההההה איזה עידוד אתה מקבל וזה התודה?! לדעתי אתה במשבר גיל ה18
הו כן! אני מקדישה לך שיר: מילים ולחן: בן ארצי אין לך אפילו נעורים שלא לדבר על חברים כשעכשיו אתה עובר עם אבא את משבר גיל הארבעים עזבת את בית ספר כשקראת בתוך ספר שזה לא החיים אז ירדת לגלים התבלבלת, זה לא הגיל שלך מה אתה עושה בבוקר כשכולם לומדים התבגרת, וכל כך מהר והם אומרים שלא תהיה בן שבע עשרה יותר פחדת מבני האדם אפילו שאבא אמר שהם כמוך הם נראו לך כל כך רעים אז ברחת לשירים עשית מסעות בעולם החלומות אתה תהיה זמר גדול ואחר כך שוב תיפול התבלבלת, זה לא הגיל שלך מה אתה עושה בבוקר כשכולם לומדים התבגרת, וכל כך מהר והם אומרים שלא תהיה בן שבע עשרה יותר

זה לא בושה!

אני הייתי אצל פסיכולוגית...ת'אמת-זה ישמע דבילי אבל...עברי הוא הפסיכולוגית שלי...ותאמינו או לא-אף אחד לא הצליח להוציא אותי מהדיכאון חוץ ממנו! עכשיו אתם מבינים למה אני כל כך אוהבת אותו?! אבל זה לא קשור... זאת לא בושה להזדקק לפסיכולוגית...להפך! פחחחח כאילו שכל השרשור הזה רציני..

אני באמת רצינית

אני גם רוצה להיות פסיכולוגית למי שלא ידעעעע [לא אין לכם הנחות] וגם אני טוענת שאני צריכה פסיכלוגית אמא שלי טוענת שאני צריכה אישפוז אבל שיהיה...

למעלה