זהו ???

שמופית

New member
זהו ???

כולן הלכו להתכונן למסיבות הסילבסטר ??? אני מרגישה כל כך לבד...
יש כאן מישהי ?

shelycat

New member
הנה אני נותנת סימן חיים

חזרתי לא מזמן הביתה ואנחנו לא חוגגים סילבסטר בכלל.

limor 2

New member
../images/Emo124.gifאני כאן

אנחנו אף פעם לא חוגגים, ודווקא עכשיו הבעל חזר מהעבודה, אחרי שעשה קניות והבטיח ארוחת ערב ! אז מי אני שאגיד לו לא ?

שמופית

New member
אני לא עובדת.....

אני בבית
בתהליכי סיום של איזה פרוייקט לאינטרנט שלקחתי על עצמי

אוסנת123

New member
וכמובן שאני עוד כאן!!!

אני שקועה פה מעל הראש בכתיבת מסמך חדש וענק שהונחת עלי אתמול וצריך להיות מוכן אחרי בדיקות ותיקונים ביום שלישי בבוקר (זה אמנם נשמע הרבה אבל זה לא...) אז הלילה עוד צעיר... ומי בכלל חושב על סילבסטר....

keren1877

New member
גם אני פה...

חזרתי הביתה גמורה מעייפות (יום של לימודים ועבודה) ועוד שעתיים כבר מגיעים כל האורחים ומה זה אין לי כוח... אני רק מקווה שהערב יעבור בשלום... (ושאני לא ארדם באמצע)... אנחנו מתכננים ערב "גבינות ויין" (כמה בורגני מצד סטודנטים מב"ש...) לכמה חברים טובים ואחת החברות אפילו הבטיחה מרק תירס מוקרם, שנשמע לי עכשיו ממש חלומי, אני רק מקווה שהיא יודעת לבשל....

רחלילי

New member
אני כאן

ואני לא הולכת לשום מסיבה מה עוד שלא נראה לי שהחברים יבואו בסוף כולם עוד בעבודה והאיש שלי עדיין לא בבית רק עוד איזה שעה וחצי הוא יגיע (במקרה הטוב) הוא מאד רוצה שנחגוג ולי אין חשק לצאת מהבית התכנית:עושים חגיגות השקת הנישה ששבועות אני עומלת עליה והיום סיימתי להכינה. המשתתפים: רחלי אייל גזר ובילבי ואם החברים ירצו יבואו גם. בתכנית: הכל פתוח.

רחלילי

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo150.gif../images/Emo13.gif../images/Emo12.gif../images/Emo66.gif../images/Emo99.gif

נו מה יהיה?

אוסנת123

New member
עדיין יש כאן מישהו?

אני עדיין כאן בעבודה - וכן עדיין על אותו מסמך.... מהבוקר (כבר 12 שעות) על אותו מסמך.... עברתי לחפש את הפיל הורוד של שלי.... לא מוצאת!!!

shelycat

New member
אולי הפיל שלך בעצם לא ורוד

אולי שלך בצבע אחר? חיפשת מאחורי המדפסת?

אוסנת123

New member
מצאתי צפרדע ירוקה על

לוח המודעות שלי... הוא עשה פרצוץ תמים של "זה לא אני..." והמשיך הלאה... ו.... אני עדיין בעבודה... כבר הגעתי לעמוד 22 - שזה יפה מאוד, אבל לא נגמרים לי הנושאים שצריך לסקור במסמך.... עוד חצי שעה ודי...

אוסנת123

New member
../images/Emo105.gif משהו כזה...

רק שעם פרצוף תמים.... * * * * העייפות משפיעה עלי...

אוסנת123

New member
ועכשיו ה- ../images/Emo105.gif קופצת לה

וקופצת וקופצת...... ועדיין לא מצאתי את הפיל - לא ורוד ולא סגול... ובדקתי מתחת לכל ערימת הניירות שעל השולחן.... אולי זה בעצם עכבר?

למעלה