זהו.

זהו.

שאול מופז כנראה שר הבטחון. ליברמן בדרך לממשלה. גם בני איילון ומולדת. יש סיכוי טוב שעכשיו יהיה לנו שלום עם בטחון. אמאל´ה... תעצרו את העולם. תנו לרדת... סקסופון

את מציעה ...

טרנספר מרצון גם של יהודים ? ואולי עם אנשים שחושבים כמו ליברמן ובני איילון היו עוזבים מצבנו היה משתפר...

פנטום תשמע אני לא קיצונית אבל

פעם אחת ולתמיד אני רוצה להבהיר את עצמי, זו מדינתי לטוב ולרע! נכון היא שוגה בגן של שושנים אבל פה זה הבית אז מה שנותר זה ללמוד לחיות עם מה שקיים, ולא לבכות כל הזמן שאריק שרון אשם או עכשיו אולי גם מופז לא יהיה בסדר דחילקקקק מספיק בכינות, אלה אנשים ששירתו את המדינה והיו מוכנים לתת את חייהם, אז סקסו בוכה על מופז עכשיו זהו עכשיו יש עוד אחד חדש לבכות עליו, מופז היה רמטכ"ל מעולה!!! וכך יהיה גם כשר ביטחון!! מי שירצה לעזוב את הארץ שיעזוב הדלת בטוחה!...<ללא קשר לטרנספר!>

דרדסית לא חייבים לטוס אפשר גם

לצאת מהארץ באוניות....... ואפשר לבקש מהתימנים את "מרבד הקסמים" שלהם.....בהשאלה......

שחר 33

New member
ליברמן יקודם להיות שר החוץ

איזה כיף לדעת שאריק שרון מנהיג את המדינה יחד עם אפי איתם, כל ש"ס, בני איילון, ליברמן, סילבן שלום ועוד כמה "תכשיטים", ויביא אותנו אל האושר, כפי שהצליח כל כך במשך שנתיים מלאיי "השיגים והצלחות" בכל התכומים. אוי אוי כמה הייתי רוצה לשנות ואין לי עם מי ? אם לא התאומות שלי, הייתי עף מפה. תתכוננו למלחמה - עם הרכב כזה האיזור הולך לבעור כמו חבית אבק שריפה.

חניבעל.

New member
מה קשור לתאומות?

הבעיה האישית שלי היא רשיון עבודה. (סאמאק על המיתון העולמי בהייטק).

ממון בכוון אחד הציעו לפלשתינאים ...

והם סרבו. בנוסף הציעו להם כסף תמיכה סכום חד פעמי למי שיעזוב מרצונו...... ראית מישהו בנתב"ג ?????????????????

חניבעל.

New member
תגיד -נראה לך

שהם מממנים גם טיסות למזרח? (אגב - כדאי לברר איתם אם הנקודות נרשמות לנו...)

אפשר לחשוב......

שעם השפן ברק היה יותר טוב. בזמנו הכו בנו ולא עשינו כלום לפחות שרון יודע להחזיר ובגדול ולא דופק חשבון ושימשיך לתת להם בראש וכמה שיותר
כי רק ככה הם מבינים לצערי

שחר 33

New member
איך נעימה המחשבה שהוא נותן להם בראש

אז מה אם הם מחזרים שבעתיים עם הכי הרבה פיגועים מאז ומעולם, כי הם עם הגב לקיר ואין להם מה להפסיד. אז מה אם אין אסרטגיה לאן הולכים, חוץ מלהגיב, להרוס , לכתר ולחסל. אז מה אם הסטיסטיקה מראה שמעולם לא היו כל כך הרבה פיגועים, למרות הכל. העיקר שמר בחור יושב מבסוט בבית וידע שאריק נותן להם בראש, ולא מרגיש שפן. זאת הרגשה "נפלאה" להיות עם 600 הרוגי פיגועים ולחשוב שאתה מנצח, בלי להבין מה יהיה מחר חוץ מעוד תגובה+חיסול ועוד פיגוע בתגובה. שלך, שחר 33

שחר...

חבל שאתה חושב ככה. לצערי גם אם לא היינו מחזירים להם היו לנו אותו מס" הרוגים ואולי יותר. תסתכל על תקופת ברק לא נגענו בהם וכמה הרוגים היו לנו. נראה לך הגיוני שייכו בנו ללא הרף ללא תגובה מאיתנו? הרי תמיד עדיף השלום אבל לצערי זה לא יקרה בזמן הקרוב. אבל אנחנו בטח אסור לנו לשתוק ואני שמח שכרגע אריק שרון יודע להחזיר למי שמכה בנו שיהיה לך סוף שבוע נעים

למעלה