זהו.

אומרים......

שחבל לרדת לרמה של אנשים שמדברים ככה . אם את לא יודעת לנהל שיחה מבלי לרדת לפסים אישים עדיף כלל לא להתיחס לדברייך שיהיה לך סוף שבוע נעים

הצופה.

New member
ואני שואל

אם פרס היה ראש הממשלה שריד שר החוץ ביילין שר הביטחון אחמד טיבי שר הדתות וכו ערפאת היה נהפך ציוני? התאומים היו נשארים במקומם? הערבים היו משלימים עם קיומנו באיזור? העירקים היו מפסיקים לנסות לפתח נשק גרעיני? האסלם היה הופך מתון יותר? שערי גן העדן היו נסגרים בפני מי שהורג יהודים? אולי בן לאדן היה מתגייר ואולי אתם חושבים שעל כל פיגוע שלהם לא צריכה לבוא תגובה אולי הנפש הטובה שלהם תבין לבד שזה לא פייר גם בתקופת האינקויזיציה וגם שהיהודים הלכו למשרפות אני בטוח שהיו כאלה שחשבו שהיהודים אשמים המופזים האריקים האפי איתמים ואני שואל אתכם סקסו ושחר היש איזה מצב שאתם מצליחים לדמיין שהצד השני יתחיל בהסכם שלום איתנו? ואם כן למדו אותנו שנשכיל וזה לא בציניות ..כי לעזזל אני לא רואה שום פתרון ולא משנה מי יעמוד בראשות המדינה..

עדילוש

New member
ובכלל , איזה מזל שהמצב הבטחוני כ"כ

תאר לך שהיינו צריכים להתמודד מול המצב הכלכלי מדיני.....

הצופה.

New member
אולי צריך משרד לעינייני חלומות

כל יום שעובר עוד דלת נסגרת ולא משנה מי אשם אפילו לחלום אנשים הפסיקו כאן אולי להקים את המועצה לחלום הלאומי אנו כבר לא יודעים מה לחלום מה מותר מה אסור אולי יהיה פרס נובל לחלום
ולדעתי האישית החלום הימני והחלום השמאלי הוא אותו חלום וזה רק דיעה אישית כולם רוצים לחיות בשקט ובשלוה

נעמי 1

New member
בינתיים ראינו...

שגם הפרס... נובל בעצם נבל...ואיתו גם החלום. והחלום של כולם... מימין ומשמאל... מקדימה ומאחורה... מהאמצע ומהצד... הוא לחיות בשלום, שקט ושלווה. בעצם... אני כבר הפסקתי לחלום בכיוון. נעמי

לא יודע

קשה לראות פתרון. אני, אילו זה היה תלוי בי, הייתי מנסה להפסיק את הכיבוש, לפנות את כל המתנחלים מהשטחים שנכבשו ב- 1967, נוטש את החלק הערבי של ירושלים (שממילא אף יהודי לא מתקרב לשם), מסייע להם להקים מדינה וקושר עימה קשרם כלכליים, חברתיים ותרבותיים. לדעתי זה לא יביא אותנו למצב יותר חמור ממה שאנחנו היום, אבל אני לא יכול להיות בטוח. מה שבטוח זה שמעולם לא נתקענו בסמטה ללא מוצא כמו שאנו תקועים היום. השכבות החלשות נאנקות. המעמד הבינוני קורס. בכל פתח של חנות, מסעדה או בית ספר יש מאבטח; ובכל זאת הפיגועים מכים בנו ללא הרף. תיירות לא מגיעה לכאן. אירועי ספורט אנחנו מארחים בניקוסיה ובפירנצה, הקרדיט רייטינג שלנו יורד, הדולר עולה והאינפלציה גואה גם כאשר יש אבטלה. מכסחים אותנו עם מיסים ולא נותנים לנו תמורה. אנחנו כובשים ומדכאים עם זר, ולדעת חלק מהעולם אנחנו אפילו נחשדים בג´נוסייד. שלא לדבר על האפרטהייד המתנהל בישראל עצמה, עם הערבים הישראליים, אזרחי המדינה כמוני וכמוך. יש לנו את ראש הממשלה הכי גרוע שהיה. עוד מעט נתברך בשר חוץ בדמותו של איווט, ובשר בטחון בדמותו של מופז; שדרך אגב, היה חרא של רמטכ"ל. מזל שיש בממשלה את ציפי ליבני. היא עושה לי את זה ציפי ליבני. יש לה קול סקסי ומבט רעב בעיניים. והשפתיים שלה... אני שואל את עצמי איך יקדמו את ציפי ליבני עכשיו... אגב, לכל המממנים. אני לא יודע מה עם שחר, אבל לגביי... אפשר להעביר כסף לחשבוני בבנק הפועלים, סניף 600, חשבון 9876543/21 . וכל המרבה הרי זה משובח. תודות יישלחו במסרים אישיים. ערב טוב סקסופון

jaky

New member
פתרון סופי

אחרי שיפונו חלקי ארץ ישראל הנקראים כבושים ונפנה מאות אלפי אנשים הגרים שם אפשר גם לפנות את הגליל גם שם גרים ערבים ,דרומה לבאר שבע הכל מיושב בבדווים אז נפנה את הנגב ,רמלה לוד יפו חיפה עכו ערים מעורבות כדאי לפנות אותם ,גם אז לא נקבל שלום אלה חיסול המדינה היהודית .... המצב הכלכלי הגרוע ואין עבודה אז למה מיבאים מאות אלפי עובדים זרים... מה שבאמת גרוע והכי מסוכן בארצנו הקטנטונת זה תאונות הדרכים,הפשיעה,אלימות בבתי ספר זאת המלחמה האמיתית שלנו..

בעת שלום בין הישראלים לפלסטינים

באו לחיות ושאלו אותם איפה הם רוצים לחיות, בצד של הישראלים או של הפלסטינים.... בראשית הלכו לתרנגולת, שאלו אותה איפה היא הייתה רוצה לחיות... חד משמעי! היא אמרה, אצל הפלסטינים!! למה?, שאלו אותה כי אצל הישראלים אני חיה בתת רמה כל היום בלול, אוכלת אוכל מיוחד,לא נותנים לי לקיים יחסים ולדגור על הביצים, לעומת זאת אצל הפלסטינים אני כל היום מסתובבת בחצר, חופשיה, מאושרת, אוכלת מה שבא לי,ויש אפילו תרנגולים שרודפים אחריי. הלכו לפרה, שאלו אותה את אותה שאלה. אמרה הפרה: "זו בכלל לא שאלה, אצל הפלסטינים!" שאלו אותה לפשר הדבר והיא ענתה: "אצל הישראלים אני חיה כל החיים ברפת, אוכלת קש, חולבים אותי יומם וליל ומתיחסים אלי כמו למכונה. לעומת זאת אצל הפלסטינים אני חופשיה ומאושרת מסתובבת ברחובות בנחת ואוכלת מה שבא לי" בסוף הלכו לחמור, שאלו אותו איפה הוא היה רוצה לחיות... חד משמעי!!! אצל הישראלים, אין מקום למחשבה, טען החמור. כולם היו בהלם ושאלו אותו לפשר הדבר. ענה החמור בלי להתבלבל: "תראו, אצל הפלסטינים אני בהמת משא, כל היום בשמש, סוחב מטען ואנשים, בקושי שותה ובקושי אוכל, לעומת זאת...אצל הישראלים.... תראו כמה כמוני נהיו חברי כנסת.

מקסיקני

New member
חחחחחח גדולה ...../images/Emo140.gif

שכחת גם נחשים....ארצנו מלאה בהם ... שכחת גם קופות שרצים ...גם בהם התברכה ארצינו... אבל זו ארצנו ואלו הם ניבחרינו... ואל מי נבוא בטענות אם לא לעצמינו...? שבת שלום ושתהיה שקטה לשם שינוי...

האם זה חלום ?????. שמעון פרס ..

מתפטר עם כולם ??????? בטח ימצא דרך להידבק בחזרה לשרון. כמו משה דיין ז"ל....... שמעון יוצא לפנסיה מוקדמת !!!!!!!!!

שחר 33

New member
בניגוד אליך , אולי ויש פתרון

קוראים לו הפרדות מהשטחים ! לצערי נסית בכל מאודך 35 שנים לשלוט על השטח, ומה לעשות לא הפכת את שלוש וחצי המליונים שגרים שם לציונים. אז הגיע העת לשגת לאחור, לחשוב שאולי לא נוכל לעד להחזיק בשטח שמלא באוכלוסיה עויינת שמוכנה למות ובלבד שלא תשאר שם. הם לא יהיו כנראה בדור הזה שוחרי שלום, ולכן עליך להפרד מהם כמה שיותר מהר. לתת למתנחלים אם הם רוצים לחיות איתם או איתנו, ולהתחיל להגן על הארץ בגבולות ברורים עם גדר ומוקשים, בלי פחד לאבד את הרוב היהודי בסיפוח השטחים. וכן, להוריד בהצאות הבטחון, בכספים להתנחלויות, לעודד השקעות בתשתית, לשים לעזעזל קוי רכבת בין שדרות , דימונה , ירוחם ות"א. להתחיל לטפל באוכלוסיות החלשות ע"י חינוך לערכים ולעבודה עברית. להנהיג יום לימודים ארוך, ולהשקיע ע"י מניות של המדינה במפעלים מצליחים שיעסיקו עובדים ולא לבזבז את הכסף בהקצבות שמנציחות את העוני. הכיבוש הזה סופו להיגמר, וכל עוד יהיו מנהיגים שיחשבו שיש להם פתרון צבאי לבעיה, הכלכלה תשאר ברצפה, ואנשים יהיו מלאי גאוה על עוד תפיסת חולית מחבלים, בגנין, ועל עוד הריסת בית בשכם. אריק שרון, הוא איש מלחמות ידוע, שאכן הוכיח שהוא יכול להביא להרבה בתים את השכול ואת האבל, ע"י מדיניות של כוח כוח ועוד קצת כוח, שהובילה את המדינה לתחתית המדרגה. בשנות השמונים הוא רצה להרוס את אש"ף בלבנון, 600 הרוגים זה עלה לנו. אם הוא רצה להרוס את הרשות הפלסטינאית הוא הצליח, עכשיו תגידו, מה יצא לנו מזה ? עוד 600 הרוגים באינתפאדה שהוא המצית שלה . החמאס התחזק, הטנזים עושים מה שבראש שלהם, והחיילים שלנו מבסוטים כל יום שהם תופסים את המבקש הבא. מה ששרון היה צריך להבין, שעל כל מבוקש שהוא תופס, יש 5 מבוקשים חדשים שמתנדבים להחליפו, ואם היה לו טיפה שכל הוא היה מנסה להשאיר אותם כלואים בתוך כלוב מלא בגדרות ומוקשים, שישארו מבוקשים שמה ושהחיילים שלנו יתרכזו בשמירה על הגדר...ואולי חלק מהם יוכלו לעשות פחות מילואים, לחסוך למדינה כסף, ויתפנו לעסוק בעבודתם הקורסת. אתה אומר ככה:" כי לעזזל אני לא רואה שום פתרון ולא משנה מי יעמוד בראשות המדינה" לדעתי אתה טועה, כי מי שעומד היום בראש המדינה, הפך את המדינה למקום שרע מאד ומסוכן מאד לחיות בה. ואם אין לו פתרון למצב, הוא צריך להפטר וללכת הביתה, ואם יש לו פיתרון, שלפחות יסביר את האסטרטגיה שלו לעם ולעולם , אולי עוד יאמינו לו! אבל למה להתאמץ שבמילא, מצביעי הליכוד, תושבי השכונות, החרדים, העניים, והלוחמניים תמיד יצביעו לו , ספוגים מהנאה כשהוא הרס לערפאת עוד חדר שינה...כשהם בתור לקבל דמי אבטלה. שלך, שחר 33

מו שיקו

New member
שחר

אתה צודק אבל לא יעזור לך שום דבר אתה במיעוט הפתרונות האינטליגנטיים בלתי אפשריים

למעלה