זהו ..

זהו ..

אני בבית

בינתיים ההרגשה טובה.
הארוחות הראשונות בבית עברו בשלום.
כרגע נהנית בעיקר מהחירות... שאף אחד לא אומר לי מתי ואיפה לשבת.. תענוג.

No longer

New member
בהחלט.

מכירה ממקום קצת אחר. אני בטוחה שזה לא פשוט לך, בתוך כל השמחה. ואת מתמודדת באופן שמעורר הערכה, אני חושבת שכולם כאן אמרו לך את זה לא פעם במהלך התהליך של האשפוז. עוד לא ראיתי מישהי כאן מתצאשפזת ומשתחררת באופן כל כך...מדהים. [אבל ידעתי, ידעתי. את שפיצית.]

אבל-

מה כל כך מדהים?
ולא בקטע של לסחוט מחמאות או משהו, אני באמת לא רואה את זה ככה.
נכון, באתי מאוד מכוונת מטרה, אבל זהו.. חוצמזה לא עשיתי משהו כל כך מיוחד

No longer

New member
נשארת כזאת.

לא משנה מה עברת בדרך וכמה קשה היה לך, הגעת מכונת מטרה ונשארת מכוונת מטרה. מטרה שאת משיגה בכל רגע עוד קצת. לא ספגת את החלקים הרעים של האשפוז, לא הושפעת שלילית מהסביבה שלך. הרוחת חברות, זכרונות טובים, את ההפסקה שחיפשת, וכלים להמשך. הגעת מכונת מטרה, ולמרות הקושי העצום שיכול להיות באשפוז, את זו שהפכה אותו לדבר המדהים שהוא נתן לך. את זו שלקחה את זה צעד אחד קדימה.
אני כל כך גאה בך ושום דבר מזה הוא לחלוטין לא מובן מאליו.

קולדון

New member
בהחלט מדהים, ובטח שלא מובן מאליו.

מה עשית? הלכת, עברת את התקופה הזו במלואה ושיתפת פעולה.
זה לא מובן מאליו ורצוי שתפרגני לעצמך על זה המון...
כמו שכבר יצא לך לקרוא הרבה בנות משחררות את עצמן ולא עוברות את התהליך הזה עד סופו.

מקווה שרק תמשיכי ככה! את השראה לכולנו!

וואו חלומות !!!!!!!!!!!!!!!!

מזל טוב . ואני מאחלת ימים טובים ומחזקים.
כל כך מדהים לקרוא אותך .

תשמרי עלייך וגם
ות

סאפוואר

New member
שפיצית!

לא מכירה את הסיפור שלך, אבל ממה שהצלחתי להבין התהליך שעברת מאוד ראוי להערכה. ברוכה השבה!!!

איזו התרגשות.

עוד לא קלטת עד הסוף שאת נכנסת לאשפוז והנה את יוצאת ממנו...ההתעקשות שלך בדרך אליו- מול כל הספקות מתוך ומחוץ לך, והנחישות והיציבות שבה עברת את האשפוז הזה- הם עדות לכוחות הגדולים שיש לך.אני מקווה בכל ליבי שתמשיכי להתעקש ולהוכיח את עצמך, בעיקר לעצמך.שיהיה כמה שיותר קל....אנחנו כאןאוהבות וגאות ומחזקות.

למעלה