זהו!

יערית

New member
דווקא

נראה לי שהכלוב זה הדבר הבטוח ביותר במקום

Prince315

New member
זו בדיוק

הסיבה.... אחרת אני דואגת שאת תעמדי מאוחריי... מלפנים אני כבר אסתדר

יערית

New member
חחחחח

איך מאחורייך כשמלפניי מתחננים להיות לי עבדים?
התהיי לי עבד הלילה?

Prince315

New member
../images/Emo6.gif

את חורגת אותי!!! לא מכובד לבעלות דם כחול... בשביל עבד צריך לעבוד, לא? אין לי כוח, אני אחרי מבחן של שלוש שעות... זרקי איזה עצם! מה זה "עבדים" ברבים?

יערית

New member
מבחן של שלוש שעות?

זה היה מבדק ארצי? אני בא מעולם אחר, עבדים לא קשור למצרים, 40 שנה, עבדות, פירמידות, יציאת מצרים מן וספר לוחות הברית? רוצה להיות שפחה שלי?

Prince315

New member
זה היה

מבחן בניהול, בקורס "מוסר ועסקים"... שלוש שעות של ניתוח מודל לקבלת החלטות של מנהלים בנושאי מוסר בעסקים.... ולא ריחמו עלינו עם ה"קייס"...!! בקיצור...מה זה מוסר? אני רוצה לשאול אותך שאלה... ראית פעם שוורה, מהולה בקמצוץ של תאומים, שהיא גם שפחה? בעצם, אולי זה השינוי שאני צריכה..

יערית

New member
התחלתי לגרד

בידיים
שוורה עם קמצוץ שלתאומים זה פצצה מהלכת על ארבע ,עם שני קטבים שלא מחוברים לעצמם :)) אין מצב חחחח! מוסר? מוסר זה כל מה שחברה מתוקנת החליטה שייקרא צדק בעיניה וללכת על פי חוק זה.<עברתי שלב?>

eponymous

New member
אם אני לא טועה

קיבלתי בקורס הזה את אחד הציונים הגבוהים שלי בתואר בקייס אצלנו היתה מסעדת פאסט פוד שרצתה להכניס תפריט יותר בריאותי ממש האכילו אותנו בכפית בקורס הזה

Prince315

New member
והקייס שהיה לי

על זוג חברים שרוצים לפתוח עסק "מעדניה" ומתלבטים האם להשתמש בשירותיו של מאכער לצורך קיצור תהליכי הבירוקרטיה לרשיון עסק.. הם קראו לזה "פותח דלתות"... למה לסבך את העניינים? למה? מחכה שהעוגה תהיה מוכנה..

o r n i t

New member
תעבירי לשכטה, בא לי לסיים את הגמילה הזאת,

קשה לייייייייייי!

שרשירית

New member
אל תשברי!

זה הולך והופך קל יותר עד שתשכחי לגמרי שהתגעגעת לחרא הזה. בהצלחה.

למעלה