זהו!!

אוססונה

New member
טוב שם משמן טוב!

ברוכה הבאה! השתמשי בשם "משתמש" בתבונה. חבל שיש שלי את "העוגיה" שלי. בהצלחה.

פאמקי

New member
ברוכה המצטרפת.

עכשיו נותר לקרוא את תקנון הפורום , ואת חברה מן המניין
.

שווה עוגיה שכמותך...

אחרי חודשים שלא נכנסתי לפורום.... משהו באופן מפתיע גרר אותי להכנס היום...... קראתי את ההודעה שלך.....ואת יודעת מה???? דיגדג לי על הלשון...אז שלחתי הודעה לזוגתי ושאלתי אם יש מצב שזו את........ לקח לה זמן לענות.....(ככה זה כשהיא עסוקה.. ) ועד שהיא חזרה אלי... פשוט לחצתי על הכרטיס שלך.....(כן נו, לקח לי זמן, אז מה?) שורה תחתונה את שואלת? נפלא לראותותך פה. הסוגיה שהעלית? היא אומנם לא פשוטה (תאמיני לי , אני יודעת) אבל לדעתי, כשזה נכון, ואם הלב של מי שתזכה בך יהיה במקום הנכון.... אז הכל אפשרי.... כמו שניטשה אמר "אם הלמה מספיק חזק אפשר לעבור כל איך" .... לדעתי הכל תלוי בקשר וביכולת לתקשר ולהגדיר ציפיות.... תכלס? רק קפצתי לאחל לך המון בהצלחה..... ולהעיד בשקט בשקט.....שאת אכן מקסימה ....ושהניסיון להכנס להריון רק מעלה את ערכך, בעיניי. סחטיין עלייך. נ.ב. - שמעתי שאת אולי קופצת לביקור? נו, אז מתי? :) סלמתוקה דנה.

וואו דנההה

רק על ההודעה הזו שווה לי לבוא השבוע והאמת אחרי שדיברתי השבוע עם זוגתך(שתחייה) נזכרתי כמה התגעגעתי אז אני מבטיחה למצוא ערב שגם את נוכחת ואיך אומרים? נבוא לראות מי יותר יפה הקיצ'ן אייד שלי או הקיימאקס שלה:)(שיחקת אותה בטירוף) נשתמע:)

השם שלי

מגיע מזה שאני חושבת על הסבה לקונדטוריה ובגלל זה כל שבוע אני עושה כאן ניסיונות בעוגיות אז זה כל מה שיכלתי לעלות בראשי בשעה ההיא של הלילה:)

למעלה