זהו :(

נמה פ

New member
זהו :(

כמו שני ויובל, גם הקשר שלי נגמר. אני חייבת להגיד שזה נגמר בצורה הכי טובה שרק אפשר. באמת. הוא הגיע אלי, והכנתי לו הפתעה, סוג של indoor-picnic. והיה ממש נחמד. ושכבנו במיטה, ודיברנו, והגענו להחלטה ביחד. ואז במקום לקום וללכת, הוא נשאר לישון אצלי, וישנו מחובקים, ויצאנו בבוקר לטייל קצת, ודיברנו והתחבקנו. ואז נשיקה אחרונה, נכנס לאוטו, ונסע. שנתיים, חודשיים, שבועיים ויומיים. בדיוק.

efrat191

New member
מה קורה לפורום הזה ?! :(

אני שמחה שלפחות במקרה שלך סיימתם את זה בצורה יפה ותרבותית ובאמת עם המון כבוד על זה שדיברתם פנים מול פנים מצד אחד זה נשמע כמו דייט מושלם אבל אני לא יודעת מה הלך בינכם כדי להגיד לך אם היה כ"כ טוב אז למה נפרדתם זה בינכם . אני מקווה שאת בסדר ואם את צריכה משהו אנחנו כאן בשבילך :)

shani hadad1

New member
../images/Emo14.gif

הלוואי והיה לנו את הכח להיפרד ככה .. 5 שנים , 10 ימים .. אלוהים !

נמה פ

New member
שני אני כל כך מבינה אותך...

אם אחרי שנתיים אני מרגישה כמו שאני מרגישה, אני בטוחה שאחרי חמש שנים את מרגישה כמוני רק כפול... ריקנות. את בטח לא זוכרת את עצמך בלעדיו, וגם אם כן, זה היה כל כך מזמן שבטח השתנית כל כך הרבה בזמן הזה, וכמו שאת עכשיו אחרי כל השינויים האלה - את מכירה את עצמך רק איתו. ולדעתי את צריכה לעשות לעצמך היכרות מחדש עם עצמך. מי זאת שני ומה היא אוהבת, מה היא לא אוהבת. כי את בנאדם בפני עצמך, ולא תלויה באף אחד :) ויהיה עכשיו כל כך קשה לי לא להתקשר אליו כל ערב... שלמישהו אכפת מכל הפרטים הקטנטנים ביום יום שלי... ויהיה קשה גם לא לשמוע את כל הפרטים שביום שלו. אבל בסופו של דבר נתרגל לזה. לא יודעת. פשוט צריך להתרגל מחדש להרגשה הזאת של להיות לבד...

shani hadad1

New member
זה בדיוק ככה ..

אני לא ממש זוכרת את עצמי לבד , ואולי גם כל האישיות שלי נבנתה עם הקשר הזה אולי בגלל זה יש לנו קצרים בתקשורת ובקושי דברים משותפים ששנינו אוהבים לא ממש הספקתי לבנות את האישיות שלי , כי הייתי איתו ואולי זאת הייתה טעות להיכנס לקשר רציני בגיל כל כך צעיר אבל לא שלטתי בזה .. ולא הבנתי את זה .. רק עכשיו בדיעבד אני מבינה הכל יש לי עכשיו הזדמנות לבנות את עצמי מחדש , ואולי אם נחזור עוד כמה זמן אז הכל יהיה שונה .. אני מרגישה שלא נפרדנו כמו שצריך אתמול ויש לי עוד המון מה להגיד לו אני פשוט מתלבטת אם לשלוח לו הודעה עם כל מה שאני מרגישה .. או שפשוט להשאיר את זה ככה . בכל זאת היינו חלק מהחיים אחד של השני במשך 5 שנים .. זה לא צחוק ואני מרגישה שלא סגרנו את זה כמו שצריך. מה את אומרת ?

נמה פ

New member
מממ

לא יודעת... מצד אחד אני חושבת שכדאי לך לחכות עם זה, עד שהכאב קצת יתרכך, ורק אז ממקום בוגר יותר לבוא ולהגיד את הכל. מצד שני אבל את לא תקבלי את הסגירה שאת צריכה עד שהכל ייצא. אז אולי באמת הודעה, או מכתב/אימייל, או לא יודעת מה, יכולים לעזור לך להתגבר על זה קצת. ואני ממש שמחה שאת רואה את זה כהזדמנות לבנות את עצמך מחדש... אני חושבת שזאת לגמרי הגישה הנכונה.

shani hadad1

New member
אין לי ברירה אחרת ..

ואסור לי לשקוע בדיכאון .. התחלתי לעבוד בעבודה חדשה שאני חייבת ליהיות מרוכזת .. יש לאחי הקטן בר מצווה בעוד 3 שבועות ( איך אני אומרת להורים שלי שיבטלו תשולחן למשפחה שלו ?
) אני לא רוצה להרוס לי הכל בגלל הדיכאון .. שלחתי לו עכשיו הודעה אם אני יכולה לדבר איתו כמה דקות הוא לא ענה .. הוא כניראה ישן בדר"כ בשבת הוא קם ממש מאוחר אלא אם כן יש פעילות .. אני מרגישה שיש לי מליון דברים להגיד לו ובגדול אני מרגישה שהפרידה הזאת נועדה כדי שאני אבנה את עצמי ואת האישיות והתחביבים שלי .. ואחר כך שום דבר לא מונע מאיתנו לחזור .. אני רוצה לדעת מה הוא חושב על זה .. כי אהבה יש .. והיא לא תגמר כל כך מהר . נחכה שהוא יענה להודעה .. זה הולך ליהיות כל כך קששששה

shani hadad1

New member
שלחתי לו עכשיו הודעה ..

הייתי חייבת להגיד לו מה אני מרגישה .. אתה לא עונה אבל אני בכל זאת רוצה להגיד מה אני מרגישה . אני חושבת שהסיבה האמיתית לזה שהאישיות שלי לא כל כך מפותחת ואין לי תחביבים משל עצמי וכל הדברים האלה בגלל שנכנסתי לקשר בגיל מאוד צעיר ולא ממש הספקתי לבנות את עצמי. כל האישיות והאופי שלי נבנו רק על הקשר שלנו , ורק עכשיו אני מבינה את זה .. אני חושבת שאם ניפר' לתקופה זאת תיהיה הזדמנות בשבילי לבנות את עצמי ואת האישיות שלי בלעדייך. זה לא הולך ליהיות קל , היינו חלק מהחיים אחד של השני במשך 5 שנים ועכשיו הכל הולך להשתנות בצורה הכי קיצונית . כואב לי שזה מה שקרה אבל אני חושבת שאם ניקח פסק זמן לתקופה ואז נחזור זה יהיה למקום אחר ויותר נכון בשביל שנינו . אני אתגעגע אלייך ולא אפסיק לחשוב עלייך אף פעם . מה אתה חושב ? אוף אני לא מפסיקה לבכות !

נמה פ

New member
גם אני

לא מצליחה להפסיק לבכות :/ חצי מהזמן בוכה וחצי מהזמן סתם מרגישה ריקנית.

shani hadad1

New member
הוא לא ענה להודעה ..

ואני מתחרפנת .. אני לא מבינה אותו ..חשבתי שזה מה שהוא רוצה ! כואבת לי הבטן מעצבים אני בטח אגיע למיון היום ...

נמה פ

New member
מה בדרך כלל מרגיע אותך?

תנסי לצאת מזה. צאי לריצה אם זה הקטע שלך, אופניים ושטויות כאלה... או תשקעי מול סרט ממש ממש טוב (או לחילופין ממש גרוע... אני העסקתי את עצמי כל היום בפרקים חוזרים של פרוייקט מסלול בערוץ 3 :p). או, אם את יודעת איך, תנסי מדיטציה. או לא יודעת מה. עכשיו אני כולי מתלבשת יפה ממש ויוצאת (למקום שתכננתי לצאת איתו, אבל בסוף אני יוצאת לבד..). והאמת? זה גורם לי להרגיש הרבה יותר טוב עם עצמי. אז את יכולה גם לנסות את זה :)

shani hadad1

New member
זהו שכלום ..

כל דבר מזכיר לי אותו ! נמאססס ליי .. ניסיתי כל היום לראות טלוויזיה לשים לק להתקלח לשים קרמים הכל ושום דבר לא הולך תוך כדי שאני עושה דברים אני מסתכלת על הטלפון.. אני לא מבינה מה הקטע שלו שלחתי לו הודעה בצורה הכי בוגרת והכי כנה שיש והוא פשוט מתעלם .. זה לא שרבתי איתו או משהו .. והוא מתעלם לא יודעת מה עובר עליו .....

P i x i e s

New member
מרגישה בדיוק כמוכן

למרות שהקשר היה הרבה פחות רציני והכל, לא נראה לי שהיה לי קשר שנגמר עד כדי כך רע
שולחת לשתיכן נשיקות

../images/Emo24.gif

גם הקשר שלנו נגמר, למרות שעבר כמעט חודש, עוד לא יצא לי לכתוב פה רשמית. אחריי שנתיים ו10 חודשים ועוד קצת, מאז כבר עבר התאריך של השנתיים וה11 חודשים והשלוש שנים מתקרב בצעדי ענק. אבל אנחנו כבר לא נחגוג את זה.. :). שמחה שיצאת מזה אופטימית ואולי קצת מחוזקת, זאת הדרך הכי טובה. לסיים את זה יפה. אנחנו רבנו כמה פעמים ונפרדנו בריב, אבל תמיד חזרנו כדי לדבר וללבן עניינים. כשזה נגמר יפה, אין למה לחזור. כי זה פשוט נגמר. דרך אגב, אפילו נפגשנו לפניי כמעט שבוע בתל אביב:) סתם בשביל הכייף. הרי הוא גם היה החבר הכי טוב. ואם יש לכם את הכוחות, אז זה נחמד להפגש סתם, מבלי לישון ביחד או משהו. כי אז מבינים שזה באמת באמת נגמר וזה מקל על המחשבות והייסורים.

תותית114

New member
מזדהה

גם אצלי זה קרה לפני חודשיים וזה באה תאחלס מתוך הסכמה של שנינו אולי זה לטובה אם סיימתם את זה יפה תמיד תוכלו לחזור

tink 16

New member
../images/Emo203.gif קשה לי כ"כ לראות את ההודעות שלכן ../images/Emo10.gif

רק לפני יומיים חגגנו שנתיים. כמה שלפעמים אני מרגישה שאולי קצת חנוק לי, לא מיציתי את הקשר בנינו. שמחה שסיימתם את זה יפה וכמו שצריך. מותר לבכות, להוציא, לשחרר. אל תשאירי את הכאב בפנים בלי לתת לו ביטוי, כי כמה שאולי זה נגמר טוב, זה נגמר. מאחלת שתמצאי את עצמך מחדש (כי שנתיים,חודשיים,שבועיים ויומיים לפעמים גורמים לנו להישאר/להישאב למקום אחר ממה שרצינו).

../images/Emo45.gif ../images/Emo201.gif

לא אוכל לדמיין שאני והחבר נפרדים. כואב לי הלב לשמוע על פרידות של אוהבים. ובתכלס,אף פעם לא ממצים.תמיד יש עוד,ואם אין אז זה הרגע שמשעמם בקשר. לפי דעתי בכל אופן

0LoVe GiRl0

New member
...

יואו מה קורה לפורום הזה זה מפחיד ! מאמי אני כ"כ מצטערת בשבילך ! אבל למה ניפרדתם אם אפשר לשאול כי זה נישמע כאילו העברתם תסופ"ש בצורה מושלמת אז למה החלטתם להיפרד? מה קרה ? ובכול מקרה אני ממש מצטערת בשבילך אבל אני בטוחה שהיו שיקולים מאחורי הבחירה הזאת ואני מקווה שיהיה בסדר אני תמיד פה אם ת רוצה לדבר

בואנה דיי להפרד כבר \=

אתן מפחידות אותי. מה נסגר עם כל הבנות בפורום הזה? ברור שאני צוחקת, כל זוג ייפרד או לא ייפרד לפי מה שעושה לו טוב.. אבל מה הולך פה בזמן האחרון? אני נכנסת לפורום הזה פעם בבבבבב... כשאני חוזרת הבייתה וכל פעם מחדש אני מופתעת לגלות עוד פריד ועוד פרידה אצל הזוגות הכי וותיקים פה.

למעלה