זהו יש לכם מיסי חדש אז ברוכה השבה לי ... ייקח לי קצת זמן להתגבר על הג'ט לג ולהתחבר חזרה
S ssyוM New member 12/11/08 #1 זהו../images/Emo70.gif יש לכם מיסי חדש אז ברוכה השבה לי ... ייקח לי קצת זמן להתגבר על הג'ט לג ולהתחבר חזרה
זהו../images/Emo70.gif יש לכם מיסי חדש אז ברוכה השבה לי ... ייקח לי קצת זמן להתגבר על הג'ט לג ולהתחבר חזרה
ה האדרים New member 12/11/08 #2 ברוכה השבה ../images/Emo140.gif שמחים שחזרת בשלום! מחכים לשמוע חוויות. האדרים.
S ssyוM New member 14/11/08 #9 תודה רבה לכולם, היה מעולה ../images/Emo13.gif הספקתי להעלות קצת תמונות כאן: גואטמלה מקסיקו
J jocie1 New member 15/11/08 #13 תמונות משגעות...../images/Emo6.gif תודה על חלק מהן יש כבר רעיונות לפאזלים...משטחי הבד הצבעוניים שמתוחים על מסגרות...מה דעתכם? האם הם חלק מטקס כלשהי?
תמונות משגעות...../images/Emo6.gif תודה על חלק מהן יש כבר רעיונות לפאזלים...משטחי הבד הצבעוניים שמתוחים על מסגרות...מה דעתכם? האם הם חלק מטקס כלשהי?
S ssyוM New member 16/11/08 #14 אלו עפיפונים ../images/Emo13.gif קשה להאמין הא.... מדהים מדהים מדהים חבל שלא היה לי מספיק זמן כדי לראות את כולם באוויר.
אלו עפיפונים ../images/Emo13.gif קשה להאמין הא.... מדהים מדהים מדהים חבל שלא היה לי מספיק זמן כדי לראות את כולם באוויר.