זהו.:(

זהו.:( ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אחריי שנה ו4 חודשים נפרדנו...לפחות ככה הוא אומר... וכל זה בגלל שהוא כ"כ קנאי... אני אתחיל לספר איך המריבה התחילה.. אז ככה......... לפני איזה שבוע הלכתי עם חברה לחברה...והתחלנו להצתלם... בכל מני פוזות...חחח...היינו לבושות בבגדים שבד"כ אנחנו לא לובשות כגון.. מיני וכל מני מחשופים...[ לובשות כשצריך..] קיצור צילמנו 20 תמונות מתוכן יש שם אותי רק ב-4 תמונות..בכל מני תנוחות די מפתות... בקיצר רציתי לשלוח לו אותן אבל הוא כל הזמן ביטל את השליחה.. אז התחלתי לשאול אותו "למה?"... הוא כל הזמן אמר "ככה"... עד שהוצאתי ממנו את זה בכוח שהסיבה שהוא לא רוצה לראות ת'תמונות כי אני ניראת שם "שרמוטה" <|--- המילים שלו... וכל זה בגלל תמונות שהצתלמתי עם החברות הכי טובות שלי... הוא טוען שיום יבוא והוא יראה ת'תמונות האלה באתרי פורנו..[ למרות שהתמונות בכלל לא מתאימות לשם..] ואז הוא התחיל להגיד לי כמה שאני שרמוטה ואיזו זונה מסריחה אני ואמר שהוא לא רוצה לראות אותי בחיים יותר... אני בחיים לא הייתי עם בן אחר חוץ ממנו...בחיים לא בגדי בו... בקיצור הוא אמר שניפרדנו וזהו... וכל זה היה בטלפון...!!! אני לא יודעת מה לעשות..כי אני מתגעגעת אליו או שזה הפחד להיות לבד אחריי שנה וחצי... מה הייתן/ם עושים?!?!?! [סליחה על המגילה.. ]

נשמע שהוא רק חיפש תירוץ

להתחמק ממך. נראה שמגיע לך משהו יותר טוב. אין לי מילים טובות להגיד לך חוץ מהקלישאות המתבקשות: יעבור עם הזמן, מגיע לך יותר, אל תמדדי את האושר שלך לפי אדם כזה, וכולי. אם התמונות כ"כ גרועות, שמרי אותן לעצמך, יום אחד יצחיק אותך ואת נכדיך להציץ בהן שוב. אם הן סתם חצופות וסקסיות אבל עם הומור, את מוזמנת לחלוק איתנו, ומהר מאד תמצאי אדם שיעריך את ההומור ולא אכפת לו שלבת הזוג שלו יש הומור כזה. ובקיצור קלישאה אחרונה - הוציאי מתוק מעז.

חבל עליך

אדם כמוהו מתחיל ככה וגם בדברים אחרים יהיה נבל ולא מתחשב קינאה זאת מחלה ובמינון נמוך נעים לנו אבל..... מה יהיה מחר מחרתיים תמונות מפריעות לו ...... ומהרצונות שלך לסקס אחר לא גורמות לא לרצות לברוח ???

תגידי השתגעת ???

מתגעגעת אליו ? לבחור שקרא לך שרמוטה ? תחשבי שניה... אני יודעת שרגש יכול בקלות לנצח שכל והגיון אבל חאליק - הבנאדם קרא לך שרמוטה. לדעתי המרחק מפה ועד מכות הוא מאוד מאוד קצר. תגידי תודה שזה נגמר ככה ושזה נגמר בכלל - אני לא מכירה אותך אבל אין לי צל של ספק שמגיע לך הרבה יותר טוב. טמבל - במקום לפרגן לך ולקחת את הדברים בסבבה הוא יוצא אדיוט ומוציא ממך שרמוטה. אל תתחרטי לשניה - תתחילי להשלים עם העובדה שמה שקרה לך קרה מסיבות מ-צ-ו-י-נ-ו-ת !!! וגם אל תמהרי לחפש בן זוג חדש - יש מלא דגים בים ואת תמצאי את הדג שלך כשתרצי. (גם אם זה סתם לקוויקי או למערכת יחסים רצינית). תהני חמודה - וקחי את זה בקלות - זה באמת עובר...

צר לי לשמוע

הבחור לא ממש הבין מה יש לו ביד ואת בסך הכל רצית לשמח אותו- לך היו כוונות טובות בעוד שאצלו כבר מזמן חלפו הרגשות. את לא שווה שום יחס ממנו והוא לא שווה שום דמעה שיורדת על לחייך. המשיכי הלאה בגאון! הישמרי לך ! ואם באמת חשוב לך לדעת דעה שבאה ממקום של אמת, את מוזמנת לפרסם אותה כאן, אצלנו בפורום ואנחנו נשפוט! המשך יום טוב !

מקודה

New member
אומרת ברוך שפטרנו מעונשו של זה...

מילא קנאי, אבל מקלל אותך ומאיים עליך?! תבעטי אותו לקיבינימט.

ohadz

New member
אני כל כך נגעל מאנשים כאלה...

לא בגלל הקנאה כי אם בגלל המילים והשפה... איכס.

מה היינו עושים? אני הייתי אומרת לו

שהוא טיפש, ועם כל הכאב והצער מבינה שעם טמבל כזה לא היית הולכת רחוק ממילא...

memran1979

New member
אופססססססס

החבר שלך מפגר .... שרמוטה זו מילה גדולה יכול לקרוא לך ככה אם היית בוגדת בו ... אולי הוא שמרני אבל הוא יכול להסביר ולבקש ממך אם תסכימי הכל אחלה אם לא אז ביי ביי ברוגע החבר שלך לא אוהב אותך מספיק או לא מכבד אותך כי הגישה הזו מאוד משפילה וכאב לי עלייך מציע לך לסבול לשכוח ממנו זה יקח זמן של חודש משהו כזה (קחי רגיעון) עדיף על סבל של אחד ל מכבד ... הכבוד מאוד חשוב מאחל שתמצאי את המגיע לו להיות איתך אל תתקשרי איתו מימרן

niRa1975

New member
הייתי דוחפת לו את התמונה שומר מסך

ורק אז הולכת. הקינאה היא מחלה קשה. וחוץ מזה מהיום ואילך יהיה לך כלל בחיים: "אף אחד לא יקרא לי שרמוטה" ותיראי איזה כבוד יהיה לך אם תכבדי את עצמך

הוא כלכך לא שווה את הגעגוע שלך!

תמשיכי לעשות מה שטוב לך וכיף לך ואם קיים בן אדם בעולם שקורא לך שרמוטה ומילים פוגעות אחרות הוא האחרון שצריך להיות הבן זוג שלך אל תיפלי לבור הזה מגיע לך הרבה יותר טוב

Kרן

New member
גבר שידבר אלי ככה ולא משנה מה הסיבה

יקבל בעיטה בתחת... ואל תפחדי להיות לבד, עדיף להיות לבד מאשר עם אחד כזה..

את צריכה לומר תודה

הוא נשמע כטיפוס מאוד פרימיטיבי ורכושן. אחד כזה לא יתן לך חופש, יכבול אותך ברצונותיו, ויכתיב לה מה לעשות, איך לעשות, מתי ועם מי. תחשבי אם את רוצה חיים עם אחד כזה. במיוחד בדור של היום שהכל חופשי ומותר. את לא צריכה להרגיש רע, ובטח שלא לקבל עונש על שעשוע וכמה תמונות של כיף עם חברות. היי עצמאית. אל תפחדי מהלבד. זה לא כזה נורא כמו שזה נראה
אני בטוחה שאם תרצי, תצאי אחר במהרה. בהצלחה.

למעלה