זהו ... יום כיפור עבר איך היה הצום?
מ מיקמיק 1 New member 13/10/05 #2 זאת שנה ראשונה שצמתיי!!!! זאת השנה הראשונה שצמתיי.. היה משעמםם מאודד..אבל בסהכ' רבל לי מהר ובסדר!! רק שקצת כואב הראש.. ואיך עבא עליכם?
זאת שנה ראשונה שצמתיי!!!! זאת השנה הראשונה שצמתיי.. היה משעמםם מאודד..אבל בסהכ' רבל לי מהר ובסדר!! רק שקצת כואב הראש.. ואיך עבא עליכם?
ק קארינושש1717 New member 13/10/05 #3 היה לי צום קל!!! הייתי אצל חברה שילי כל הצום.. ח מתנחלת שכמותי והיו צחוקים בלאגניםםםםם וואהה היה כיף לגמרי! רק ב-4 התחלתי להיות רעבה..ועבר לי הכי מהר בעולם! והיה קל מאוד
היה לי צום קל!!! הייתי אצל חברה שילי כל הצום.. ח מתנחלת שכמותי והיו צחוקים בלאגניםםםםם וואהה היה כיף לגמרי! רק ב-4 התחלתי להיות רעבה..ועבר לי הכי מהר בעולם! והיה קל מאוד
מ מאי פריצנוולדן New member 13/10/05 #4 אני היחידה שלא צמתי?! זה פשוט סיוט...בלי אוכל,מים....... ואני לא שמנה...
F FriendS4 New member 13/10/05 #5 היה צום ממש קל!! עבר מהר אולי כי החליפו לשעון חורף אנערף.... אבל יש לי שאלה..נינט שומרת שבת?
F FriendS4 New member 13/10/05 #8 איזה מוזר... כי באתר הרשמי שלה היא כתבה את ההודעה בפורום ביום שישי בערב ואז התחלתי לחשוב שאולי מישהו אחר כותב ולא היא עצמה
איזה מוזר... כי באתר הרשמי שלה היא כתבה את ההודעה בפורום ביום שישי בערב ואז התחלתי לחשוב שאולי מישהו אחר כותב ולא היא עצמה
ג ג ב ש ו ש New member 13/10/05 #6 היה וטוב שהיה../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif חחחח היה נחמד..לא ממש הרגשתי אני כבר רגיל אני צם 4 שנים כבר בכיפור
היה וטוב שהיה../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif חחחח היה נחמד..לא ממש הרגשתי אני כבר רגיל אני צם 4 שנים כבר בכיפור