זהו

justagirl182

New member
עצום ../images/Emo9.gif

אבל איפה מייקל וטדי נכנסים בממלכה? סחה (סחה
אמרתי הרגע סחה
) על ההשקעה

lolly1

New member
לי../images/Emo70.gif לי../images/Emo70.gif לי../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

|מוחא כפיים| כל הכבוד

זה ה-סרט../images/Emo70.gif

הסרט היחיד בכל הזמנים שהדיבוב שלו לעברית יותר שווה בהרבה מהגירסא המקורית... אני יודעת אותו בע"פ

lolly1

New member
גם אני../images/Emo70.gif

שנתחיל??? |אירית בהתלהבות כי היא מצאה עוד חולת נפש שיודעת את כל הסרט בע"פ<חוץ מחיריס כמובן
>|
|אירית תתחיל מקטע אהוב| אריאל: אבא, סליחה, פשוט שכחתי!! טריטון: כתוצאה מהתנהגותך הפזיזה- סבסטיאן: -הפזיזה וגם הנילוזה! טריטון: כל המסיבה המפוארת- סבסטיאן: נהרסה! בדיוק! ירדה לטמיון! קיויתי שהקונצרט הזה..יהיה פסגת הקרירה שלי! ועכשיו תודות לך-הייתי ללעג ולקלס לכל!! פלאונדר: זו לא אשמתה!! אה..אה..בהתחלה..כריש הופיע..וניסינו אבל לא הצלחנו..ואז הוא..גרר ואז ואוווו וכך ניצלנו. ואז בא השחף ומפה לשם וההוא וההיא.. טריטון: השחף? פלאונדר: אוי ..
טריטון: שוב עלית על פני המים נכון? עני לי! אריאל: כלום..לא קרה.. טריטון: או, אריאל כמה פעמים אצטרך לחזור על זה? הייתי עלולה להיחשף לאחד מעיני בני האדם אחד מעיני הברברים! אריאל: אבא! הם אינם ברברים! טריטון: הם מסוכנים! אינני רוצה שבתי הקטנה תעלה בחכתו של טורף דגים אכזר! אריאל: אבא אני כבר בת 16, אני לא תינוקת! טריטון: אל תעני לי בחוצפה גבירתי הצעירה! כל עוד את חיה בין גלי האוקייאנוס שלי תצייתי לחוקיי! אריאל: אבל תקשיב רגע! טריטון: אף לא מילה נוספת! ואני אוסר עליך, אוסר בהחלט לעלות על פני המים! האם זה ברור?? אריאל:
סבסטיאן: |ראה חתימה| הנוער..חושבים שהם יודעים הכל, אתה מתכופף-והם שוחים עליך! טריטון: סבסטיאן..אתה לא חושב..שהייתי תקיף מדי כלפיה?.. סבסטיאן: בהחלט לא! מה, אילו אריאל היתה בתי הייתי מראה לה מי הבוס! בלי..גיחות מעל פני המים ועוד שטויות שכזה..הייתי שולט בה ביד רמה! טריטון: אתה צודק בהחלט סבסטיאן! סבסטיאן: כ-מובן! טריטון: אריאל זקוקה לפיקוח צמוד! סבסטיאן: צ-מוד! טריטון: מישהו שישים עליה עין בכל עת! ואתה הסרטן המתאים לכך!! סבסטיאן:
איך הכנסתי את עצמי לעסק הזה..? אני אמור לכתוב סמפוניות ולא לרדוף אחרי בת-טיפשעשרה משולחת רסן..! מה הנערה הזאת זוממת?... You may proceed
|חלק אהוב לפנינו!!!|

LITTLEwind

New member
בננות, מה אתן ילדות קטנות?!?!?!?!

דההההה!!! זה ה-קלאסיקה!!! רק התבונן, כאן הם כולם אוסף נפל כל פריט בו מושלם ואז תאמר שרק לי יש הכל בעולם כאן המקום זה אוצרי לא האמנת שזה אפשרי אבל אני אז אומר "כן", זה מקור אושרי משחקים ובובות מכל צבע ודברים משונים עד מאוד אתה רוצה אנדרלמוס?יש בשפע אך אני אבקש עוד ועוד רוצה להיות עם בני האדם רוצה לראות איך רוקדים בשניים איך מהלכים הם על מה המילה? או, רגליים עם סנפירים לא ארקוד לעולם כדי להלך נחוצות רגליים ולשוטט סתם ב, מה המילה? רחווווווובבב שם הם גרים שם הם הולכים שם הם בשמש מתרוצצים וגם אני זה רצוני להיות איתם מה לא אתן אם רק אזדמן מחוץ למים הון אשלם ליום שלם על חול חמים בישבה כל הבנות בודאי חופשיות כמו רוח לא איכפת לי, אין לי כוח רוצה לעמווווווווודדדדדד אלמד בספרים מחוכמת הסופרים אשאל שאלות ואשאב כך ידע מה בוער שם בקצה הנר מה המילה, אשששששששששששששששששש מה לא אתן להיות איתם לשוט מעל גלי המים מחוץ לים בעולמם של בני ה א דםםםםם..... יש לכם פה עסק עם מומחית!!!! JUST TRY ME

LITTLEwind

New member
אגב

הכל מהזכרון, וראיתי אותו פעם אחרונה בגיל 12. אני חייבת שוב.....כבר המון זמן אני חושבת על זה

lolly1

New member
נמממנמ..

סבסטיאן: אריאל!! מה קרה לך?? איך את יכולה? מה כל זה?? אריאל: זה..זה רק..האוסף שלי.. סבסטיאן: או..הבנתי..האוסף שלך..אם אביך יידע על המקום הזה!!! פלאונדר: אבל אתה לא תגלה לו! אריאל: בבקשה סבסטיאן הוא לעולם לא יבין!! סבסטיאן: אריאל..הלחץ כאן גדול מדי בשבילך..בואי איתי הביתה ואכין לך משהו חם לשתות.. אריאל: מה זה למעלה?

LITTLEwind

New member
מה שמזכיר לי

יש לך אולי איך למצוא את השיר שכתבתי למעלה ב ע י ב רי ת? כי אני לא מוצאת.יש רק באנגלית שבמקרה הזה השיר ממש חרא.... יש לך?

lolly1

New member
יש לי את הדיסק ../images/Emo13.gif

הרוב אינסטרומנטלי אבל יש שם את השיר של אורסולה וסבסטיאן ואריאל ועוד ועוד...

lolly1

New member
אמממ

אני צריכה קודם להעביר את זה למחשב אבל אני לא יכולה עכשיו.. מחר
רק תזכירי לי...|סנילי|

לאאאאא דילגת על השיר../images/Emo70.gif

השיר שאני הכי אוהבת!!!! סבסטיאן: (נתקע בכל מיני דברים וחוטף זאפטות עד שהוא מגלה בתוך הקום במאגניב הזה של אריאל) ההההההא
פלאונדר: אריאל, את בסדר
אריאל: אילו רק יכולתי להסביר לו... אני רואה את הדברים בצורה שונה ממנו
איך יתכן שעולם שיש בו דברים יפים כ"כ יכול להיות רע
רק התבונן, כאן הם כולם, אוסף נפלא- כל פריט בו מושלם ואז תאמר שרק לי יש הכללל בעולם
כאן המטמון, זה אוצרי, לא האמנת שזה אפשרי, אבל אני אז אומר: כן, זה מקום עושרי. משחקים ובובות מכל צבע, ודברים משונים על מאוד. אתה רוצה ברומבלבוס (
) יש בשפע... אך אני אבקש עוד ועוד... רוצה להיות עם בני האדם רוצה לראות איך רוקדים בשניים. איך מהלכים הם על... איך קוראים לזה...? אה... רגליים
עם סנפירים לא ארקוד לעולם. כדי להלך נחוצות רגליים, ולשוטט סתם ב...מה המילה הזאת...? רחוווווב
שם הם הולכים, שם הם רצים, שם הם בשמש מתרוצצים וגם אני, זה רצוני, להיות איתם. מה לא אתן אם רק אזדמן מחוץ למים, ביבשה כל הבנות בוודאי חופשיות כמו רוח. כבר נמאס לי, אין לי כוח, רוצה לעמווווד. אלמד בספרים מחוכמת הסופרים, אשאל שאלות ואשאל כך אדע. מה בוער כאן בקצה הנר
מה המילה
אששש
רק אבקש להיות איתם, לצוף מעל גלי המים. מחוץ לים, בעולמם... של בני האדםםםם... שולט!! פשוט שולט!!

netaK

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo124.gif../images/Emo36.gif

לא רוצה להפריע לאריאל ושאר חבריה התת ימייים אבל זה התחיל כשרשור נחמד על הכי גאים שיש והפך לשרשור סרטי דסני. בבקשה בבקשה, או שתעשו מזה
בשרשור נפרד או שתתכתבו במסרים כי בשביל זה הם פה אני יודעת שאין הרבה מה לעשות בזמן שאין עונה אבל באמת, זה נראה כמו צ'אט בת הים הקטנה, בשרשור של הכ גאים שיש

למעלה