זהו! תם עידן ה-50 סמ"ק!

אני חושב ששמעתי פעם על המושג אנדורו

ואני מזהה כאן בעיה לוגית בסיסית לדעתי למתחילים אין מה לחפש על מסלולי אנדורו, יש הרבה דרכים עדיפות ללמוד, מי שכבר נכנס למסלול אנדורו, והוא לא מתאבד מטבעו, מן הסתם יש מספיק נסיון באמתחתו כדי להתמודד עם הבאות. ובנוגע לשאלות שלך - 1- כן, בירידות תלולות מעדיף עבודת בלמים וגוף, ולא בלימת מנוע (גם אם יש כזו) 2- שבילי מהמורות (במפים??) הם אידיאליים לדו"פים שכן ניתן לשמור על גלגל קדמי קל ברוב הרכיבה ביתר קלות מאשר בכל ארבע פעימתי 3- בנחלים מסולעים, אולי, אולי יש יתרון למרובעים, אבל גם לא בטוח. 4- עליות, עליות זה עניין מורכב לכל אופנוע יתכן שנדרשת יותר זהירות עם דו"פ. אני חס ושלום לא מבטל את מקומם של ארבע פעימתיים על פני כדור הארץ, ולא מערער על מעמדם הבלתי מעורער כאופנועים ורסטיליים חזקים ומצויינים, (כמה מחברי הטובים ביותר הם כאלו) כל מה שאני אומר הוא שהדו"פים הם אופנועים ראויים גם למתחילים, ולא צריך להבהיל את כולם בנוגע להם, הם מספקים מנות גדושות של כיף ואטרף, שלטעמי לא קימות בארבע פעימות. זהו.

NsL

New member
אם כך אז...

הייתי הולך על דו"פ בלי לחשוב פעמיים.

הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על

הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע הולך על ארבע זה מספיק כדי שתבין שיש חיים אחרי גז ונעלם? ברקס ונדם

למעלה