זהו, שלחנו את הילד

../images/Emo49.gif לסמדר ולמדריכה,

אכן סיבה טובה לגאווה
.

שויו

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo106.gif לבת- סמדר ולמשפחה

גאווה גדולה הבת הזאת. כל הכבוד על הנחישות שלנו והלוחמנות- ניצחה למרות הפציעות. מחזיקים אצבעות לשיבוץ טוב לשביעות רצונה. ההצלחה רבה.

אממאא

New member
סמדר, מזל טוב לקבלת הכומתה

השחורה, הרי נאמר "שחורה אני ונאוה, כשושנה בין החוחים...." גם פה אצלנו מחזיקים אצבעות שתקבל מה שהיא רוצה ומה שיגרום לה אושר ושמחה

אממאא

New member
נו, מה יהיה, עוד יחשבו שסמדר

קיבלה כומתה שחורה... מזל טוב לבת לקבלת הכומתה השחורה

סמדר בנ

New member
בתקופה שלי

היו רק כומתות שחורות.... הזוועה הזאת שהיתה לנו על הראש....

אממאא

New member
התכוונת לכרבולת שהיתה לנו על

הראש, זו שהיינו צריכות להסתובב איתה כל הזמן, כי רפול אמר....

paulika

New member
סמדר, כמה גאוה עם בת כזאת. לא

אמרנו שנעשה איזו הכרות בין הדורות הצעירים? ה-
(זה הכי דומה לטנק) וה-
?

סמדר בנ

New member
זה כמו "אבן, ניר ומספרים"

מי יותר חזק?..... מפגש הבא - מפגש ילדי הפורום...(אני כבר יכולה מכאן לשמוע את התגובות...)

mars4

New member
../images/Emo50.gif ענקית ולא לשכוח

לבקש שלא תהיה קשה מדי עם החניכים. האמת שבני בקורס חובשים שנא בהתחלה את המדריכה שלו. אמר שהיא מפונקת ולא מקצועית וסתם רעה. היום הוא ממש מאוהב בה. טוב , זה קרה אחרי שראה אותה בתחתונים באיזה תרגיל פינוי נפגעים.. ומי אמר שלא עושים חיים בקורס חובשים? אגב מאז התרגיל החובש הפנתר הולך רק עם תחתוני בוקסר.. על כל צרה שלא תבוא!

mars4

New member
../images/Emo6.gif לפי ההתלהבות.. חוטיני צבאי...

אבל הסיפור בכללותו אמיתי. חדשות לבקרים , בתרגילים של הקורס נשארים גם החניכים וגם המדריכים בתחתונים ולכן כולם , כולל המדריכות, מקפידים ללבוש רק בוקסר. מה שאומר שלפני כמה שבועות ציידנו אותו בקולקציה מדהימה של בוקסרים. הוא פחות אהב (בלשון המעטה ) את אלה עם הדונלד דק ופו הדוב שהגנבנו לו בלי שישים לב.. תארו לכם את הסיטואציה.. הלוחם המהולל נשאר בבוקסר שפו הדוב מפאר את אזור חלציו..

sim26

New member
זה מאוד עוזר לי לצמצם

and to compartmentalize את הדאגות כמה שאפשר. לא תמיד צריך לדאוג כשהוא ייצא למבצע או הם בכוננות גבוהה יהיה זמן לדאוג אבל חוץ מזה לא. אחרת אני חושבת שהייתי קורסת מזמן.

בהצלחה לך ולחייל

ההתחלה אולי קשה אבל כמו שהבטיחו לי כאן באמת מתרגלים. אני לא האמנתי בהתחלה שאפשר להתרגל אבל זה קורה לאט לאט . דואגים, מתגעגעים וגם הופכים להיות גאים בפשוש שפרש כנפיים ומגלה יכולות שלא ידענו על קיומן.

לדתיה קסומה ../images/Emo24.gif ולילה טוב

ודאי תשמעי ממנו הערב או מחר ותשמעי שלאט לאט הוא מתאקלם ומסתדר.

למעלה