זהו, שלחנו את הילד

זהו, שלחנו את הילד

אני חייבת לציין שזה עבר מאוד מהר, כנראה שהצבא נהיה יעיל יותר. אפשר היה לזהות את האמהות לפי הטישו ביד ומשקפי השמש - למרות כל העננים. מקוה שהצבא ישמור על האוצר שלי.

oshiko

New member
../images/Emo133.gifהחדשות הטובות הן ...

ששעון הספירה לאחור כבר הופעל. עוד לפני שתספיקי להתעטש עם הטישו הזה כבר ירוצו לנגד עיניך גיבוש, סיום טירונות, כומתה, סיכה, מבצעית [כאן השעון מתחיל קצת לזחול ...] והופ - מה זה הריח הזה? קצת רחוק, אבל מתחילים להריח שיחרור; הבחור מזכיר בפעם הראשונה את יעד הטיול המועדף עליו, מתחיל לחלום על מסלולים, חברה, אולי אפילו לימודים ... שלי התגייס ממש אתמול (כולה איזה שנה וכמה חודשים), וכבר שמעתי אותו מתכנן עם הצוות ניווטים בדרום-אמריקה ...

mars4

New member
כפי שנאמר " הפז"מ התחיל לדפוק"

ואין מ---ק שיעצור את הזמן. הספירה לאחור החלה ומסכים עם אושיק הזמן טס. רק אתמול הסתכלתי בעיניים כלות על פנסי האוטובוס המתרחקים מלווה במבטי את הגוזל הקטן בדרכו החדשה. אני זוכר שגמאתי במהירות את הדרך למגרש החניה ורק שם , במכונית, חמוש במשקפי השמש , רחוק מכל נפש ועין הרשתי לעצמי להזיל דמעה אחת או 2 . את הדרך למשרד עשיתי בשקט ללא רדיו וטלפונים מהורהר ודואג. ניכנסתי למשרד , סגרתי את הדלת והדבר הראשון שעשיתי הוא "להשתחרר" באמצעות המכתב לבני שפירסמתי כאן ע"ג הפורום. בערב שהגעתי הביתה נעצרתי ליד החדר הריק והמסודר. ופתאום התגעגעתי לרעש, להמולה ,לחברים שמצפצפים באגרסביות בחוץ ומעצבנים את השכנים, לריח הנרגילה ששיגעה אותי ואפילו לריבים האין סופיים על הלימודים (או על האין לימודים במקרה דנן) אבל הזמן עושה את שלו ואת הנוסטלגיה והמלנכוליות מחליפים הציפיה לטלפון בשעת הט"ש (מנסים לזהות כל ניואנס ואפילו הקטן ביותר, בקול, הדאגה, החיים משבת לשבת (כמו בכדור רגל..) , בקיצור, עושים את השרות ביחד איתו. שיהיה בהצלחה !

ליבי ליבי איתך, שיהיה לו רק טוב,

שהוא ישמור על עצמו, ושהצבא ידע להעריך את אוצרך וינהג בחוכמה ובזהירות בכל הקשור אליו ולשאר החיילים. אני מזדהה ומתרגשת איתך כי אני....מחרתיים שולחת אותו. המועקה בלב ובגרון כבר כמה ימים, לא ישנה ונורא תפוסה בכתפיים ובצוואר- הכל עניין של לחץ. מקווה שיהיה לו רק טוב, שיישמר על נפשו. בהצלחה לבנים ולבנות של כולנו.

דתיה-היום הזה יסתיים

מבטיחה לך! מחר שחר של יום חדש ואת הרימי את אפך אל מול כולם! בנך הוא חלק מאותם אלו שבזכותם- כל מי שמהלך ברחוב מהלך- בזכות.

סמדר בנ

New member
בהצלחה לילד ../images/Emo140.gif

הצבא ישמור על האוצר, והאוצר ישמור עלינו.... ואת כרגע אמא ל-
עם כומתת בקו"ם.... בשביל הכומתה הסגולה הוא עוד יעבוד מספיק.....

סמדר בנ

New member
ואני עכשיו

אמא גאה לחיילת עם כומתה שחורה
היה מסע כומתה - סיימה אותו למרות הכאבים ברגליים. יום חמישי - שרוך הדרכה.....

קולולולולולולולולמדריכה החדשה../images/Emo140.gif

איזה כבוד!!!! משו משו. מה שלום טרומפלדורה והיד?עדיין יש תחבושת? איזה צבע יש לסרט הדרכה? אני עוד לא הצלחתי ללמוד לשים אותו נכון. על המדים. תסבירי מה היא מדריכה אני לא ממש מכירה את החייל הזה.

סמדר בנ

New member
אז ככה

טרומפלדורה בסדר - יש כמובן תחבושת. סרט ההדרכה - ירוק כנראה
נראה ביום חמישי. היא מדריכת נט"ר (נהיגה טיפולים ורק"ם) - של טנקים כמובן. מה בדיוק תדריך - זאת תדע היום, היום השיבוצים - נא לשלוף כולם אצבעות
, יש כמה תת מגמות וכמה בסיסים אפשריים.

אימשל2

New member
מזל טוב!!!!!

כבר כתבתי תגובה שהמחשב החליט להעיף אותי באמצע הכתיבת (אני מקווה שזה לא רמז למשהו). ברוכים הבאים למועדון הכומתות השחורות. מה זאת אומרת כמה בסיסים אפשרים? יש מקום חוץ מביסל"ש? אילו תת תפקידים יש? למה הכי חשוב שנחזיק אצבעות? הצוואר שלי תפוס ואני רוצה לבצע את העבודה על הצד הטוב ביותר, אז חשוב שאעבוד ייעודי.

סמדר בנ

New member
הכי חשוב

לדעתי מבחינתה להיות בביסל"ש - על זה תחזיקי חזק (יש עוד כמה אופציות - יש גם אנשי מילואים והכשרות שונות). תפקידים - לא ממש מתמצאת אבל יש חשמל, מנוע, והשד יודע מה עוד

mikca

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo50.gif למדריכת

השרון החדשה. העיקר שתקבל תפקיד שימצא חן בעיניה וגם אם לא, לא נורא, היא תסתדר, הרי זו לא קריירה לכל החיים. למה
לסרט הדרכה ירוק

סמדר בנ

New member
הכוונה של

ה-
היתה במובן התהייה האם הוא ירוק, לא במובן ה-"ככה, ככה" - זה בהחלט שרוך מכובד!

למעלה