זהו שיר פרידה?...

Black Jane

New member
זהו שיר פרידה?... ../images/Emo9.gif

אלופים שלי...
כמה התגעגעתי לרשום את זה :]. אז, נגמרה הסדרה ועכשיו נותר לנו להנות מהשידורים החוזרים. [ותודו שזה גדול להיזכר בכל הדברים וזה
] אם אתם זוכרים, הצטרפתי לניהול הפורום בגלל שהמלחמה בצפון גנבה לנו את שיר המנהל, והביאו אותי ככוח עזר לפורום
. מיד התאהבתי ונשארתי לעוד עונה. כמו שבטח הבנתם, אני עוזבת את הניהול, אז אתם יכולים להפסיק להתחנף....סתם!!
אני אשאר כאן בפורום והכל, אך לא כמנהלת, כי מוטי ומר עושים עבודה נפלאה כיום גם בלעדי, וכדי שאוכל להשקיע את המיטב בפורום המקביל - 'בובות' (תבואו
1889) ובשני האחרים שבניהולי.
, תמיד! אביטל
[ויאללה, אני מחכה לתגובות המרגשות שלכם
].

moton

New member
../images/Emo10.gif

חסר לך שאת לא נשארת בסביבה! אוהב אותך

mary17

New member
../images/Emo25.gifאת נפרדת מניהול אבל אנחנו לא נפרדות...

בהצלחה בובה
(איזה משחק מילים גדול אה אה???)

מתוקוקית!

בהצלחה עם הפורום החדש בובה
ו...מה עוד נותר לאחל? נתגעגע אליך פה, ממש תחסרי. (סתם נו מי נכנס לכאן כבר?) חולה עלייייייייייך!

אממ אממ אין לי מה להגיד כי אני מכירה אותך.

רק מפורום "בובות". אז אני יודעת שאת אחלה של מנהלת
מאורה נ"ב - דברי איתי במסנג'ר מתישהו

אז זה הטעם של הסוף../images/Emo10.gif?אביט אני אוהבת אותך!

אנחנו נמשיך את הקשר שלנו, ומתחילים דור חדש בפורום הבובות [: עברנו את טב"ע ביחד,גם את האלופה. זה לא יהיה כמו פעם אבל ממשיכים. אבבביט אני אוהבת אותך הכי בעולם, מילאת את תפקידך פה בצורה הכי טובה שאפשר

Dark Force

New member
בהצלחה!../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

אביטל, לא יצא לי להגיד לך תודה על הכל. על המסירות, על העבודה הקשה שהשקעת, והשקעת. אולי את חושבת שנכנסת בתור כוח עזר, אבל בעצם נכנסת והערת את הפורום ונהיית לנכס גדול, קשה לוותר עלייך. בהצלחה בפרוייקטים החדשים שלך, תני בהם את הנגיעה שיש רק לך. אין עלייך

פרישת מנהלת הפורום

אנו מודים לBlack Jane על ההשקעה הרבה, האיכפתיות, וטיפוח הקהילה לאורך תקופה ממושכת, ומאחלים לה בהצלחה רבה בהמשך דרכה בתפוז ובכלל.

khzh120

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

היית מנהלת תומכת,אוהבת, והכי הכי שיש... בהצלחה בהמשך הדרך, ובפורום בובות
אותי את עוד תראי הרבה, אני כמעט בכול פורום שאת מנהלת/נמצאת בו, ככה שלא נפרדנו סופית

ביי../images/Emo11.gif|אביט||קרצייה|../images/Emo55.gif

תודה על הכל
אי אפשר לתאר את מדהימותך בכתב :X

למעלה