זהו! רשמית - אני דפוקה!

זהו! רשמית - אני דפוקה!

אני כבר מתחרפנת מעצמי. כל פעם שיצאתי עם מישהו לא הייתי מאמינה לו שהוא רוצה להיות איתי ושהוא מחפש רק סקס. עכשיו הכרתי מישהו שלא מוטרד יותר מידי מהקטע של סקס ומחמיא לי כל הזמן ונורא משקיע ומקבל דברים שאחרים לא היו מקבלים. ומשום מה אני לא מצליחה לבטוח בו לגמרי שהוא באמת רוצה להיות איתי ושהוא עדיין מחכה ליום שבו נשכב והוא יעזוב. אני לא מצליחה להוציא מהראש שלי את הג'וק הזה שיש גברים שלא מחפשים רק דבר אחד, תמיד נראה לי שהם יעשו הכל בשביל סקס, גם אם זה להחמיא בלי סוף ולהשקיע המון זמן ונסיעות ארוכות... איך אני מצליחה להוציא את זה מהראש שלי?

elena20

New member
כמו שאמרת נתקלת בהרבה גברים

שרצו רק סקס ובגלל זה את חושדת בכל אחד, תאמיני שעדיין יש גברים טובים בימינו. תנסי לחשוב על זה קצת פחות ולא לחשוב אחרי כל דבר שהוא אומר לך או מחמיא לך "אוי בטח הוא אומר את זה רק בשביל להכניס אותי למיטה" חוץ מזה יכול להיות שהוא רוצה סקס,אבל זה לא סותר את הכוונות שלו כלפיך,הוא יכול להיות רציני ולרצות סקס. אם הוא נראה לך בחור רציני, ואת סומכת עליו, אז אין סיבה שלא תמשיכו בקשר.

צומיש

New member
כלכך..

מבינה אותך גם אני תמיד חוששת שזה מה שרוצים.. צריך להתחיל להאמין לאנשים :-\

קודם כל- ../images/Emo12.gif

דבר שני- מה זתומרת "גם הפעם צדקתי"? הרי בהודעה הראשונה הבנת שאת טועה.. מה זתומרת "גם הפעם" אולי "גם הפעם" טעית?

תגובה שלי בתור בן לסיפור הזה

לא מזמן סיימתי ביוזמתי קשר עם בחורה עם חרדת נטישה אחרי סקס ,מנסיון רע שהיה לה מקשרים קודמים..נפרדנו בגלל חוסר האמון הזה,שהיא לא הייתה מסוגלת לבנות כלפי.היא ייחסה לסקס חשיבות כלכך רבה שאפילו בדמיון הפרוע שלי לא הייתי מעלה.. כמו כל בחור וגם בחורה אני אוהב סקס אבל בחיים שלי לא ייחסתי לזה כלכך חשיבות בקשר זוגי עם מישהי..וזה חירפן אותי התעסקות שלה בזה וכל האזכורים הסמויים שלה והגלויים שלה לגבי זה ופשוט החלטתי לקחת את הרגליים וללכת לא רציתי להתעסק עם בחורה מתוסבכת אני מבין שיש בנות שנפלו עם הבנים הלא נכונים אבל בגלל זה הן הורסות קשרים עם בנים נורמליים שפשוט הסיפור הזה גדול עליהם ולצאת עם בנאדם שאין לו אמון בך זה פשוט לא פייר. דווקא היה לנו סקס אבל משהו שם הרגיש לא נוח,כל פעם זה היה כאילו היא עושה לי טובה ושאולי היא בכלל עושה טעות וכל הזמן משווה לאקסים הקודמים שלה.. זה ממש מחרפן החוסר אמון הזה

והדבר שהכי עצבן

שהודעתי לה שאני רוצה להפרד היא ישר אמרה.. הנה אתה כמו כולם שקרן אני נפרדתי ממנה בגלל ההרגשה הלא נעימה שאתה יוצא עם מישהי והכל מרגיש לך חד צדדי והיו עוד כמה סיבות אחרות לא קשורות בכלל לעניין הזה שהפריע לי אצלה , שהכל ביחד הוביל למסקנה שזה לא הקשר שאני מחפש והתגובה היחידה שלה הייתה שכאילו אני הוכחתי לה שאני "כמו כולם" אני מעדיף לכתוב פה תגובה מאופקת יחסית להאשמות המגוכחות והמעליבות שלה כלפי ..ולהגיד שבגלל הפרנואיה שלה היא הפסידה קשר מדהים שהיה יכול להיות לה,ואני לא טיפוס שחצן אבל לעמות כל הזבל שהיא יצאה איתו ממה שהיא ספרה לי,הייתי הרבה יותר מוצלח ואני יכול להגיד בבטחון שבחורה כזאת תפסיד עוד הרבה קשרים ותאכל מרור עם שהיא תתאפס על עצמה. ברור לי שזאת לא אשמתה שיש לה את כל הנסיון הרע והפחד אולי מובן אבל,גם להאשים "חפים מפשע" זאת לא הדרך. צריך לעשות במקרים כלו סוויץ בראש איכשהו.. אחרת זה מעגל קסמים שלא יוצאים ממנו

אני לא יודעת. יכול להיות

שבאמת טעות בתקשורת. אני אתן לזה צ'אנס ואבטח בו, ונראה לאן מתגלגל. יכול להיות באמת שאני סתם לחוצה. בכל מקרה הוא לא חייב לי כלום, אני לא מוגדרים ביחד או משהו כזה, אנחנו די בהתחלה. תודה על הכל :)

בינתיים תעבדי על עצמך

את צריכה לשנות את צורת החשיבה שלך- בלי קשר אם הבחור הנוכחי מניאק או לא- תעריכי את עצמך, ואז יעריכו אותך.. תאמיני לי זה בדוק...

תגובה

עדיף להמנע מהתמקדות במגע, ובמקום זה להתמקד בדבור ובחלק הרגשי. מגע צריך להיות מאהבה. אם יותר תשוחחי אתו ופחות תיצרי אתו מגע, מערכת היחסים תתפתח באופן תקין, ופחות תצטרכי לדאוג מהאפשרות שינצלך.

למעלה