זהו? רק אני פה?

danonit

New member
אני פה ../images/Emo13.gif

גמרנו גרסה של התוכנה וזאת פעם ראשונה השבוע שיש לי זמן להיכנס... מה נישמע????????

כנראה לרשת יש משהו

נגדך. כתבתי לך משהו ארוך ואז התקרש לי הדפדפן. אז מה שלומך? איתי הכל שיגרתי. מחכים שהיו חדשות בנוגע לחברה ובנתיים עובדים יותר מידי. הואלידציה הזו משגעת לאנשים את המוח. היום הטכנאים שלי פונים אלי כל הזמן ברוסית (הקטע שחצי מהדברים הצלחתי לנחש ולהבין
). הצלחתי להכנס היום למכנס שלא עלה עלי כבר שנה וחצי!!!! איזה כיף לי

daldan

New member
אני כאן

מנסה לכתוב ברכה לעמיתה מהעבודה שעוזבת מחר, ומשום מה הראש שלי ריק מרעיונות (בכל זאת לא רוצה לכתוב משהו בנאלי...)

שמופית

New member
אני גם פה ומשעמם לי....

רציתי ללכת לקנות לי טריינינג (בטח בדיוטי פרי זה נורא יקר), אבל במקום זה ישנתי צהרים ועכשיו התעוררתי....

תוכי

New member
אני עדיין פה ../images/Emo13.gif

* * * * * * עבודה עבודה ועבודה אין לי כבר כוח אפילו לפורום כמעט ואין לי זמן

אוסנת123

New member
וכמובן שגם אני....

אתמול היה חריג - יצאתי ייזום ב- 17:15 ואמרתי לכולם שהמסמך יחכה. אז הוא חיכה והיום הוא כבר לא מחכה.... הלילה עוד צעיר והפיצה בדרך...

danonit

New member
../images/Emo78.gif זה אינדיקטור לוורקוהוליקיות

האמת שממש אין לי מה לעשות עכשיו, נראה לי שנעוף הביתה עוד מעט. אנחנו התחלנו ביחד את ה"דיאטת לחם" ומה שמדהים הוא שעדי ממש רציני ומתמיד, בד"כ אני הייתי מנסה לשמור והוא היה אוכל בלי הגבלה ומקלקל אותי גם. אני ממש מקווה שהוא יחזיק מעמד
נועה - סחתיין על המכנסיים, זאת הרגשה מעולה!!! תמשיכי ככה

אוסנת123

New member
יפה אמרת.

אכן הימים של הפיצה במשרד זה הימים של הדכאון לתוך הלילה. לפני 21:00 אני לא יוצאת.... כעת אני ב- 10 דקות הפוגת פורום כי כבר קיבלתי צורה של..... לא משנה.

danonit

New member
קיטור ../images/Emo5.gif

השיר החדש של ריטה (זה עם ה"נמר") ממש ממש ממש, אבל ממש מאפן! יוסר ה"נמר" מיידית מגלי האתר!

אוסנת123

New member
היא ממש מייללת

וטוחנים את השיר הזה בטירוף!!! ממש מעצבן. מצטרפת לקיטור בקריאות מחאה נלהבות!!

שמופית

New member
בדיוק שמעתי את השיר הזה כמה

פעמים אתמול, וחשבתי לעצמי שאני ממש מאוכזבת... שזה השיר שריטה מצאה לנכון להוציא לרדיו...

poogi27

New member
ב בל ל א ג ן

מחכה שהבעל יבוא הביתה מתה משעמום בינתיים ואין לי סמיילים פתאום &&&&&()*&*^%&^)*%%^&*)(#$%^&*) %^&*)$%^&*)$%^*)($#%^*)RDTGJKL %^&*)(TYUI &*&**)*)$%()*&6786-07&^%^_&)*&^&&^*)_)-9&^%$%5670923^) #@!@!#@$!%*^)&^$#^(^75א8)&%$W#E^%*$#%$E^&

אוסנת123

New member
../images/Emo56.gif../images/Emo168.gif../images/Emo86.gif../images/Emo87.gif../images/Emo160.gif../images/Emo79.gif|

הטרמפ שלי איפשהו בדרך - והעבודה נמשכת.... זה מדהים איך זה אף פעם לא נגמר!!!

למעלה