זהו, קניתי קסדה !!!

sparklight

New member
זהו, קניתי קסדה !!!

ולאחר כל השרשורים והעצות, החיפוש בארכיון וכיתות הרגליים בכל דרום ת"א קניתי היום HJC AC-10, הקסדה היותר יקרה שלהם - ב-1170 ש"ח במקום 1560 ש"ח. (בגלל המבצע ביפו-נוע). בסופו של דבר היא עומדת ב-SNELL 2000, נותנת ריפודים פריקים, אפון וסנטרון, ועוד הוספתי את משקף המראה הזהוב, ועכשיו - סוף הדרך!!!.
 

ezno

New member
בדקת מה המחיר שהיבואן נותן?

אני יודע שיפו-נוע יושב כל היום על הפורום הזה. אבל לפי אתר היצרן של HJC היבואן בארץ (שלפי האתר אנחנו בארופה) הוא אופנועית סלמה 91&46. וכמו שקריימר מסיינפלד אומר retail is for suckers
 

כRובי

New member
מחיר המשקף המוזהב כלול ב1170?

נשמע כמו דיל לא רע בכלל..
 

sparklight

New member
לגבי המחיר והמשקף

אז ככה, הגעתי בבוקר ליפו-נוע, וראיתי את אחוזי ההנחה שהוא נותן היום על המוצרים השונים, ואז הלכתי לאופנועית, התייעצתי, מדדתי והחלטתי ולבסוף שבתי ליפו-נוע עם דגם, מידה ומחיר יבואן, וקניתי. באופנועית המחירון הוא 1560 ש"ח ועוד 220 ש"ח תוספת למשקף המוזהב, וביפו-נוע קיבלתי על המחירים הללו 25% הנחה. (והמצחיק הוא שברגע שאמרתי לו מה אני רוצה, השליח שלו קפץ לאופנועית להביא לי את הקסדה...).
 
למעלה