זהו.. קניתי גאלופר 99

kfirba

New member
יאללה גבר תחדשששש!!!

מתי אתה מזמין אותי לטיול שטח יעיוני???

חחחח טיול שטח? אמרתי מההתחלה שזה לא

התחום שלי... איך שקניתי כל החברה אומרים יאללה נבדוק אותו יום שישי.. אמרתי להם עזבו אותו בשקט.. הוא לא טוב בשטח.. העיקר שלא יכניסו אותו לכל הסלעים שהם מכירים.. חחחח המון תודה דנבר וכפיר.. אשמח להפגש על חוף ים..

תודה תודה מיקי היקר

האוטו עם מדרגות צד, די.וי.די בגג הרכב, שמור מאוד, היה אצל נהגת, וו גרירה עם אנקול, צמיגים חדשים, ארוך כמובן 157 ק``מ, יד 3 וקניתי אותו ב58 אלף. כל האוטו צבע ראשון ובמצב מצוין.. כפיר אל תדאג יגיעו התמונות.. צבע כחול מיטלי עם אפור למטה,

תודה תודה תודה לכולם.. גם גררתי

איתו את העגלה שלי, הוא לא מרגיש אותה.. למרות שהיא עכשיו מאוד כבדה, כי כל הדברים שהיו במגנום שמתי בעגלה. שוב המון תודה לכולם..

kfirba

New member
אמרתי לך שהוא לא ירגיש את העגלה!!!!

וגם אל תפחד להכנס איתו לשטח.....זה לא ג'יפ של כוסיות........זה ג'יפ ג'יפ יעבור בכל מקום שרק תרצה!!! ושוב תתחדשששששש אנחנו צריכים להפגש לאיזה טיול...!!

חחחח לא תצליח לשכנע אותי

אני לשטח לא נכנס, רק חול ים.. אתה רוצה להפגש באיזה חוף סבבה, אבל לא שטח עם סלעים וכל הדברים המפחידים האלה.. כפיר, באמת אני רוצה להודות לך על כל היעוץ. היום עבדתי היום איתו יום שלם עם העגלה, הוא לא מרגיש אותה, אבל הבעיה שאני בא מטנדר, הטנדר ממש לא הרגיש, היונדאי גאלופר לא מרגיש בסחיבה, אבל בקפיצות מרגישים מעט, שוב, בהשוואה למכונית רגילה לא מרגישים, בהשוואה לטנדר מרגישים מעט שינוי אבל זה שולי.. תודה

ד``א אם אתה רוצה לזרז את נושא התמונה

אני אשלח לך במולטימדיה.. אם תומך אצלך, ד``א הבולמים בני חצי שנה בערך. ז``א יחסית חדשים

kfirba

New member
בואנההה תתפנק קצת מה אתה מתלונן

הבאת ג'יפ שהכסאות שלו כמו כורסאות טלווזיה ועוד עלית אליו ממגנום ואתה מתלונן...חיים קשים יש לך...!

חחחח אני מתפנק

ועוד עם די.וי.די בגג.. חבל``ז.. ביום שקניתי את האוטו הראתי אותו לאחים הקטנים שלי, הם לא רצו לצאת.. והילדים שלי בכלל.. הלואי שרק הוא ישרוד את העבודה, תודה כפיר על הכל..

למעלה