זהו, קניתי את ה Asus A639

Alvie Singer

New member
זהו, קניתי את ה Asus A639

אחרי ההתלבטות האחרונה בין ה N560 של פוג'יטסו סימנס לבין האסוס, הלכתי על האסוס. לא מזמן רכשתי mio C510 בשביל אחי והוא היה אצלי עד עכשיו, מכשיר באמת מעולה אבל PND, אני מקווה שגם המכשיר הזה טוב בתחומו. תודה לכל אלה שעזרו בקבלת ההחלטה :)

A05246

New member
תתחדש

אם אין לך צורך בסינכרון הפתקים אני בטוח שתיהנה

Alvie Singer

New member
תודה

PDA ראשון שלי, האמת היא שחשבתי שהגלישה תהיה קצת יותר נורמלית...הוא מתנתק המון מהרשת האלחוטית שלי והדפים נראים זוועה אבל נו שוין זה לא לפטופ או משהו בסגנון, מה גם שעיקר השימוש שלי יהיה ניווט.

ISRAELI 2006

New member
אם תוכל תפרט קצת על המכשיר

אחרי שימוש של כמה זמן תפרט אם אתה מרוצה מהמהכשיר ובכלל חוות דעת. תודה רבה, כמו כן בכמה קנית...?

Alvie Singer

New member
אני רק בהתחלה של הפעילות איתו

בינתיים אני יכול להגיד שהוא נחמד, המסך קצת מבאס אותי אבל זה בגלל שאני כמעט חודש משתמש ב C510 של מיו שזה עולם אחר לגמרי מבחינת ניווט. האינטרנט האלחוטי עובד בסדר אבל מרבה להתנתק, כנראה משהו אצלי ברשת. סך הכל מכשיר נחמד, אני אתנסה עוד איתו ואתן את חוות דעתי. עלה לי 3090 ש"ח כולל כרטיס 2 ג'יגה sandisk.

Alvie Singer

New member
כמה סיבות

מאוד חשוב לי GPS (זה עיקר השימוש אם כי לא רק) וב N560 התלוננו הרבה לגבי זה, גם בפורום העולמי מה גם שלא דאגו לעדכון רום כלשהו והמכשיר יצא כבר במרץ השנה. התלונות היו בעיקר לגבי ה TTFF. הסיפור עם הסוללה המתחממת של ה N560 כאשר אם אתה ברכב ויש שמש ישירות על המכשיר, הוא מצפצף ולא מאפשר לך להמשיך להטעין את הסוללה כדי לא לפגוע בה. זה שיקול רציני מאחר ובכל זאת מדובר בישראל ולא באיזו מדינה אירופאית קרירה. זמן סוללה (לאסוס אין מסך VGA). הבנתי שלאסוס יש זמן סוללה לא רע באופן יחסי.

למעלה