זהו! עכשיו זה רשמי!

אנא RF

New member
זהו! עכשיו זה רשמי!

מהיום, אין יותר בורות בכביש, אין יותר מהמורות, אין יותר פסי האטה, הכל הופך להיות פשוט. מהיום נסיעות עירוניות הופכות להיות סבבה... מהיום, יורדים לשטח!!!!!!!!!!! זהו, רבותיי, אין יותר RF. מהיום, יש XR650.... לא שנמאס לי בכביש יותר מידי, פשוט שטח זה בהחלט דבר שאני רוצה לנסות וכבר עכשיו זה נראה לי פצצה! נכון שה-650 הוא טיפה כבר בשביל מקצוענים, אבל לחצי שנה-שנה הראשונה זה בהחלט מספיק... עכשיו נשאר לי לקנות ציוד שטח, ויאללה, לדרך!!!!!!!! ומה לגבי השם? אנא XR?

dmx_must_fly

New member
אנא RF ברוך בואך למשפחת לוכחי

העפר. אין כמו האדרנלין בשטח. הקפיצות, הבורות, התעלות, האבנים והסלעים, הג´יפים הבני זו*&^ והסוסים. אבל מה אתה ממוגן קומפלט והרבה יותר מבכביש. בנפילה אתה לא מרגיש כלום וגם האופנוע לא. אין פלסטיקים שנשברים פשוט קמים מרימים מניעים וממשיכים לרכב לעבר השקיעה או השקיעה בבוץ.

MikeE

New member
../images/Emo49.gif נתגעגע לליוותן ../images/Emo7.gif

לגבי השם, מה לא ברור ? אנא XRF

אנא RF

New member
אהההההההה........ הלו!!!!!

קפיצות, בורות, תעלות, אבנים, סלעים, צוקים, מכתשים, וגלקסיות..... לאט לאט.... אני מתחיל עם שבילים קשים....

ברוכים הבאים בצל קורתנו, אחי... ../images/Emo24.gif

לא הכרנו עד כה, אך סאחה גדול לך על ההחלטה הנבונה. אל תתנצל, XR זה יופי להתנסות ראשונה, ואתה כבר תדע ותבין לבד מה מתאים לך אחר כך. ממליץ לך להצטייד במיגון מלא כולל צביצב, בירכיים ומרפקים, כמובן שמגפיים וקסדת שטח זה Must. כמו כן אתה צריך סט קטן של כלי עבודה עימך בפאוץ´ לרכיבה, נדמה לי של-XR יש נרתיק בכנף מאחור. ממליץ לך, אחי, להתחיל בחודשיים שלושה דיונות, וכמו כן ממליץ לך להתלוות למישהו מנוסה וללמוד טכניקות ממנו. המון איחולים וברכות, זו התחלה נפלאה לשנה החדשה. ביז´ו מבטיח לך להיות עבורך כאן - לכל שאלה ולכל קושיה מקצועית תינתן תשובה. בהצלחה ובכייף..... com.ביז´ו ד"ר לשטח

רגע רגע רגע.......

לא היה לך XR עד לפני כמה חודשים, וזרקת אותו הצידה תוך זמן קצר, אפילו קצר מאוד? מה קרה לשינוי? מה היו ההתלבטויות בין השטח לכביש? ספר ופרט, כי גם לי כרגע יש את אותן ההתלבטויות - למה להחליף בבו העת (ואינשללה לא עוד הרבה זמן) את הצעצוע שלי (GPZ500) - ל-XR650 או ל-CBR600 ו/או אם יהיה כסף TDM

למעלה