זהו, עכשיו זה רשמי:

תמי ב

New member
זהו, עכשיו זה רשמי:

גם אני ישראלית בחו"ל. נהנית מהירוק, השקט, השלווה והגשם באמצע הקיץ. ונלחמת נואשות בג´ט לג (בינתיים אחת אפס לטובתו....) בשבוע הבא נפתחת כאן שנת הלימודים. בתי הספר יפהפיים. קצת רחוקים מהבית, אז נראה כבר איך נסתדר. את הניו זילנדים קשה נורא להבין (מבטא בלתי אפשרי כזה), אבל אני מתחילה להתגבר על זה. אפילו ניהלתי כבר כמה שיחות טלפון כדי לעשות כל מני סידורים. כמויות המים שיורדות כאן מהשמים פשוט מדהימות! עוד לא התגברתי על הג´ט לג, אבל אני חושבת שבסוף אצליח... הייתה לנו בדרך הפסקה של 15 שעות בסינגפור, ולא הפסקתי להתפעל מהגנים, הגשם הטרופי והנקיון ששורר ברחובות.

billy milligan

New member
תמי צרי קשר

איפה את? אם את באוקלנד אשמח להפגש לבעלך יש את הפרטים שלי ושיהיה בהצלחה

טל ר

New member
בהצלחה, תמי!

אני עדיין בהתחלה (כמוך). לפחות בעבורי, הדבר העיקרי שעוזר לי זה להתכונן לכך שיהיה קשה. לפני שעברנו, הגישה של כל המשפחה והחברים היתה "איזה כיף לכם" וכו´. תביני שיהיה קשה ותכיני את עצמך נפשית לזה. ככה כשזה באמת יהיה קשה, לפחות תצפי לזה. המון הצלחה! טל, ברוקליין, מסצ´וסטס

תמי ב

New member
תודה על הברכות והאיחולים ../images/Emo140.gif

בעוד חצי שנה מתחיל קורס בן חודש, שילמד אותי להיות מורה לאנגלית למבוגרים. עד אז עלי להעסיק את עצמי איכשהו. חשבתי שאוכל להמשיך בעבודה שעשיתי בארץ: תרגום ספרים מאנגלית לעברית, אבל ההוצאה שלי במצב גרוע, ושאר ההוצאות גם בצמצומים. בקיצור, אני צריכה למצוא לעצמי תעסוקה לחצי שנה. אולי אירשם לחדר כושר וכך אצא מהבית בצורה מאורגנת לפחות פעם ביום.

../images/Emo50.gifתמי ורעיון מצויין להירשם...

לחדר כושר..... מאחל לך התאקלמות קלה...מהתמונות שבילי שם בפורום השכן של אוסטראליה ונ"ז הגעת לארץ ממש מדהימה ביופיה. זו אחד היעדים שאני מתכונן להגיע לבקר בעתיד הלא רחוק.....

סנדייז

New member
תמי,לך ולילדים ../images/Emo50.gif

שתהיה לכם "נחיתה" קלה הרבה חיבוקים ותמיכה לילדים. דרורה מספרד

Ho Oh

New member
בהצלחה

מאחלת לכל המשפחה התגלות מהירה. ותעדכני אותנו.

למעלה