זהו! עברנו פורום!

גליזה

New member
אני אצל חברה, אפשר במסר? ../images/Emo10.gif

(
!)

tttttttttt1

New member
רק רציתי להגיד....

טוב, יש כמה אנשים בפורום שעוד זוכרים אותי, ומי שלא מכיר אותי - אני מהימים המאוד קדומים של פורום שביעיסטים... any way - למרות כמה דברים שהיו ביני לבין כמה אנשים בפורום, דברים שכבר ממש לא חשובים עכשיו, רציתי להגיד לכם בהצלחה ביב'.. השנה של יב' היא שנה באמת מדהימה, במיוחד לקראת סוף שנה - אבל לזה יש עוד קצת זמן
זאת בהחלט שנה של מעברים, דברים משתנים - ואני מקווה שכשתגיעו לסוף השנה אתם גם תודו בזה עצוב לסיים את בית ספר [גם אלה מכם שכרגע שונאים את בית ספר, ורוצים רק לסיים...] זאת שנה של הרבה חוויות, הרבה דברים שישארו איתכם להרבה זמן, ובאמת מומלץ לנצל כל שניה מהשנה ההאחרונה שלכם בבית ספר, כי השנה עוברת יותר מהר ממה שאתם יכולים לחשוב..... מקווה שתגיעו לסוף שנה ותגידו לעצמם שבאמת הגשמתם את כל המטרות שתציבו לעצמכם בתחילת השנה! בהצלחה בכיתה יב', וחופשה נעימה!

תודה טלטול../images/Emo6.gif

שיהיה לך גם בהצלחה בצבא.. ובחיים עצמם. מקווה שתיהיה רכז מתגייסים מצויין..

tttttttttt1

New member
אם אתה מבקש כ"כ יפה ../images/Emo8.gif

האמת בינתיים אני מעביר את הזמן ממש יפה, נהנה לי מהחופש, ובכללי - אני עוד מעט מתגייס..... אבל אני פה תמיד ברקע

tttttttttt1

New member
סיבות אפשריות

א. חוק גיוס חובה א1. גיוס חובה לכל אזרח במדינת ישראל שגילו 18 שנים וסיים את כל בחינות הבגרות שלו
.

tttttttttt1

New member
אוליב, אוליב..

וואו כמה זמן לא דיברנו...זה רק אני או שאת לא במסנגר [מצד שני, יכול להיות שאת כן במסנגר ואני לא בבית...גם אפשרות...] מה נשמע איתך?

tttttttttt1

New member
../images/Emo8.gif

האמת הכל טוב, מבלה לי את החופש....מנצל אותו עד הגיוס.. [אפילו מחכה כבר שיפרסמו את ציוני הבגרויות כדי שאני אוכל לחשב ממוצע בגרויות אמיתי ולא פיקטיבי
] חביב ביותר

tttttttttt1

New member
עקב נתונים כאלה אחרים - אני כנראה

אשרת בלשכת הגיוס
בתפקיד שבכלליות הוא תפקיד שאחראי על שיבוץ חיילים בצה"ל...על כך מרכיביו..מצו ראשון עד יום הגיוס... נחכה לגיוס ונראה באיזה תפקיד ישבצו אותי

למעלה