זהו סופית התחרפנתי...

Talg123

New member
זהו סופית התחרפנתי...

אנחנו ידידים כבר תקופה מאוד ארוכה בתחילת הקשר שלנו היא רצתה אותי ואני רציתי אותה אבל ביגלל שההייתי כבר בקשר זה לא יצא לפועל אני דלוק עלייה תקופה ארוכה מאוד מאוד.
לא מזמן הפסקנו לדבר וזה יותר מהיוזמה שלי פשוט הפסקתי לענות לה כי לא רציתי להישאר ידיד שלה אחרי שניסתי פעם להסביר לה שאני רוצה לצאת איתה ורוצה יותר מקשר ידידותי.

בדיוק עכשיו אני חוזר מאיזה פאב אצלנו פה בקריות במקרה ראיתי אותה שם אבל לא התייחסתי כי לא רציתי לפתח שיחה אבל הן קלטו אותי וקראו לי ואז ידידה אחרת אמרה לי שיש לה יומהולדת ואני החלטתי להזמין אותן לצ'ייסרים ככה בשביל הכיף וכי ביומהולדת שלי הן הזמינו אותי גם. לא ישבנו איתן(אני ועוד חבר) אבל אחרי זה היא באה והתחילה להידבק אליי ולדבר מוזר לא כמו שאני רגיל לדיבור שלנו הרבה יותר רציני, אבל ביגלל העבר שלנו לא ידעתי מה לעשות אז פשוט שיחקתי אותה אהבל והמשכתי בשיחת חולין רגילה. ואז היא באה ונדבקה עליי וישבה עליי(מוזר מאוד) ואחרי כמה דקות גרמתי לה ללכת. המשכתי לדבר עם חבר ובין לבין שמעתי שהן קראו לי אבל פשוט שיחקתי אותה לא שומע והמשכתי בשיחה עם החבר.
אחרי איזה 10-15 דקות היא באה אליי ועוד פעם נדבקה אליי וחיבקה אותי ושמה תראש עליי וכל מיני דברים שבתאכלס אני לא חושב שמתאים לידידים ואז היא אמרה לי לבוא לשבת איתה ומפה לשם התחלנו לדבר ופשוט כל השיחה הייתה שיחה מאוד מאוד משונה וביכלל לא מזכירה שום שיחה אחרת שהייתה לנו בשנים האחרונות.
כל הזמן היא התקרבה אליי יותר ויותר שמה תראש החמיאה לי לכל מיני דברים וכל פעם היא התקרבה ממש קרוב לפנים שלי כאילו רצתה שאני אנשק אותה ואני לא רציתי לעשות את זה כי פחדתי שזה לא נכון ואז אני יצא מפגר וממש לא בא לי לצאת מפגר והיא אמרה באמת כלכך הרבה דברים שפשוט נראו לי כאילו היא רוצה שאני אעשה איזה צעד להראות נכונות אבל פחדתי מהתגובה שלה... אחרי זה חברה שלה לקחה אותה איתה לשירותים ושהן היו בשירותים אני וחבר שלי הלכנו הבייתה ולא אמרתי לה שלום.
אני פשוט מתחרפן כי אני כן רוצה אותה ליותר מקשר ידידותי אבל אני לא יודע מה לעשות ואני באמת באמת מפחד מהתגובה שלה אם אני פתאום אציע לה לצאת והיא תגיד לי "לא" אהה נזכרתי גם שכאשר אמרתי לה שאתמול יצאתי עם חברים לאיזה מקום היא אמרה לי שהיא גם רוצה לצאת לשם ושפעם הבאה אני אקח אותה איתי...

Megie

New member
אני לא מבינה אותך..

אתה לא פועל רק כי אתה מפחד מסירוב?!אז אם היא תגיד 'לא' מה יקרה?!
זה נראה שהיא מאוד בעיניין ואם הייתי במקומה הייתי חושבת שאתה לא בעיניין.
אל תפספס שוב חבל שתתחרט..לי זה נראה ברור מאוד שהיא מאוד מעוניינת בך..קדימה-תזמין אתה לצאת ותפעל.

Talg123

New member
הבעיה היא

שאני כבר עשיתי את שלי. הצעתי לה בעבר לצאת איתי והיא אמרה שלמרות שהיא תמיד חשבה שאני חתיך והכל היא לא מוכנה לצאת איתי כי אנחנו ידידים טובים מדיי...
אני ממש אתבאס אם היא אני אציע לה לצאת איתי והיא תגיד לי לא. אני חושב שזה ממש יהיה גרוע מאוד מאוד בשביל הביטחון העצמי שלי(שגם ככה נפגע מאז האקסית) אני לא חושב שאני אעמוד בזה אני אצטרך למחוק אותה מהחיים שלי לגמריי...

Megie

New member
אוקיי...

אני במקומך הייתי פונה אליה ושואלת מה נסגר, מה היא בעצם ניסתה לעשות?! כי אכן ההתנהגות הזאת בכלל לא ידידותית ודיי מרמזת...יכול להיות שהיא התחרטה שסרבה לך בעבר אבל האגו שלה או הבטחון העצמי-לא מאפשרים לה לבוא אליך ולהתוודות אז היא משתמשת ברמזים.

כנראה פיספסתי את העובדה שבעבר ניסית והיא השאירה אותך על תקן ה'ידיד' וזה קצת משנה את פניי הדברים.. יכול להיות שהיא פשוט יודעת שאתה בעיניין וגם החברות שלא יודעות והיא דיי שיחקה על זה אתמול כשניסתה לפלרטט איתך ובכך להשיג את התשומת לב שלך..אני לא אוהבת את המשחקים של בני השש האלו.. תבוא ותשאל אותה חד משמעית-כן או לא, כי ההתנהגות הזאת בהחלט לא ידידותית ורק הורסת את מה שכבר לא ברור אם נשאר .

גם אני לא מבינה אותך.

האמת שאני קצת מרחמת עליה, כי אני חושבת שמגיע לה יותר מבחור שמתנהג אליה לא יפה כמו שאתה עושה .

היא רצתה אותך, רצית אותה - אבל סרבת כי היית תפוס, מקובל.
היא רצתה אותך, אתה רצית אותה - אבל ניתקת איתה את הקשר מיוזמתך.
היא עדיין רוצה אותך, אתה עדיין רוצה אותה - וממשיך להתנהג אליה בצורה מזלזלת ולא נעימה, למרות שמצידה היא כנראה מבליגה על הכל.

אם זו היתה אני, ומישהו היה פוגע בי ככה ( מנתק איתי קשר אחרי ידידות ארוכה ) - לעולם לא הייתי מדברת שוב עם אותו אדם.

לא הייתי שופטת את התנהגותה באותו בילוי , יכול להיות שסתם שתתה ולא היתה מודעת לעצמה, או שאולי פשוט ניסתה להתקרב.

בשורה התחתונה - היא רוצה אותך, ואתה רוצה אותה למה אתה מחכה? ןמה אתה מענה את שניכם..?

בסופו של דבר, יגיע היום בו אתה תתעורר, והיא תהיה עם אחר... ההרגשה האיומה תלווה אותך שנים קדימה. וחבל.

Vendetta7

New member
אני דווקא כן מבינה אותך

אתה מקבל מסרים סותרים- מצד אחד רוצה אותך בתור ידיד מצד שני מתחילה איתך. אפשר להבין למה אתה מבולבל במיוחד אחרי שאמרת לה שאתה רוצה יותר מסתם ידידים.
בכל מקרה אני רואה אפשרות אחת:
לך דבר איתה ותשאל מה זאת הייתה ההתנהגות שלה בפאב. אולי תגלה שהיא ביצ'ית שמשחקת בך (מצטערת ) ואולי היא סתם שתתה יותר מדיי. בכל מקרה כדאי לסדר את העניין הזה ולהגיד לה להפסיק עם המשחקים ושאתה רוצה תשובה חד משמעית... בהצלחה!

Talg123

New member
ואם אכן היא

שתתה יותר מדיי והיא הייתה מסטולה? זה אומר שזה סתם היה משחק? אני לא יודע אני מכיר את עצמי ספציפית גם אם אני שותה יותר מדיי ומתנהג קצת כמו דפוק אני לא נותן למישהי להרגיש שאני רוצה אותה אם זה לא נכון.. לא יודע אני כבר נדפק לי המוח לגמריי

Vendetta7

New member
כל אחד מתנהג אחר כשהוא שותה

אני לא יכולה להגיד לך מה הייתה הכוונה שלה...
יכול להיות שהיא הרגישה בנוח להתחיל איתך בגלל ששתתה, ויכול גם להיות שזה סתם היה משחק.
לך תשאל אותה בצורה יפה...תגיד לה שאתה צריך תשובה כי המשחקים האלה לא לעניין.

Talg123

New member
כן

האמת שדיברתי על כך עם חבר והוא אמר לי שאני עשיתי טעות וזה הגיוני מאוד שהיא תגן על עצמה אחרי שדחיתי אותה בחריפות בפאב.
דיברתי איתה שיחה מאוד קלילה ורגילה התעניינה מה עשיתי ומה קורה וכל זה ושאלתי אותה אם יום רביעי יש לה חופש מהאוניברסיטה והיא אמרה שלא אמרתי לה שחבל כי רציתי שתבוא איתי לאיזהשהו מקום פה ששניינו אוהבים והיא אמרה לי שהיא מתבאסת שהיא לומדת ושהיא לא יכולה לבוא... אחרי זה שהיא אמרה לי שחברה שלה צריכה לבוא אלייה אמרתי לה "ולמה אותי את לא מזמינה?" היא ענתה לי "חחחחחחח סוג של לרכל על בנים - כמוך..." אז עניתי לה "את לא תרכלי עלי בחיים את מתה עליי :)" והיא אמרה לי שהיא לא יכולה להבטיח לי שהיא לא תרכל עליי אבל היא מתה עליי וזה בטוח...
וזהו האמת כי אני בדיוק אמרתי לה שאני עסוק(עשיתי משהו פה) וסגרנו תשיחה ביפה.

זה אומר משהו?

Vendetta7

New member
אתה צריך להפסיק לפענח כל דבר קטן

לדעתי הגיוני איך שהתיחסת אליה...
ולדעתי אתה צריך גם להפסיק לרדוף אחריה עד שהיא תיסגר על עצמה כי המשחקים האלה לא לעניין

Talg123

New member
גם נכון...

אני לא אחד שרודף אחרי בנות אבל איכשהו היא הצליחה לשגע אותי.
וביגלל זה אני מנסה לפענח כל דבר למרות שבתאכלס אי אפשר אף פעם להבין מה הכוונה הנסתרת של אותו אדם

navyseal2

New member
אני אומר פשוט תזרום עם זה

אחת הטעויות שעשיתי ובגלל זה פספסתי הזדמנות מאוד טובה שהייתה לי. אם אתה רואה שהבחורה נמרחת עליך זרום עם זה, אם היא מתחילה להתרחק תזרום עם זה.

sharonlevari

New member
You Dumb Fuck - She was all over you

היא נתנה לך כל כך הרבה IOI ואתה קפאת כמו AFC.
ראבאק, בא לי לתת לך כאפה עצבנית... כשיש לך הזדמנות לך על
כל הקופה.. Carpe Diam.

למעלה