מסכים איתך, אבל אין לו ברירה
הרי ברגע שייצא נגדם מבחינתו, הם יתהפכו עליו גם. זה מזכיר לי את השלטונות הכי חשוכים ואפלים בהיסטוריה. שאף אחד לא יצא נקי, לא יודע למה, אבל זה פשוט מזכיר לי את השלטונות הדיקטטורים האלה, שכל מי שלא מסכים עם השליט, מוצא להורג. אף אחד לא יכול להגיד שאני בעד פלוגות הסער ולא סתם אני מדביק להם את השם הזה ומקפיד לקרוא להם כך, אבל הפעם, לשם שינוי שיחנכו את מי שצריך לחנך. לא בהפגנות על יוקר מחייה או במחאה בדמותנעל על שופטת סוררת, אלא באמת על מי שעבריין.
עבריין זה מי שגונב ציוד למשל מתוך מחסן הלבשה של קבוצת כדורגל. מי שזוק אבנים על שחקנים שלנו. אף פעם לא יצאתי נגד האוהדים(אפילו לה פאדיחה) כמו שאני יוצא עכשיו, כי הם קיבלו שכרון כוח כמו שאמרתם, ותפסו תחת, וזה אכן מסוכן. כעת, אחרי שפגעו בשחקנים הכי טובים וחשובים שלנו, מצידי שפלוגות הסער ייכנסו בהם בכל הכוח.
הלוואי שהיה ארגון אלטרנטיבי, אולטראס ותקיף (לא אלים) אבל כזה שעומד מהצד השני, שמראה שהוא תומך בקבוצה, ותנגד לניסיון שלהם לעשות פה שלטון של ארגון אחד, שכבר עבר זמנו.
אני אגב, הסכמתי עם לה פאדיחה בתהנגדותם לסמולמים בבית"ר, ואני נגד הבאת ערבים לקבוצה, כי ביצ"ר קבוצה לאומית, אבל-מה שהם עשו באימון לא ייסלח ודריו לצערי בדרך החוצה.
לא אסלח להם לעולם! הם חייבים לעוף מהיציע.