זהו סופית בית"ר מתה !

זהו סופית בית"ר מתה !

אם באימון הפתיחה מקללים וזורקים אבנים על 2 שחקנים שלנו אז לקבוצה אין זכות קיום.
על שנאת חינם חרב בית המקדש. תסבירו לי איך אפשר לשנוא ככה ועוד בתקופת בין המצרים ?

jnus1

New member
"האוהדים" שהעזו לפגוע בדריו ובהרוש הם בוגדים

ילדי כאפות ערסונים קטנים מלה פאדיחה. שיתביישו, הרוש שחקן בית שלנו, שוער העתיד של נבחרת ישראל. הוא לא עשה שום דבר, וגם אם עשה יש דרך להגיב הוא לא חתם הסכמי שלום עם אויבים. מוסלמים מצ'צ'ניה אינם ערבים, עד כמה שאני מתנגד באופן כללי גם אליהם.

זו בורות וטמטום ועבריינות להתנהג כך. דריו המלך, נשאר פה כדי לקבל משכורת מעפנה, ורוצה לסיים תקריירה במועדון קטן (כן אנחנו מועדון קטן באירופה ובעולם) ולא יציב כל כך כמו שלנו, הביע נאמנות מלאה אלינו, ולבית"ר אין יותר בית"רי ממנו, והוא כולה זר שהגיע בתקופת הכסף של גאידמק.היו לו הצעות מהבועל לאוךר השנים ומה הוא אמר? ב"בחיים לא אפגע באוהדים, לא אעבור לקבוצה השנואה לעולם" איזה זר היה אומר את זה? אפיול פישונט עבר להבועל והיה כוכב אצלנו. מי היה שם ז עלינו בכלל בשביל המון כסף שהציעו לו? הוא מלא הצעות מיוון, ומעוד ליגות באירופה אבל הוא בחר להישאר פה כדי שירקו עליו ויזרקו עליו אבנים?

שיתביישו זבלים קטנים, עם ג'ל בשיער. הלוואי שפלוגות הסער יתפסו אותם. זה לא העיקר לצעוק ססמאות נבובות, אלה לדעת להעריך את מי שבאמת יודע מה זה בית"ר ונאמן אליה עד אין קץ. אלה לא אוהדים, אלה הבוגדים האמיתיים. הלוואי שהייתי יכול לפות להרוש ודריו מכאן, ולמסור להם שלא כל האוהדים כאלה, ושלא יתייחסו לכמה עשרות מטומטמים.
נראה לי שזה אבוד, בית"ר במצב לא טוב, והחבורת עברייני צעצוע האלה הורסים אותו יותר.

sirpad

New member
ברגע שטביב התחבר לאוהדים הבעייתים

הוא נתן להם לגיטימציה, ועכשיו הם חושבים שהם הפילו את ארקדי, ושהם יכולים ללכת על מים. הם באקסטזה של כח, וזה לא ייגמר בטוב. לאט לאט ביתר תדרדר, תמשיך להיות פחות ופחות רלוונטית, וחבל.

הקומץ שולט בקבוצה, וטביב שחושב שהוא יכול לשלוט עליהם יטעם גם הוא מנה מהם בעתיד.

חבל, הייתה לנו דווקא אגודה מופלאה.

shay100m

New member
אני מאשים את האגודה בכל ההרס הזה

בגללה כל הנערים הפרחחים קיבלו שיגעון גדלות.

פשוט מבחיל, קשה לי להמשיך לאהוד את הקבוצה הזו.

jnus1

New member
עמותת האוהדים התכוונת?!

הנערים האלה נמצאים בכל מקום ובכל קבוצה, אבל אצלנו שמים את הזרקור הזה באופן הכי שלילי וקיצוני, כי זה נגד ערבים. שמע שירים של הבועל ויסמרו לך השערות על הידיים. אני אומר לך בתור אחד שמכיר כמה כאלה ( לצערי) מהאולטראס שלהם, שהיו איתי בצבא, אלה זבלים יותר אלימים מלה פאדיחה ויותר מאורגנים. את הריסוס על קברי חולדאי אף אחד לא גינה כמו שגינו את המפגן האלים שלשום, יש פה גם חוסר איזון משווע.
אבל, לצערי הרוויחו בכבוד את זה ברגע שבגדו בשחקנים, שלשום ספציפית זה היה מגיע להם. רק בגלל האבנים והיריקות והגניבה של הציוד.

jnus1

New member
מסכים איתך, אבל אין לו ברירה

הרי ברגע שייצא נגדם מבחינתו, הם יתהפכו עליו גם. זה מזכיר לי את השלטונות הכי חשוכים ואפלים בהיסטוריה. שאף אחד לא יצא נקי, לא יודע למה, אבל זה פשוט מזכיר לי את השלטונות הדיקטטורים האלה, שכל מי שלא מסכים עם השליט, מוצא להורג. אף אחד לא יכול להגיד שאני בעד פלוגות הסער ולא סתם אני מדביק להם את השם הזה ומקפיד לקרוא להם כך, אבל הפעם, לשם שינוי שיחנכו את מי שצריך לחנך. לא בהפגנות על יוקר מחייה או במחאה בדמותנעל על שופטת סוררת, אלא באמת על מי שעבריין.

עבריין זה מי שגונב ציוד למשל מתוך מחסן הלבשה של קבוצת כדורגל. מי שזוק אבנים על שחקנים שלנו. אף פעם לא יצאתי נגד האוהדים(אפילו לה פאדיחה) כמו שאני יוצא עכשיו, כי הם קיבלו שכרון כוח כמו שאמרתם, ותפסו תחת, וזה אכן מסוכן. כעת, אחרי שפגעו בשחקנים הכי טובים וחשובים שלנו, מצידי שפלוגות הסער ייכנסו בהם בכל הכוח.
הלוואי שהיה ארגון אלטרנטיבי, אולטראס ותקיף (לא אלים) אבל כזה שעומד מהצד השני, שמראה שהוא תומך בקבוצה, ותנגד לניסיון שלהם לעשות פה שלטון של ארגון אחד, שכבר עבר זמנו.
אני אגב, הסכמתי עם לה פאדיחה בתהנגדותם לסמולמים בבית"ר, ואני נגד הבאת ערבים לקבוצה, כי ביצ"ר קבוצה לאומית, אבל-מה שהם עשו באימון לא ייסלח ודריו לצערי בדרך החוצה.
לא אסלח להם לעולם! הם חייבים לעוף מהיציע.

tinko

New member
הסרטן שהיה בביתר במשך שנים התפרץ.

לא טיפלו בו ועכשיו הוא עומד לחסל ולהמית את הקבוצה.

אין מנוס מלהקים את ביתר מחדש נקייה מהסרטן הזה,מליגה ג.

מבחינתי ביתר מתה כבר בעונה שעברה,והפכתי מאוהד ביתר לשונא ביתר מהגדולים שיש.

jnus1

New member
אתה מגזים. לא מסכים איתך בכלל. בגלל ארגון של

ערסים בבונים בני 16 הם כולה 1000 מתוך מיליון אוהדי בית"ר, אולי לא היית מעולם אוהד אמיתי אם אתה מדבר כך.
ההפך, עכשיו זה הזמן לקום ולצאת מולם, כשהיו עשרת אלפים מאורגנים בארגון אלטרנטיבי, לה פאדיחה ייכנסו לעימותים, אבל יפסידו בגדול. לא אוסיף יותר מזה, כי הלגיטימציה תעבור לארגון החדש הבנת?
הדבר היחיד שלה פאידחה מביאים איתם ומוצדק, זה העמידה על הרוח הלאומית, והכבוד של היהודים ושל בית"ר כקבוצה לאומית מבלי להתחנף לאויב הערבי. אני לא יהפ נפש, אבל מעבר לכך? סתם ערסים של מבינים אפילו מה זו בית"ר.

אתה טועה.

הבעיה אינה הכמות (והם יותר מאלף, אני מורה בתיכון ירושלמי ולצערי לה פמיליה זוכים לאהבה אדירה בקרב הדור הצעיר - משהו שקשה להאמין). הבעיה היא מה שקורה ביציעים, והרוח ביציעים הפכה להיות מהדר ז'בוטינסקאי, ומרוח ספורטיבית (הגם שקומץ היה תמיד) לרוח של גזענות ואלימות. שנים זה הוזנח, ועכשיו אי אפשר להילחם בזה.
אני לא אהפוך לשונא בית"ר, אבל את הקבוצה שלי (שלא פספסתי משחק שלה במשך 15 שנים ויותר) הם לקחו. אני אלך כנראה למקום אחר, אולי לקטמון?

jnus1

New member
אלימות יש בכל קבוצה, והכמות יכולה לעלות

אכן יש לנו המון ערסים בקהל, מהסוג של לה פאדיחה, אבל גם אם הם מונים כמה אלפים, אין שום בעיה לעמוד מולם בארגון אלטרנטיבי. רק שלקהל היותר בוגר, יש גם עיסוקים אחרים מה לעשות. בית"ר חשובה לי מילדות, וגם אם אני מסכים עם הרוח הלאומית שלהם, הפעם הם חצו את כל הגבולות, הם לא יכולים לקבוע הכול בשביל כל הקהל. אתה מוזמן לעבור לקטמון בכיף. זה לא מוכיח שאתה אוהד בית"ר אמיתי, דווקא ברגעים הקשים צרי לאהוד ובזה נמדד אוהד אל בהצלחות שהכול טוב.

shay100m

New member
טוב...נרגעתי קצת אז ככה:

סתם עושים מכל דבר רעש...אז כמה ילדים מפגרים קיללו, אז מה?
זה ידוע שחלק מהאוהדים שלנו דפ"רים ואין מה לעשות לפחות עד
שהם ילמדו את המשפט "סייג לחכמה שתיקה" ואל דאגה - ייקח להם הרבה זמן ללמוד.

בסוף הכל יסתדר , טביב יודע שהוא צריך להיזהר עם הצעדים שלו ,
זה לא נראה טוב כרגע , אבל בסופו של דבר הקבוצה תימדד על המגרש
ולא בויכוחים על קמצנותו של טביב או על מנת המשכל של האוהדים.

jnus1

New member
נכון, ניפחו את זה מצד אחד מצד שני הם כן עברו

את הגבול. דריו נשאר בפוקס (ואני שמח על כך) פה, רק בגלל שהוא נאמן לבית"ר בדיוקכפי שטענתי תמיד. בנוגע ל"תקיפה" כבר ראינו כמה התשקורת אוהבת דם ימני, מה לעשות, זו התשקורת שלנו מעבר לכמה צדיקים בסדום זה מה יש, מעריצים את האויב, מלקקים לו, משפילים ראש מולו. האמת צריכה לצאת לאור טוב שיש את הפורום שלנו, ואת הימנים שמוציאים את האמת הזו לאור. הם לא מייצגים אפילו קומץ, אפילו לא אחוז אחד של אוהדים.

בנוגע לטביב, הוא עושה בשכל מבחינתו שהוא לא יוצא נגד האוהדים כרגע, כי עלול להיהרס הכול. אני חושב גם שהוא כן היה צריך להגיד לפחות דרך נציג שלו, שהוא לא מקבל את ההתפרעות הזו נגד השחקנים. אני לא מאמין בו במאה אחוזים, הוא ימדד במעשים. בדיוק כמו השחקנים.
כרגע זה לא נראה משהו, אין רכש נוצץ, דוד רביבו סוס זקן, אבל שחקן טוב. מויאל בדרך החוצה. אין רכש מספיק טוב. אפילו לא בינוני. מלבד דריו.

למעלה