זהו סוף סוף אני מתחיל להרגיש שזה הולך

omri1234567

New member
זהו סוף סוף אני מתחיל להרגיש שזה הולך

להיות אמיתי ניכנסתי לאתר ערוץ הספורט חיפשתי ותראו מה מצאתי http://www.sport5.co.il/broadcastsheet.aspx?FolderId=99&lang=he&mode=1&SearchText=ליגת%20הבייסבול%20ה

NYMets Man

New member
אני חייב לומר שגם אני מתרגש

עכשיו רק צריך לקוות שאתה וכל שאר החבר'ה, תהיו סופר מקצועיים ואנחנו נדאג להיות קהל כמו שצריך. אני מקווה מאוד שהבייסבול לא יהפוך להיות אליפות הארץ בפינג פונג או רכיבה מערבית בלוח השידורים של ערוץ חמש. אבל זה יפה מאוד !

omri1234567

New member
המשחק שישודר הוא המשחק היחיד

שישוחק ביום ראשון ה- 24 ליוני וזה פתח תקווה נגד מודיעין בשש בערב השידור כפי ראית מתחיל ברבע לשש

omri1234567

New member
חחחחח אני מאמין שלא! אבל אולי

אני אצורף בהמשך ואם לא בהמשך מתי שהו אני כן אשחק כי יש לנו רק 4 אווטפילדרים כולל אותי ותמיד יש מנוחה לאווטפילדרים אז אני אקבל הזדמנות בסופו של דבר

אה יפה! אז אתה ה4TH אאוטפילדר!

אתה עוד תשחק הרבה אחי :] יצא לך כבר לפגוש את השחקנים? ורגע, ספורט 5 הולכים לשדר רק את המשחק הזה מבין כל העונה? או שישדרו עוד משחקים...? דניאל אמר לי היום שיש מצב שכל הכרטיסים למשחק הפתיחה כבר נמכרו?! WTF?! יהיה או לא יהיה אפשר לקנות כרטיסים באותו יום?!

omri1234567

New member
לא לא יצא לי לפגוש את השחקנים עדיין

חוץ מהמבט הקצר שהעברתי על השחקנים לפי האתר של הליגה , מה שכן אנחנו מקבלים כמון מיילים כמו על הסימנים של הקבוצה לסטיל באנט היט אנד ראן ועוד.... מיילים על אימונים שהיו להם בניו יורק וכל מיני תכנונים לחודשיים הקרובים וגם כל שחקן נשאל איזה מוזיקה הוא רוצה שתשמע שהוא עולה לחבוט בקיצור זה ניראה שזה הולך להיות מאוד רציני והזמן ניראה כאילו הוא מתחיל לעבור לאט יותר ככול שמתקרב מועד הפתיחה של הליגה . בתקווה שיצא לי הרבה לשחק זו תיהיה חוויה ענקית. ערוץ הספורט ישדר כל יום ראשון משחק בשידור ישיר עד סוף העונה כולל את הגמר sunday night baseball! אני לא יודע אם לא יהיה אפשר לקנות כרטיסים באותו היום אבל כמות גדולה מאוד של כרטיסים כבר נקנתה !!

../images/Emo6.gif! גדול! מה אתה ענית?!

"כל שחקן נשאל איזה מוזיקה הוא רוצה שתשמע שהוא עולה לחבוט" מה אתה ענית? תן לי לנחש.... עומרי עולה לחבוט... BOTTOM OF THE 7TH.... כל הקהל במתח... פתאום.....: ..... ........ ..................... ................................ "כשאת עזבת אותי!!! למה?! למה עזבת אותי?!?! פו פו פו!!!!"

וזה מגניב SUNDAY NIGHT BASEBALL...

תגיד, מה קורה עם המגרשים האחרים?! הבנתי שגזר לא התחילו בכלל ושהתחילו ת'עבודה בספורטק אבל יש עוד הרבהההההההההה לעשות. מה יעשו?? בקשר לכרטיסים, איפה אני יכול לקנות?!?!?

ואו כמה שידורים חוזרים!

עומרי יהיה לך הרבה מצבים להקליט את הווקאוף פינץ' היטינג הומר שלך
באסה שזה רק 7 אינינגס (נכון?) ואין אקסטרה... אבל הום ראן דרבי יהיה מגניב. לא יהיה אכפת לי לראות הום ראן דרבי במשחק הפתיחה, אני חושב שזה גם מאוד ימצא חן בעיני הישראלים שיראו את המשחק בטלויזיה.

למעלה