זהו, נשבר לי!

this is me then

New member
זהו, נשבר לי!

כמו ששמתם לב הרבה זמן אני לא כותב בפורום מהסיבה שנמצאת כאן. אבל עכשיו החלטתי שנמאס לי ואני חוזר לכתוב בפורום בלי לשאול אף אחד.

vashla

New member
קשה לי להאמין... זה נכון?

וגם אם כן, תעשה מה שבראש שלך.

this is me then

New member
זה סיפור ארוך...

לי ולאור יש ריב גדול מאוד! וגם כי הוא מקנא בארז ורוצה להרוס לו.

O Boy

New member
נמוך מאוד ירדת...

זהו זיוף טוטאלי. חוץ מזה, מקנא בארז? אני עזבתי את הניהול כאן. פשוט מגוחך הניסיון הזה להכפיש את שמי.

this is me then

New member
מי שמדבר על "נמוך מאוד ירדת"

אתה המצאת לאפרת שאני מקלל בפורום שלך אפילו שאין שם שום הודעה שלי! ואתה כן רשמת את זה. תפסיק כבר לשקר! ואתה כן מקנא בארז. על זה שכולנו מרוצים ממנו מאוד ולקראת סוף ניהולך אתה ניהלת בצורה כושלת את הפורום! וגם אם נגיד שלא עשית את זה בגלל ארז, ידעת שהפורום הזה חשוב לי מאוד ורצית לגרום לי לא להכנס אליו. אבל זה לא הצליח לך, יש לי אישור מאפרת להכנס לפורום ג'ניפר לופז!!!! אז אני חוזר בלי לשאול אותך!

O Boy

New member
גולשי הפורום

זהו זיוף מוחלט של אי מייל שלא כתבתי. דבר זה נעשה על מנת להכפיש את שמי.

this is me then

New member
די כבר לשקר!!!!!!!!!!

עדיף כבר שתתנצל על כל התקופה שאני לא רשמתי בגללך בפורום! אתה ניסית לפרק את הפורום אבל לא הצלחת!

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifאמממ חבר'ה....

אתם רוצים להמשיך לריב, תעשו את זה במסרים. כל אחד מוזמן לפורום הזה, ורק לארז יש את הסמכות להרחיק מהפורום אנשים. זה הכל.

this is me then

New member
מנדי....

אני בשוק ממך. אני לא יכולתי לרשום בפורום במשך חודש!! בגלל אור וזה מה שאת מגיבה? תודה רבה.

O Boy

New member
שקר מוחלט. בכל אופן...

אינני מעוניין להגיב לדברי איתי ולא אמשיך לעזור לו בריב שהוא חסר תכלית. אין אני מגיב לדבריו. פנייתו להנהלת הפורומים תענה, ושם בלבד יקבל תשובה. זאת הודעתי האחרונה בהחלט בנושא.

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifהאמת היא

שהתחלתי לכתוב משהו ארוך, ואז מחקתי את הכל. ץראה,אני לא רוצה להכנס לריב הזה אבל זה לא ברור שהמעשה הזה הוא פשוט לא בא בחשבון? אין מצב שמישהו יוכל להגיד לך לא להכנס לפורומים שבכלל לא בהנהלתו! ללא כל קשר לאור, יש לך זכות להכנס לפורום הזה מתי שמתחשק לך! אל תעשה חשבון לאף אחד.. מה זאת אומרת "אני לא יכולתי לרשום בפורום במשך חודש"?!?!?!? אלוהים אסר עליך להכנס לכאן?! סך הכל מנהל של פורום אחר! בלי להעליב! כל הזמן שאלתי מה קורה עם איתי, איפה איתי וכו', וזאת הסיבה?! מעכשיו אתה כאן, ולאף אחד אין זכות להאסור את הכניסה שלך לכאן, חוץ מארז. אבל ארז לא יעשה את זה... מקסימום מחליפים ניק ניים...
מי שבשוק כאן זאת אני- אור? למה לעשות דבר כזה?! נו באמת!

this is me then

New member
../images/Emo24.gifתודה מנדי

אבל אני פחדתי, הוא אמר שאם אני ארשום הודעה הוא יידבר עם אפרת והיא תחום אותי. בגלל זה חודש לא רשמתי בפורום.

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifאוי באמת...אז היו

חוסמים אותך, ואז היית כותב מכתב לאפרת וממציא שם משתמש חדש...
שיגיד מה שיגיד..הוא בגילך, הוא לא אלוהים

this is me then

New member
לא יודע, אני פחדתי

כי הוא אמר שיש לו קשרים עם אפרת ואז היו חוסמים את האיי פי שלי

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifאויש...דיבורים דיבורים

לתפוז יש סיבה מוצדקת לחסום אותך?

this is me then

New member
עזבי... קשה להבין מבחוץ

אם היית במקומי היית מבינה! הוא אמר שהוא ואפרת קרובים מאוד ולכי תדעי מה הוא היה אומר לה.

jlo9

New member
היי איתי! ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

אני שמחה שחזרת באמת המון זמן לא היית פה! וחבל שאתה ואור רבים...

this is me then

New member
היי גם אני שמח לחזור!

ואין לי ברירה אלא לריב עם אור, הסיבה שלא הייתי פה הרבה זמן קשורה אליו

למעלה