זהו נסיון שלי למנגה אחרי גלישות קצת ובדיקות מה זה מנגה זה מה שיצאה לי
D Dreamsphere New member 6/11/01 #2 עקב זה שאני שופט אני לא רוצה להביע עידוד (מדהים מדהים מדהים מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) יש בעיה אחת אין כמעט רווח בין העיניים אהל חפיפ
עקב זה שאני שופט אני לא רוצה להביע עידוד (מדהים מדהים מדהים מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) יש בעיה אחת אין כמעט רווח בין העיניים אהל חפיפ
G G@T New member 6/11/01 #5 אוקי...וואו..!!!!!! ../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif בטוח פעם ראשונה זה פשוט מדהים! איזה עיניים!!! וואו לקחת מקום ראשון לדעתי! בקרוב אני אעלה את המנגה שלי..אני צריכה עוד לצבוע
אוקי...וואו..!!!!!! ../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif בטוח פעם ראשונה זה פשוט מדהים! איזה עיניים!!! וואו לקחת מקום ראשון לדעתי! בקרוב אני אעלה את המנגה שלי..אני צריכה עוד לצבוע
I in New member 6/11/01 #6 למה אתם לא מאמינים שזאת פעם ראשונה שאני מציירת את הדמוייות האלו האמת שזאת פעם ראשונה שנודע לי שהציורים האלה נקראים מנגה וברגעים אלו ממש אני סיימתי לצייר עוד דמות אחד אז עוד כמה דקות אני יעלה אותה זה מגניב לצייר אותן ושוב תודה לכל מי שאהב את הציורים שלי אינה
למה אתם לא מאמינים שזאת פעם ראשונה שאני מציירת את הדמוייות האלו האמת שזאת פעם ראשונה שנודע לי שהציורים האלה נקראים מנגה וברגעים אלו ממש אני סיימתי לצייר עוד דמות אחד אז עוד כמה דקות אני יעלה אותה זה מגניב לצייר אותן ושוב תודה לכל מי שאהב את הציורים שלי אינה