זהו, נמכר

זהו, נמכר

זה היה כ"כ מהר שהפתיע אפילו אותי

זוג נחמד, נתן לי את המחיר שרציתי, ואפילו בלי בדיקה במוסך או בדיקת משכון.
יש להם מזל שהאינטואיציה נכונה ואני באמת די בסדר
טיפלתי יפה כל השנים, ושלחתי את הקטנוע הבוקר עם ארגז ובו מיכל פאסט.

לצערי הקטנוע הולך לעבור התעללות רבתי (הגבר עובד בשליחויות) אבל מה יש לומר, זה דיוק. וזה ייעודו.

לשאלת השאלות מה הכיוון הלאה, חושבת לקנות חמור (סתם!)
ואללה, לא יודעת.
לכמה ימים הקרובים- כאחד האדם בתחבור"צ, ולאחר מכן, אכנס ישיבה עם עצמי ולא אפזר אותה עד שנגיע להחלטות.

אין לי מושג...
נתחיל ונראה איך זה הולך

בהזדמנות זו, יש לי המון ציוד שנשאר:
שרשרת, מנעול דיסק, כיסוי חדש נגד חום, כיסוי מושב לחתולים, אזני פיל, קסדות, מעילי נשים, שמן שמעולם לא השתמשתי בו (זה דיוק...), מכנסי סערה, טוסטר משולשים,
אלטע זאכען.
דברו איתי אם מישהו צריך משהו.

l coyote l

New member
טוב, זה באמת מדאיג.

אפילו קנגי לא מכר את כ-ל הציוד שלו, רק מהמחשבה שאולי... יום אחד...

מדובר בפיצ'פקעס

אם וכאשר יגיע אותו יום אחד, ממילא לא יהיה לי הרבה מה לעשות עם חלק גדול מהדברים האלה.
משאירה מעיל וקסדה (אחרת איך תקחי אותי לחומוס), אך חוץ ממנה יש לי ערימה של מיותרות (לא יודעת איך זה קרה, אבל הגעתי למצב שכל מורכב יכל אשכרה למדוד ולבחור לו קסדה)

חוצמזה, לא יודעת- יש לי צורך עז לנקות דברים בחיי, להיפטר מהכל ולהתחיל מסקראצ'. כן, יש מצב שאני במשבר מסוים. אבל אנחנו מחבקים את זה, נכון?

Shpritz

New member
לשמחתך הקיץ כבר כמעט נגמר

אבל עדיין:
ריח רע, צפיפות, לכלוך, רעש, המתנה של עד חצי שעה לכיוון, יקר..

מזל טוב על המכירה המהירה!
מקווה שתקני מהר מאוד אפילו אוטו קטן, ולו רק בשביל לא לנסוע בתחבורה הציבורית בארץ..

מלבד ה"המתנה של חצי שעה"

תיארת כרגע בדיוק את חיי הדו גלגליים...

עוד לא יודעת מה אני קונה. על כל פנים לא מתוכננת התכלבות לטווח ארוך.

פרארי1

New member
מברוק על המכירה המהירה

אנחנו כמובן נחכה כאן עם צרור
ליום שתחזרי.

והוא יגיע

אני לא הולכת לשום מקום

אנחנו עדיין חברים ואתם תצטרכו לאהוב אותי גם בלי.

פרארי1

New member
ברור

את הפרחים נפזר למרגלות הגלגלים החדשים שיהיו לך, את יודעת, כמו שמפזרים בנתיב ההליכה של

אתה גורם לי להצטער שמכרתי

התחושה מוזרה. מצד אחד סוג של חוסר, שצריך להצטרך ללמוד מחדש איך חיים בלי. מצד שני גם הקלה ושחרור. והרגשות נעים על הסקאלה הזו.
סה"כ אני יודעת שעשיתי את הדבר הנכון בשבילי לזמן הנתון הזה. הייתי צריכה קצת לשנות זוית צפיה, לשבת קצת מהצד. אני יודעת שזה בטח יישמע לזאבי כביש למודי קרבות שכמותכם כמו איזו בדיחה, אבל באמת שדרכי הקצרה לעבודה (רמת החיל) הפכה לכל כך אינטנסיבית עבורי שהייתי חייבת לנשום.
תוהה אם זה אי פעם קרה לעוד מישהו כאן.
כולנו עושים את ניהול הסיכונים האישי שלנו, ומחליטים שזה שווה לנו את הסיכון בגלל X, Y, Z או בגלל סיבות שאי אפשר להסביר רציונלית.
שום דבר בנתונים ההתחלתיים לא השתנה. רק אני פתאום הגעתי לתוצאה אחרת. מוזר.

יש לי כל מיני מחשבות לגבי הגלגלים הבאים. משתעשעת אפילו ברעיון של ~הסוג שלא דורש ביטוח~ גוועלד.

מה שכן, חשוב לזכור (לפני שמזדעזעים קשות ממה שכתבתי עכשיו
) .
לא הכלי שאנחנו מתניידים בו מגדיר את האישיות שלנו

l coyote l

New member
על המשפט האחרון: אלא אם זה מיו

דווקא אופניים זה סבבה. מהרבה בחינות.

פרארי1

New member
בכלל לא מוזר ולא בדיחה

וכל הכבוד על התהליך הרציונלי וההגעה לתוצאה שמתאימה לך.

דו גלגלי זה כיף, זה דרך חיים, זה לנשמה ועוד כהנה וכהנה קלישאות, אבל זה גם ולפעמים בעיקר כלי פרקטי מאין כמוהו (בטח כאשר מדובר בקטנוע), שמאפשר לתכנן את הזמן שלך על הדקה, שחוסך המון עצבים מבזבוז הזמן שבפקקים ובחיפושי החניה האינסופיים ועוד כל מיני יתרונות פרקטיים, כל אחד לפי אופי השימוש שלו.
אם בשלב זה הגעת למסקנה שאת יכולה בלי, שאת מעדיפה צורת התניידות אחרת, זה סבבה לגמרי, בדיוק כשם שאולי בעתיד תחליט שאת רוצה שוב דו"ג או רכב, או כל פתרון תחבורתי אחר.

למעלה