זהו נמאס לי

SwEEt T

New member
זהו נמאס לי

נשבר לי כבר מכולכם אני נתתי לכם הרבה יותר מידי הזדמנויות ואתם איכזבתם אותי ושיר וגיתית אני מודה לכם מקרב לב על החברות אמת תזכירו לי את זה פעם הבאה שאני אארגן לכם מפגש יומולדת אני לא התיאשתי שהפורום השתנה, אני המשכתי להשקיע ולנסות לארגן מפגשים ששניהם אחד מהם יצא לפועל אבל לא כמו בתכנון,ובשני אני לא אהיה אבל לא משנה מה אני אעשה תמיד תבואו אלי בטענות, כנראה שזה פשוט לא משתלם שיהיה לך אכפת מהפורום הזה אני לא באה בטענות לכולם, רק לאנשים מסוימים שלא משנה כמה תתרום וכמה תקשיע הם תמיד יתחסו אליך כמו לזבל אז תודה רבה לכם, אבל אני אוותר על התענוג מי שרוצה מוזמן לשמור איתי על קשר באי סי קיו 283248891 ובמנסג'ר: [email protected]

אוך נו באמת אל תפילי את זה עלינו

את הבאת את זה לפסים אישיים, ואת לא היחידה שניסית להרים משהו. יש דברים מעבר ללנסות לארגן מפגשים. זה כולל נוכחות בהם. בארגון מפגש לא יוצאים ידי חובה
( מה גם שאת לא ארגנת אותם לבד
) את לא צריכה למָסְכּן את עצמך סתם

Tinkerblack

New member
אפשר לדעת מה עשיתי?!?!

לא כתבתי בפורום הזה משהו כמו יובלות שנים אלא רק הודעה אחת מפעם לפעם ואני עוד יוצאת אשמה?!?! עדי מותק אני רק כתבתי את זה שאני לא באה זה דבר ראשון דיברתי עם שלומי ואז האיסיקיו נתקע לי, זאת אומרת ההודעות מידי פעם המבצבצות בצד לא רוצות להיפתח לי משום מה תשאלי אותן למה לא אותי, כשאני פותחת את ההודעות אני רואה 10 הודועת שאומרות לי בסיכומי דברים "אל תדברי איתי יום בחיים" מסכנה את לא רוצה שאני אדבר איתך יותר בחיים את רוצה שאני אתווכח איתך על זה? את מביאה לדבר שטטוטי להיות גורם מפריע מבין החברות שלנו שבן כה דעכה לה לאחרונה(במפגש האחרון לא שמת עליי אפילו חיבוק לא רצית לתת לי להזכירך מה שמאוד מאוד פגע בי) נכון את מנסה לתרום ולהשקיע והכל בחיוב והכל לטובה אבל אל תאשימי אותי בכך שהתייאשת אני כבר מזמן התייאשתי מהפורום הזה ובלהשקיע בו אז אין לך במה להאשים אותי, כי גם אני התייאשתי אני לא חושבתש את צריכה להגיע לצעדים כאלו דרסטיים ולעזוב את הפורום אחרי הכל את עושה את זה מתוך כעס ולא מתוך מחשבה מלאה על העניין אנשים לא תמיד באים אליך בטענות אלא אנשים לא תמיד יודעים להביע את עצמם ומה לעשות לא לכולם מתאים תמיד מה שהרוב רוצה או מה שחלק רוצים כל אחד עם דעות שונות דברים שונים אהה ואגב, את המפגש יומולדת לגיתית, את לא ארגנת אלא אני את הושטת עזרה מה שהיה ממש נחמד מצידך ותודה... סתם נקודה להזכיר לך

למעלה