זהו, נמאס לי.

Sith Master

New member
זהו, נמאס לי.

בעקבות השרשור שלמעטה- קמתי יום אחד בבוקר. החלטתי- המאסטר יודה עלה לי העצבים, לא מגיע לו לחיות. פשפשתי לי בארון- והנה מצאתי את הלייטסייבר שלי. ידעתי שהיא שם- זה היה ידוע לי כל הזמן, אך משום מה החלטתי: היום אני אנקום. לקחתי את החללית שלי כדי להגיע אליו במהירות- וגם בגלל היה יום שבת ולא היו אוטובוסים. הגעתי אליו אך מסתבר שהוא מוכן לקראתי עם הלייטסייבר שלו פתוחה. הנה תראו- הקרב הגורלי: Sith Master VS. Master Yoda

Master Yoda

New member
וואו!../images/Emo153.gif

גבר. זה יצא טוב! אתם צריכים אבל לראות את כל הקרב! עשינו סלטות, קפיצות לגג ומהגג. דברים מטורפים. באמת! והכל מצולם ומתועד. אבל למה לא עשית לי חרב ירוקה שכל?

ושנה לאחר מכן הבנתי שאני לא יודע

להלחם בגרוש והתחלתי תוכנית אימונים רצינית כג´די פדוואן.

ואז התבגרתי והפסקתי לשחק בתחפושות

ומקלות. אבל למדתי לעשות גרפיקה ממוחשבת!

Master Yoda

New member
אתה יודע כמה אני השקעתי בזה?../images/Emo153.gif

הוצאתי 90% מתקציב המדינה על ההודעות האלה ואתה מוחק לי אותן באכזריות. הגלימה הזאת שנראת כמו מה שהג´דיי לובשים, אתה אילתרת את זה או שקנית את זה? אם כן אז איפה? (אני בטוח שלא בארץ..)

מוחק? לא מחקתי כלום!

אלא אם כן מחקתי משהו שלי ובטעות נמחק איתו משהו שלך... אני אבדוק. בכל מקרה, קניתי את זה מחו"ל דרך האינטרנט, אני לא זוכר מאיפה (זה היה ב- 99!)

Master Yoda

New member
פושע שפל../images/Emo153.gif

אתה לא מחקת את שלך! רק את שלי!!!! אהא! טוב נו... לא נורא

Larik

New member
ואו!

אתם יכולים אולי להגיד לי איך אתם עושים את האפקט של הLIGHT SABRE בתכנת עיצוב גרפי? מומלץ בפוטושופ 6. תודה.

Master Yoda

New member
בשמחה!../images/Emo153.gif

מבקשים יפה מדין ומדן שיעשו את העבודה השחורה. מומלץ לכולם!!!

או לחלופין....

עושים קו לבן מנחה בסיסי, בגודל של להב. הוא צריך להיות עם קצוות רכים בערך על 40%. אז עושים עליו קו בצבע, עדיף ירוק או אדום (כי הם זוהרים הכי טוב), עם קצוות רכים של כ- 80% ושקיפות של כ- 85% (משתנה מתכנה לתכנה, מצבע לצבע, וגודל לגודל, אז פשוט תשחקו עם זה עד שזה נראה טוב). אז עושים שוב את אותו קו לבן מלמעלה, על הקו שיש מתחת לצבע (שוב, לא שקוף, קצוות 40%). צריך להתאמן הרבה.... עם הזמן לומדים טריקים לגרום לזה להראות אפילו יותר טוב.

Master Yoda

New member
אלעד, ברצינות...../images/Emo153.gif

לא עדיף לבקש מדין או מדן לעשות את זה? וחוצמיזה, למה מחקת את ההודעה של עם "דברי החוכמה" של ה"גאון" ההוא? (ואת התגובה שלי אם יורשה לי להוסיף). זה לא כאילו הוא גינה אותנו או משהו כזה. ולדעתי עדיף שכשהוא יחזור הוא יראה שהגיבו לו כמו שצריך ולא שסתם מחקו אותו. ועוד משהו, יש לך אפשרות להחזיר הודעות מחוקות?

אין אפשרות, לצערי.

והייתי צריך להגלות אותו מהפורום, ובשביל זה צריך למחוק את ההודעה שלו, מה שגם מוחק תגובות להודעה שלו. בכלל, כדאי לא להגיב לאנשים כאלה. זה רק מדרבן אותם, ועושה לי את העבודה קשה יותר להגלות אותם.

Larik

New member
אמא שלי היתה ילדה מוכה

ולכן פעם אחת שהיא היתה כועסת עלי ונותנת לי את אחת מההרצאות המשעממות שלה, היא תמיד היתה אומרת: שכאשר לאבא שלה היו נגמרות המילים אז הוא היה מרביץ לה, ולא היו לו הרבה כאלה כי הוא היה בור ועם הארץ ככה היא אמרה לי. עכשיו מה זה קשור? בעיני זה שמחקת אותו הצדקת בדיוק את הטענה שלו, כי אין לך מילים להגן על עצמך אז ישר עברת ל"אלימות" וזרקת אותו מהפורום! לא שאני מצדיק אותו, אבל לכל בן אדם יש זכות להביע דעה, אפילו אם היא אינה נכונה!

Master Yoda

New member
אני לא לגמרי מסכים עם הנק´../images/Emo153.gif

של לאריק, אבל אני עדיין לא חושב שההודעה של ההוא הייתה ראויה למחיקה. הוא לא ממש שבר את כללי הפורומים של תפוז. הוא עיקם אותם טיפה, אבל לא יותר מזה. התגובה שלי אליו הייתה יותר אגרסיבית.

למעלה