זהו!!! נמאס לי

זהו!!! נמאס לי

שלושה הריונות - בשלושתם עישנתי......... 17 שנה של עישון...(כבר לא זוכרת את עצמי לא מעשנת) ניסיתי סדנה - לא עזר אני כמעט בסוף של הכדורי זייבן-לא עוזר...... ממש אבל ממש רוצה להפסיק, שמעתי על מכון אברהמסון, מוצא אחרון כי הבנתי שזה מאוד יקר...... (כן, כן, אני יודעת שעל סיגריות אני מוציאה יותר) מישהו היה שם? ניסה? תודה

אני רואה את היאוש

ומנסה לעזור לך להתמקד בבעיה. את יכולה לנסות לחשוב מה היה בכל הפעמים הכושלות שהיקשה עליך? ננסה למצוא קצה חוט...

לחוט הזה יש הרבה קצוות :)

הי אורית, הזכרת לי, גם קראתי את הספר 3 פעמים...... היו לי הרבה תקוות, אני יודעת שהוא עזר להמון אנשים אחרים!!! הוא מונח לו בספריה עכשיו..... ההרגל, קשה לקום בבוקר בלי לעשן אפילו לפני צחצוח שיניים הכאב בחזה....ההרגשה שהגוף חייב לעשן המחשבה שלא לעשן יותר די מבעיתה הפאן בבתי קפה אני אילו לא מוצאת בי את הכח להגיד שזהו, עכשיו אני מנסה שלא לעשן, זה מחזיק בדיוק 30שניות, ואז אני מדליקה סיגריה ומנערת את זה ממחשבתי, הכל על מנת שלא להתמודד אוקי, ונגיד שאני לא מעשנת, אז מה עכשיו אני עושה כשאני יוצאת או שותה קפה או אחרי ארוחה דשנה תודה

היי אני יכולה להגיד שגם אני פחדתי בהתחלה

ולא ידעתי מה אני יעשה כשיוצאים לפאב איך אני לא אעשן ????? זה באמת הפחיד אותי אבל... היום אני יוצאת לפאב ולא מעשנת זה פשוט נהדר אני בכלל לא חושבת על הסיגריה ואני נהנית לגבי השתיה החמה הייתי שותה המון נס קפה , מאז שהפסקתי חצי שנה כבר אני לא מסוגלת לשתות קפה אונס קפה אלא רק תה. אני עשיתי את הסדנא ובזכותה הפסקתי לעשן אני בכלל לא חושבת על זה צריך לשנות משהו בחשיבה כנראה מאחלת לך בהצלחה

הרבה קצוות, בסיס אחד שמימנו יוצאות הקצוות

שלום לך חיפושניקית, נשמע לי שהבעיה היא אחת, ויש לה המון תזכורות ביום יום, כי הרבה דברים מחוברים אסוציאטיבית לסיגריה. אל העניין יש להתייחס באופן ממוקד כדי לא לתת למחשבות לפזר אותנו ולהחליש אותנו. אם תסתכלי על מה שכתבת תגלי שרוב הדברים שקשורים לסיגריה הם סבל (כאבים בחזה, לפתוח בוקר עם עשן...) אבל מכיוון שבתפיסה שלנו אנחנו חייבים לעשן, אנחנו מלמדים את עצמנו לחשוב בצורה מעוותת על מה שאנחנו עוברים סביב העישון. מכאן נובע שיש מחשבה אחת שיכולה מאוד לעזור לראות את הרווח בהפסקה, ולאפשר לעצמנו להינות מימנה. הידיעה שאנחנו לא מוותרים על כלום !!! אלא נפטרים ממועקות פחדים ולחצים שקשורים בעישון. מה את עושה בבית קפה או במסעדה? נהנית מהנאות החיים האמיתיות, ומפסיקה לתת למקל העשן להפריע לך להינות מהן... מה את חושבת על זה? ספרי ונמשיך משם

עוגת

New member
חיפו'

תשמעי,אם אני הצלחתי להפסיק גם את יכולה. גם אני חשבתי כמוך,איך אני אשתה קפה בלי סיגריה,ובכלל אלכוהול בלי סיגריה נשמע לי כל כך לא הגיוני. קודם כל אל תחשבי ככה,שלב ראשון תפסיקי עם מחשבות שמכשילות מראש. אם קשה לך הישיבה בבית קפה ,אז תמנעי בתקופה הראשונה מלשבת בבית קפה(גם תחסכי כסף...) בבוקר תקומי,צחצחי שיניים שתי כוס מיים-קצת בריאות,מה קרה?! הילדים שלך כל כך יהיו גאים בך... אחרי ארוחה דשנה,במקום לעשן תשבי עם הילדים,תצאי לסיבוב קטן לא יודעת מה-אם כל כך קשה לך אז תעסיקי את עצמך במצבים שבהם את רגילה להצית סיגריה...לפחות לתקופה הראשונה,ואחר כך הכל יבוא לך בקלות ורק תרוויחי מזה. זה שווה את המאמץ. אבל בהחלט צריך להתאמץ קצת ואם צריך אז אפילו הרבה. מקווה שתצליחי. אני!

למעלה