זהו...נגמר...

lee_1

New member
זהו...נגמר...

היום, אני הולכת לישון מוקדם... זהו!!! נגמרו הלילות עם האייסיקיו עד 6 בבוקר אני כבר לא יהיה כאן להחלפת משמרות מחר, היום האחרון שלי החופש הגדול אני מתחילה ביום שישי אל תדאגו, אני עדיין יכנס לכאן... אז עם
(חיוך עצוב) אני עוד מעט הולכת לישון

Y@ir

New member
לי, תחזיקי מעמד ועל תשכחי

שאנחנו תמיד כאן לעזרתך ! ולפני סיום תפילות השביתה הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה !הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה !הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה !הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה !הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה !הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה !הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה !הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה !הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה !הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה !הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! וזה היה אמור להיות משהו כמו 365 פעם בשביל השנה הזו פשוט אין אפשרות כ"כ הרבה תווים אז לילה טוב .. יאיר

lee_1

New member
לילה טוב גם לכם, אני עדייין כאן

עוד מעט אני ילך לישון אני מצטרפת לתפילות של יאיר, אבל בכל מקרה אני צריכה להגיע ביום שישי, כי אני עולה לתיכון ויש לנו מכינת שילוב הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! הלוואי שתהיה שביתה ! לילה טוב

lee_1

New member
../images/Emo5.gif

אני מתה ללכת לישון אבל אני לא מסוגלת לעזוב את האייסיקיו!!!!

lee_1

New member
אתם...

תתפלאו אם אני יגיד לכם שאני עדיין כאן?? כי אני עדיין כאן!

lee_1

New member
אמרתי

להורים שלי שאני ילך לישון מקסימום ב12 וחצי והנה, השעה 3 ואני עדיייין כאן אוף!

lee_1

New member
אני

הולכת לישון סוף סוף אז לילה טוב לכולם למרות שנראה לי שאני לבד כאן ונשתמע מחר ביי

מה זה נקרא להיות מכור ל ICQ?

כלומר,מה זה אומר באופן מעשי? לדבר עם אנשים- אנימבינה. את זה עושים גם בצ´טים וגם בפורומים. מה עוד?

זה לחכות לשמוע את ה-

אואו...(ומכורי האיציק יבינו מעצמם) - צליל נפלא המודיע כל פעם שיש לך הודעה.

lee_1

New member
להיות מכור לICQ

אני מכורה לאייסיקיו ולכן אני אומרת לכם איך זה מתבטא אצלי אבל אני לא יכולה לדעת איך זה אצל אחרים שאני לא באייסיקיו אני כל הזמן חושבת על הפעם הבאה שאני יכנס, וכל הזמן יש לי מחשבות בראש של מי מחובר עכשיו, ושל מה אני מפסידה כשהאייסיקיו פתוח, נורא קשה לסגור אותו, מחכים כל הזמן להודעות, אם אין אחת כל הזמן בודקים מי מחובר, מסתכלים אם התקבלו הודעות שאולי לא ראיתי שהיבהב, וזהו אני חושבת

נשמע כאילו שזה לא הICQ...

אלא ההתמכרות היא ליחסים בינאישיים-וירטואלים. את גם נכנסת לצ´טים הרבה? בודקת הודעות כאן? יש לך רק ICQ או גם תוכנות אחרות? גם אני מכורה ליחסים האלו. האי סי קיו הוא רק האמצעי.

lee_1

New member
את צודקת...

ההתמכרות היא באמת ליחסים בינאישיים-וירטואלים פעם הייתי נכנסת המון לצ´אטים, אבל אני כבר לא נכנסת כי אני לא כל כך אוהבת איך שזה מתנהל... והיתה תקופה של משהו כמו 3 שנים, שאבא שלי לא הרשה לי להיכנס לצ´אטים בגלל החולי/סוטי מין שיש בהם!!! רוב היום, הפורומים של תפוז פתוחים אצלי ואני בודקת את הפורום שלנו לפחות 50 פעם ביום! יש לי רק ICQ, וזה לא כי אני לא רוצה עוד תוכנות אלא שוב, הסיבה המרכזית, אבא שלי לא מרשה לי להתקין עוד תוכנות מהסוג הזה אבל הוא קלט שזה לא ילך לו, ובקרוב יהיה לי מחשב משלי זהו.. אם אתה רוצה לדעת, אני ישמח לענות על עוד שאלות!

e-magine

New member
בוודאי שזאת התמכרות ליחסי אנוש

וירטואליים, זה מה שאני אומר כל הזמן.

Moi_Lolita

New member
addicted to ICQ

אוי כמה שאני מבינה אותך! ה-ICQ אכן מחלה אני מכירה שם כבר כמה אנשים שאנחנו פשוט חברים טלפונים מיילים ואפילו נפגשתי עם כמה עם בחור אחד היה לי את הדבר המדהים ביותר בעולם מן משיכה אטומית נפגשנות הוא נשוי הוא כותב מדהים כזה יאפי מבריק ושנון

e-magine

New member
לולי , הדברים האלה יכולים להגמר ../images/Emo5.gif

באסון, אני לא שופט אותך ולא אותו, את נשמעת לי בחורה צעירה מאד, את לא יודעת כמה שזה מסוכן? ברררררררררררררר

למעלה