זהו נגמר.....

Dark Angel בת

New member
זהו נגמר......./images/Emo128.gif

יחסי האהבה והשנאה ביני לבין אחד מאי סי נגמרו.....זוהי פעם מי יודע איזה שאנחנו אומרים שלום זה לזה לתמיד ומשום מה שוב חוזרים להתכתב אחרי כמה ימים. האם הפעם זה גם יחזור על עצמו?! למישהו היה פה משהו דומה? אם כן, איך זה נגמר?

טאKילה

New member
את כבר ענית..

על השאלה ששאלת, אמרת שזו לא פעם ראשונה, אזי זו אולי גם לא פעם אחרונה. וכנראה שעוד לא קראו את שאלתך , כאילה שחוו קשר כמו שלך. ולגבי השירה,כן בפורום הזה יש גם שירה!!!

וואלה כן

האמת היא שהיה לי קשר דומה לזה לא עם מישהו מהאי סי קיו אבל... אז ככה הכרנו בטלפון וסתם התחלנו להתכתב באינטרנט ואני לא יודעת מי התחיל את הרעיון הזה של סייבר וככה העברנו ימים של התכתבויות וזה היה נחמד כי הוא ממש העביר לי את היום בעבודה וגם דיברנו על מלא דברים אז הוא גם התחיל להתקשר לשם ( לעבודה) זה היה מוזר ומרגש ביחד. החלפנו תמונות. אחרי כמה ימים החלטתי שזהו מספיק... הקשר הזה נשך שלושה חודשים!!!!!!!!! אחרי שחתכתי אולי ארבע פעמים רציניות. הקשר הפך למין הרגל מגונה שכזה כי כבר עזבתי את מקום העבודה ההוא ועדיין נשארנו בקשר ועם סיפרתי לו על מישהו שיצאתי איתו הוא פתאום גילה כל מיני סימני קנאה... רצינו להיפגש למרות שזה היה די ברור שזה יכול להרוס את הכל.... לא נפגשנו כי התעקשתי שהוא יבוא אליי במשך שבוע היינו בכאסח של שיחות היה גם בכי.... בסוף גיליתי שהוא נשוי.... נכון הדימיון הוא רק בעובדה שלא הפסקנו לדבר למרו תשניסינו ורצינו או יותר נכון אני רציתי רק עד ש... אבל גם עכשיו אני כל פעם מרגישה צורך לשלוח איזה מייל או להרים טלפון העיניין הוא שזה יותר קשור להרגל. וחוץ מזה למה את רוצה לנתק איתו את הקשר מה רע בו???

Dark Angel בת

New member
.....

זה לא רק אני....שנינו ביחד מחליטים שזהו אנחנו לא יכולים יותר עם הקשר הזה שמורכב בעיקר ממשחקים וריבים אז מחליטים להגיד שלום אבל משהו אחרי זה שוב מחזיר אותנו אחד לשני.מין מעגל קסמים כזה כי חזרנו לדבר שוב אתמול בלילה. וואלה לא יודעת אם זה טוב או לא

למעלה