זהו! נגמר! פיניטו!

iRoNBaLLz

New member
תתבגר.

כמו שזה נראה, הוא אמר את זה מתוך "הכחשה" שהלהקה מתפרקת, אין שום קשר אלייך חוץ מהמקריות שאתה כתבת את ההודעה ולא מישהו אחר. לדעתי כל אחד אחר היה גורר תגובה דומה. אז תעצור ותחשוב קצת לפני שאתה שולף מהמותן שטויות ואיומים.

Ipecac0

New member
טוב הממ ציני או לא

נראה לי שהבנת שזה ממש לא היה אישי ושדורון התכוון לתוכן של ההודעה (פירוק אהמ אהמ) ולא לזה שכתב אותה.

../images/Emo221.gif../images/Emo108.gifאוף../images/Emo10.gif איזה באסה..

הלוואי מתישהו הם יחזרו

Ipecac0

New member
הממ הממ הממ הממ הממ הממ הממ

לאאאאאאא. למה? WHY? PORQUE? PER CHE? אהאההאהאהאהאהא. טוב, כמו שחכמים אמרו לפניי אם זה אכן נכון, פשוט נסתפק באלבומים המושלמים שהם הותירו אחריהם. אלבומים שכ"כ העשירו את חיי
ומי יודע, אולי הם עוד יחזרו או שאולי כל אחד יתקדם בפרוייקטים משל עצמם, שגם יצאו סבבה
הכללל לטובה.

...

כל מי שהרשה לעצמו להעיר לי!שיקפוץ לי! הבן אדם הזה סתם התחיל איתי לפני כמה זמן אז אמרתי שלא ידאג שאני לא יהיה בפורום שלו ו.."אלין" את מוכנה לסתום ולא להתערב

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gifאין צורך לבוטות..

אני לא מבינה למה אתה כועס.. לאף אחד פה אין שום דבר נגדך, אתה העלת פה נושא מעציב ואנחנו מגיבים בהתאם, אני במאת לא מבינה ממה אתה כועס. אתה מוזמן לפורום בברכה, את כנראה לא הבנת נכון כי אין לנו שום דבר נגדך, אתה סתם גורם לזה להראות ככה כרגע.. בקיצור אני ממש לא הבנתי למה אתה כועס, ובלי לקלל את אלין בבקשה

Ipecac0

New member
../images/Emo45.gif

מי שהעיר לך ממש לא התנפל עלייך, בניגוד למה שאתה עושה עכשיו אז אני לא מבינה על מה ההיסטריה. ואם אתה כל כך לא אוהב ת'מנהל ו/או את הפורום, אף אחד לא מצמיד אקדח לרקה שלך ואומר לך להשאר. למה אתה אוכל סרטים שכולם נגדך? במקום לאכול סרטים לך תאכל פיצה, זה הרבה יותר טעים.

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gifהי לא להכליל.

אנלא מכירה אותו ואין לי כלום נגדו, אבל חייבים להודות שהוא לא הפגין התנהגות נחמדה..

ShonLoveAvril

New member
לא מכליל

אבל פתאום כולם התחילו להיות נגדו זה נקרא התנהגות נחמדה?

בואנה, אני מאוד נחמד.

החוצפן הזה תקף את דורון, את אלין ועוד אנשים מהפורום, שעם כל הכבוד, הוא כותב פה הודעה פעם בשבוע, שיפסיק להתנהג כמו ילד קטן נהיה נחמדים אליו. מה זה פה, 'כל מי שהרשה לעצמו להעיר לי!שיקפוץ לי!' זה לא ידידותי במיוחד, אז עם כל הכבוד, כדי שהילד הזה יפסיק לתקוע עפרונות בתחת כוסאמאמק. ולא אכפת לי עם חברי הטוב דורון המנהל ימחק את ההודעה או לא, ולא אכפת לי עם הקוקסינל הקטן יקרא את ההודעה או לא, מספיק לי שאתה תקרא אותה ותבין למה אני תוקף אותו. אם היה לי כזה ילד בפורום כבר מזמן היה חוטף באן, מרשה לעצמו לתקוף אנשים בלי סיבה? ועוד את המנהל? חוצפן בן שלוש.

למעלה