זהו! נגמר! פיניטו!

זהו! נגמר! פיניטו!

אתמול הייתה ההופעה האחרונה של סיסטם..סופית! (אוזפסט,) חבר שלי היה שם וסיפר לי שהם אמרו שהם פורשים ושהם מקווים לחזור מתישהו אם בכלל

avril24

New member
../images/Emo15.gifדיי../images/Emo10.gif

למה
ואני לא אשאל אותך שוב אם אתה בטוח כי חפרתי מספיק אז אני הולכת לבכות ביי

מצטער לאכזב אבל..

כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זה אכן מאכזב קצת.. אבל עדיף ככה מאשר להישאר ולהיות בריבים פנימיים באמת עדיף ככה.. ריבים בין חברי להקה זה גרוע מאוד..

J92

New member
../images/Emo54.gifחוצמזה

הם השאירו לנו טעם טוב בפה לעוד. ויפה שהם פרשו בשיא(בלי לבוא לישראל!!!!!!!1). נו טוב בהצלחה להם

Evil Pig

New member
אני יעשה כאילו ההודע הנ"ל לא נמצאת

לי בפורום.... סתם אין מה לעשות, זה מה שהם החליטו ואין מה לעשות עם זה, אני יכול לתת לכם דוגמאות של מלא להקות שיצאו להפסקות של לפעמים אפילו כמה שנים וחזרו עם אלבומים מעולים ביותר < כמו מפלצות התהילה של משינה שיצא אחרי 4 שנים הפסקה > אז תתעודדו, וזה לא נגמר עד שזה לא ניגמר, אני רוצה לקרוא במטאליסט שיש הודעה רישמית לכך שהם מתפרקים, רק אח"כ אני אלך ואבכה, בנתיים זאת רק הפסקה. אז זהו. לא לקבור את הלהקה בעודה בחיים. יום טוב

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo45.gif

וגם אם כן, לפחות הם הספיקו לעשות מוזיקה באמת טובה עד עכשיו ולהוציא אלבומים מעולים, אז צריך להסתפק במה שהם הוציאו
, ובואו נהיה בתקווה שהם גם יחזרו מתישהו עם עוד איזה אלבום פיצוץ, אולי ההפסקה הזאת זה באמת מה שהם צריכים. חחח בכל מקרה חפרתי קצת, אז, זהו, אל תהיו כ"כ בטוחים.

הוווווווווווו

עוד פעם אתה? מה אתה רוצה ממני תגיד? אז תעשה כאילו ההודעה הנ"ל לא נמצאת בפורום!שלך!!!!!! ואל תדאג גם עוד מעט הכינוי הנ"ל לא יהיה בפורום שלך!

ssdd12345

New member
וואווו..

למה להתעצבן...לא נראה לי שהוא התכוון לגביי זה שאתה כתבת את זה אלא לגביי מה שנכתב שם על זה שהלהקה מתפרקת סופית!!!אתה לא היחידי שעצוב מזה אתה יודע..כול אחד לוקח את זה בדרך שלו!!! מה אתה לוקח קשה..וגם אם הוא כן התכוון אליך שים זין מה אתה מתייחס.. אבל בעיקרון זה דורקי הוא חמוד ומלא אהבה ואם תלחץ לו על הבטן הוא יוציא בועות סבון מהפה ולפעמים גם צמר גפן מתוק!!! סתם אבל הבנת את הכוונה!!!

ssdd12345

New member
אה כן...

וחבל מאוד שסיסטם מתפרקים...אחלה של להקה אחלה הרכב...אנשים יפים ואדירים המשך של משו בלה בלה בלה...

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif לא, אמ,

"אני יעשה |אעשה*;X| כאילו ההודע|ה*
| הנ"ל לא נמצאת לי בפורום... סתם." הסתם הזה אמור להעיד על משהו

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gifעכשיו אני קולטת

שאני כאילו דיברתי בשם דורקי.. וואו, אני טיפשה:X סורי דורקי:X

Evil Pig

New member
אני שמח שדיברתי בשמי כי אני לא היית

י פה בשביל לכתוב את זה, ואם אני הייתי פה זה בדיוק מה שהייתי כותב. ובקשר לזה שהתחיל את הויכוח/ תקיפה/ וואטאבר, אח שלו, מה נסגר איתך? אתה במחזור?. < סתם-בצחוק > אני לא תקפתי אותך, ואין לי בעיה שתציף פה את הפורום בדברים עליהם, באמת שאני בחיים לא אגיד למישהו לא לכתוב בפורום הזה בשום צורה שהיא, ואם אתה מבין את זה ככה אז חבל כי אתה רק מוכיח שאתה לא באמת מכיר אותי. אני מקבל כל בנאדם כמו שהוא ולומד לאהוב אותו, חבל שאתה זורע שינאה ביחס הזה שאתה נותן לי, אני לא מתכוון לעשות לך כלום, לא רציתי לעשות לך כלום, ואין לי אינטרס לעשות לך כלום, אז רד מזה.. אני לא נגדך, וכשאני יהיה נגדך אני אדאג להודיע לך על זה במראש כדי שלא תאמץ את המוח שלך בלהבין אם אני צוחק או רציני. אני מאחל לך המשך קריאה, וכתיבה בפורום הזה כי כל אחד רצוי פה. אני לא כועס עליך ואני מזמין אותך להמשיך לכתוב פה. יום טוב, והמשך שבוע טוב. דורון

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gifאה רגע,

חשבת ששירשרתי אלייך? לא, שירשרתי אל lost in holyland וסליחה על ההצפה של ההודעות

למעלה