זהו.. נגמר היסודי..

Piglett

New member
זהו.. נגמר היסודי..

לא מרגישים את זה אבל אני עוד מעט מסיים את הביצפר הקטנטן שלי, ועובר לביצפר של "הגדולים". נשמע די מפחיד. מרגישים את זה כבר באוויר, התחושה שלא לומדים, העבודה על הספר מחזור, הכל. יש הרבה דברים מרגיעים כמו זה שלא נלמד שנה הבאה תנ"ך (!!!), הבעה, מתמטיקה ועוד משהו ששכחתי נלמד על מחשב, ועוד כמה דברים... בנדוד של חבר שלי אמר שהבנות לא ישמיו עלינו
אני יוצא מהשנה הזאת בהרגשה לא כך כך טובה. הציונים קצת ירדו, לא שממעותי, אבל עדיין. נקווה לטוב

חיפiשית

New member
../images/Emo12.gifלא לומדים תנך?!

בטח שלומדים ת"נך בחטיבות..
היי, בהצלחה...אל תדאג חטיבות זה לא סיפור כל כך גדול..
קח את זה כמין שינוי..או מן התחלה חדשה..

Piglett

New member
אצלינו הזייניקים מורידים מקצוע אחד

ובכיתה ח' משלימים אותו...

ילדת גן

New member
התרגשות של כיתה ו'...

חחח חמוד, אל תדאג כל כך חטיבה זה כיף!!!!! וגם אם ירדו הציונים זה לא כזה נורא!!! ותיצא אם הרגשה מצויינת!!! יותר אתה לא צריך להיות באותו בצפר עם ילדים קטנים!!

רונקי

New member
יסודי זה כזה כיף!

חזרזיר איפה את הלומד?
ואל תידאג חטיבה זה אחלה. התחלה חדשה !
אני בשנה הבאה עוברת לתיכון -כיתה י-. אוף בסוף כן מפצלים..
יאללה אני מתחילה להסתגל... *בוכה פחות..* סתתתתם
יו עוד יומים.. דה ביג חופש איז היר!
*איזה מגניבים האייקונים.!

Dark Star03

New member
כן באמת היסודי היה ממש כיף לא היה

צריך לעשות כלום... אבל החטיבה זה הרבה יותר טוב.. אין ילדיים קטנים, אתה מתבגר, התנסויות חדשות, חברים חדשים וכו.... בבקיצור זה סבבה לרוב...

ל י א ן 4

New member
../images/Emo3.gif

אאאאוי כיתה ו.... איזה נוסטלגיה איך אהבתי את הכיתה הזאת! טוב נו ברור היה לי בתעודה של סוף שנה הכל 100 ובחיים ביסודי לא קיבלתי פחות מ-95 במבחנים ובכיתה ז קיבלתי 75 במבחן והייתי בשוק טוטלי!!! אבל בחטיבה מתחיל איכשהו העולם האמיתי... אני אהבתי את החטיבה
בהצלחה. תהנה מהשנים האלה כי יש ממה להנות. איך אני זוכרת את סוף שנה שעברה שלא חרשתי לבגרויות והייתי הולכת כל יום לים..

איכסה חטיבה... ../images/Emo16.gif

דבר מיותר לגמריי. ויסודי אכן קל וחבל שלא ממשיכים בו עוד 6 שנים במקום חטיבה ותיכון.
ניר

היי רום! ../images/Emo13.gif ../images/Emo16.gif

הממ, כן, דבר ראשון- תמיד מתייחסים ל-ז' בצורה שהם בכיתה א' או גן חובה, אבל זה עובר בסוף השנה, וזה שטויות. כיף לך שאצלך לא לומדים תנ"ך שנה שלמה. אצלנו זה לא ככה
. כמעט לכולם יש ירידה קטנה בציונים ב-ו', ולחלק (אולי אפילו לרוב) ירידה עוד יותר גדולה ב-ז'. סך הכל כיתה ז' היא לא מאוד חשובה, אבל קצת כן- כי צריך לעשות רושם טוב על המורים וצוות בי"ס.
בהצלחה,
ניר

asafsi4U

New member
אחלה!

ואם אני אדע מי זה רום אז אולי אני אדע שהוא בן דוד שלך.

למעלה