זהו.. נגמר החופש... אזזזז

B a m b o o k

New member
זהו.. נגמר החופש... אזזזז

שתהיה לכם שנה מדהימה!
ואיך ניצלתם את החופש? אם ניצלתם? אצלי היה חופש מדהים! הייתי בבקעת הירדן הייתי בשתי הופעות- שייגעצ ואינפקציה (ניר הביא לי חולצה מתנה) 4 פעמים ת"א-מפגשי פורום אני אוהבת אתכם אנשים! כלכך! עשיתם לי את החופש הכי מושלם בעולם
3 ימים ברציפות ירושלים הייתי בחיפה בפסטיבל פסלים בחול והיה מדהים
הצטרפתי לליצנוער (התנדבות) ונסענו לחיפה לצבוע מקלטים ולעשות שמח בבית חולים וגם נסענו לסופרלנד שהיה לי הכי כיף בעולם. והכרתי בזכות הליצנוער חברים חדשים שאני נורא נורא אוהבת
היו כמה ימי אביק בב"ש
מיכלי באה שבת לב"ש
אממ כמה סרטים פה ושם... שבוע וחצי בערך בגניבנה בייביסיטר על בני דודים שלי הרווחתי 300 ש"ח... והם כבר התבזבזו לי
ואממ לפעמים אצל חברות. מסיבת גיוס של נתן בחוף... שזה אומר שברחתי לאימא ואבא.. ואז הם גילו והייתה לי שיחה;[ ואממ זהו אני חושבת... אני רק רוצה שהוא ימשך לעד! היה לי כלכך כיף

liraz y

New member
צלילעעע../images/Emo60.gif

היה לך כיף? אני שמחה
, כיף לי שכיף לך ואל תשכחי שאת שומרת נגיעה מבנות חוץ ממני כפרה שלי
אני אוהבת אותך המון. שנה מדהימה שתיהיה :] ומיכליי התגעגעתי כבר, תבואי שוב. ואז נעשה לך עוד הפעם קעקוע בציצי אה וצליל תחברי לאיסי אני צריכה את האיסי/ מסנג'ר של בועז (זה מלהבים)

B a m b o o k

New member
לירזיייי../images/Emo99.gif

אני אוהבת אותך כלכך
ולא שכחתי שאני שומרת נגיעה מבנות חוץ ממך
נראלי אני אבוא לבקר אותך שם באשל... קצת הברזות לא הזיקו לאפחד.... אוהבת אותך גורה

אפרת P

New member
היה מעולה../images/Emo112.gif

היו אצלי המון התנחלויות הייתי בפ"ת הייתי בשוויץ הייתי בירושלים בת"א ממש קצת האמת התקרבתי לכל מיני אנשים למדתי להעריך את זכרון למדתי להעריך את המשפחה שלי ובקיצור, למדתי מלא דברים חדשים ראיתי זריחות ושקיעות שברתי שיאים של חוסר שינה חשבתי מלא היה חופש טוב ולא בא לי על בצפר.

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifשלי היה חביב..

עבדתי..הייתי עם חברים..פגשתי את הראל סקעת P: בקיצור..חביב חח

ManRed

New member
לכל מי שלומד יש לי רק דבר 1 לומר

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ומי שיודע שאני גם לומד:

ziljian 1234

New member
לא יודעת

ממש מוזר לי..לקום לעבודה ולא לבית ספר חח. עצוב במקצת. אני רוצה את הבית ספר שליייייייייייייייייי:(((((((((((((((((

Hezi The One

New member
זה נגמר:(

טוב החופש הזה היה כזה עמוס עמוס עמוס חודש ראשון כל לילה יצאתי,מדי פעם עבודות בצופים אח"כ שבוע מחנה טוב חודש שני,יוצא כל יום,אח"כ שבוע אילת אח"כ היה מפגש שהייתי בו וחוץ מזה לצאת כל הזמן וצופים ואז היה מחנון ועבודה מדי פעם והופעה של אביב וזהו,בצפר באסה. אני לא רוצה לחזור:( נהנתי בחופש

ואי חופש עמוס

חודש ראשון הדרכתי בקייטנה. הייתי בלונה פארק סופר לאנד ממדיון ימית 2000 חוות הנוקדים רכיבה על סוסים מיני יזראל ולא זוכרת מה עוד. אחר כך היה אילת. 3 ימים באוהלים על החוף חוויה שווה ביותר אחרי זה קורס מדבים, 5 ימים באכסניה במצפה רמון. זו האכסניה הכי איכותית שהייתי בה. חזרתי ישר לקורס פסיכומטרי ושם נגמר לי החופש....

shahaf shecter

New member
אוי ואבוי היום גליתי ש...

ה י ה ל י ח ר א ח ו פ ש ! לא עשיתי כלום אבל כלום!!! חוץ מקורס גלישה שזה היה השבוע הכי טוב בכל החופש המחורבןן הזההה אבל אל תדאגו כבר לא יהיה לי משעמםםם [בצפררר] ):

למעלה