זהו,נגמרה החגיגה - הרעים ניצחו

אם הבעלות בידם - אתה יכול. עם הרכוש הרוחני נמכר - אז בעל הרכוש הוא שמוסמך למכור. שום פוזה פסאודו-מוסרנית לא תשנה את העובדה שקנין רוחני הוא רכוש שיש לו בעלים.
זה נכון אבל ברמה הפרקטית כיון שהמדינה נתנה מונופול ליס והוט אזי...

בסוף הם קונים,ולא רק זה הם מחויבים לפי המדינה לייצר תוכן ישראלי.

ז"א יש לך גוף מונופוליסטי שמחויב לייצר תוכן והוא הקונה הגדול ביותר

של תוכן מחו"ל,איך לדעתך זה יכול להיגמר טוב מבחינת הצרכן?

אתה מבלבל במוח בנסיון להצדיק פשיעה.
אם ספק כלשהו יקרן בעיניך - זכותך המלאה שלא לקנות ממנו. אין לך זכות לגנוב ממנו.
גונב מגנב פטור.
נטפליקס העלתה את המחירים, כי היא יודעת שהיא מן מונופול עכשיו, אבל רגע שדיסני יגיעו, הם כבר לא יהיו כאלו חכמים.

evglev1

Well-known member
מנהל
אתה מבלבל במוח בנסיון להצדיק פשיעה.
אם ספק כלשהו יקרן בעיניך - זכותך המלאה שלא לקנות ממנו. אין לך זכות לגנוב ממנו.
הם עושים תאגידים ולא מאפשרים למתחרים זולים לקום וגם לא מאפשרים למתחרים להוזיל מחירים עם הקרטלים שלהם. ובמקרה הזה הם מכניסים ללוחות זמנים בלתי אפשריים שהם מורידים תכנים במהירות שיא בטענה שנגמרו להם זכויות היוצרים.

ובכל מקרה את כל התכנים האלה אפשר לצרוך בשפת המקור, מה החכמה של הערוצים לדרוש תשלום זכויות יוצרים על התרגום שלהם. בעולם באתר של הערוץ יש את כל התכנים של העבר וההווה של הערוץ, רק פה מתחכמים עם זכויות יוצרים והגבלת זמן.

evglev1

Well-known member
מנהל
פחחח... הגנבים הפסידו.
ואגב מחנכים להעריץ את רובין הוד. אז גנב שמספק את המוצר הגנוב בחינם הוא גנב נערץ ובאתר סדרות לתרום לאתר זאת רק אופציה, אפשר לצפות בכל התכנים חינם, רק צריך לחכות חצי דקה עד שהתוכן עולה ולפעמים השרתים עמוסים ואי אפשר לצפות. אז גנב שנותן סחורה גנובה במתנה לא מרוויח מכך שום דבר ומדובר באלטרואיזם מצד הגנב במקרה הזה.

evglev1

Well-known member
מנהל

היה חלום,יכולת לראות כמעט כל סידרה שרצית - חוץ מסדרות ישנות ממש כמו ספינת האהבה.

מה שמצחיק שבפיראטי הזה היה יותר סדרות מכל החוקיים ביחד!
זה לא היה מפתיע בכלל כי החוקיים מגבילים זכויות יוצרים לתקופה מסוימת ולכן כל הסדרות בכל החברות של הוי או די בטלוויזיה וגם באתר וואלה מוגבלות בזמן, ואילו אתר פיראטי ששם פס על זכויות היוצרים, יש בו כלל שצריך להיות בכל האתרים ווי או די, "פעם שם, תמיד שם" ובניגוד לוי או די ולאתרים החוקיים האתר הפיראטי לא מוריד תכנים מהאתר.

זה לא היה מפתיע בכלל כי החוקיים מגבילים זכויות יוצרים לתקופה מסוימת ולכן כל הסדרות בכל החברות של הוי או די בטלוויזיה וגם באתר וואלה מוגבלות בזמן, ואילו אתר פיראטי ששם פס על זכויות היוצרים, יש בו כלל שצריך להיות בכל האתרים ווי או די, "פעם שם, תמיד שם" ובניגוד לוי או די ולאתרים החוקיים האתר הפיראטי לא מוריד תכנים מהאתר.
המטרה של מי ששולט הוא שהוא לא יהיה לך נכסים של זכויות יוצרים,

למשל קנית סרט אהוב - תוכל לראות אותו שוב ושוב או להעביר אותו פורמטים,

אם זה שלהם זה אף פעם לא יהיה שלך לתמיד,

ולכן צריך להתנגד לחוקים האלה שמעבירים את הנכסים להם,ז"א לשנות את החוק שראית פעם אחת זה שלך.

שלא יהיה השכרות כמו שמנסים להרגיל את האנשים לדירות,לאופניים טיפשיות בעיר ועוד.

DANIAVNI

Well-known member

היה חלום,יכולת לראות כמעט כל סידרה שרצית - חוץ מסדרות ישנות ממש כמו ספינת האהבה.

האמת שגם בסדרות החוקיות ( זאת אומרת שיכולתי לראות בכבלים החוקיים)
היה יותר נוח להשתמש, לצפות, להפסיק באמצע
חבל, אבללללל
אני די סומך עליהם שיצליחו להתקמבן מחדש
גם ככה אני כבר לא מוצא סדרות טובות לטעמי וגם/אט שקצת נמאס כבר גם ככה..
יש טהרן
מנאייכ בעונה חדשה עוד מעט
עדיף יותר ספורט

האמת שגם בסדרות החוקיות ( זאת אומרת שיכולתי לראות בכבלים החוקיים)
היה יותר נוח להשתמש, לצפות, להפסיק באמצע
חבל, אבללללל
אני די סומך עליהם שיצליחו להתקמבן מחדש
גם ככה אני כבר לא מוצא סדרות טובות לטעמי וגם/אט שקצת נמאס כבר גם ככה..
יש טהרן
מנאייכ בעונה חדשה עוד מעט
עדיף יותר ספורט
זה מזכיר לי גברים שאחרי שהנשים דוחות אותם אומרים:"לכי יא מכוערת מי צריך אותך..."

רוב הזמן נח

Well-known member

החגיגה ממשיכה

עזוב, שלם לנטפליק 50 ₪ לחודש ואף אחד לא יחסומותך יותר.

רוב הזמן נח

Well-known member
טורנט השתמשתי פעם,

היה לי קשה אבל להדביק תרגום לסרטים,לפעמים זה לא היה מתאים.

אתה יודע זה צריך להיות בדיוק לפורמט של הסרט.
בדרך כלל אם הסרט לא ממש ישן, הכתוביות צריכות להתאים. לפעמים יש כמה קיבצי כתוביות. מורידים הכול ואז לפעמים כתובית אחת מכל מה שירד מתאימה לסרט. אם לא ויש חוסר התאמה אחיד, אז בקודי אפשר לכוון את התזמון של הכתוביות שיתאימו. או בתוכנה של הכתוביות - SubtitleWorkshop לעשות תיקון ולסנכרן שיתאים. זאת תוכנה חינמית שאפשר לכתוב איתה כתוביות.

רוב הזמן נח

Well-known member
הורדתי קודי ובאמת זה לא קל,

מה עושים משם?

צריך אחד חדש,זה לא עובד.
לפני כמה שנים נמאס לי מקודי. ההרחבה של הצפייה הישירה כבר לא נתנה תוצאות טובות. ונמאס לי לחפש לה תחליף. במשך השנים היו הרחבות צפייה ישירה
(למי שמכיר: ג'נסיס, אקסודוס ..)
שהגיעו ואז הפסיקו לפעול ואז היתה הרחבה דומה חדשה שהחליפה אותם עד שגם היא הפסיקה לפעול או שהפסיקה לתת תוצאות טובות. אז נמאס לי "מהצפייה הישירה" בקודי

אז נכנסתי ליוטיוב ותוך דקה מצאתי סרטון עם מדריך לבילד של קודי. הלכתי לפי ההסברים ומצאתי שם הרחבה שמזרימה טורנטים שכבר כמה שנים אני משתמש בה. והבילד הגיע עם שירות של הורדת כתוביות מכל מיני מקורות, שגם בו אני כבר כמה שנים משתמש.

לפני כמה שנים נמאס לי מקודי. ההרחבה של הצפייה הישירה כבר לא נתנה תוצאות טובות. ונמאס לי לחפש לה תחליף. במשך השנים היו הרחבות צפייה ישירה
(למי שמכיר: ג'נסיס, אקסודוס ..)
שהגיעו ואז הפסיקו לפעול ואז היתה הרחבה דומה חדשה שהחליפה אותם עד שגם היא הפסיקה לפעול או שהפסיקה לתת תוצאות טובות. אז נמאס לי "מהצפייה הישירה" בקודי

אז נכנסתי ליוטיוב ותוך דקה מצאתי סרטון עם מדריך לבילד של קודי. הלכתי לפי ההסברים ומצאתי שם הרחבה שמזרימה טורנטים שכבר כמה שנים אני משתמש בה. והבילד הגיע עם שירות של הורדת כתוביות מכל מיני מקורות, שגם בו אני כבר כמה שנים משתמש.
ו...

קישור לסרטון משהו.

רוב הזמן נח

Well-known member
ו...

קישור לסרטון משהו.
אני תמיד מגבה את קודי עם הרחבות שלו. לפני כמה שנים אותו בילד טוב שהורדתי רשם לי שיש עדכון. עשיתי עדכון. אחרי העדכון ההרחבה הטובה נעלמה. כנראה הם קיבלו איום. אז שיחזרתי את הבילד מהגיבוי בשביל שההרחבה תחזור. אז לא נראה לי שזה אקטואלי למי שלא הוריד אז את הבילד.

למעלה