זהו נגמרה ההשפלה

taz512

New member
זהו נגמרה ההשפלה

אתם לא יודעים מה זה הסבל הזה, להגיע לכל מקום א, אבל לכל מקום בארץ, לשבת ולפתח שיחוות, אפילו יחשבו שאתה נחמד. ואז, הנורא מכל קורה. הפלאפון מצלצל. ואתה מוציא אותו בחשש, אנשים רואים אותו, מאחורי הגב אתה שומע צחקוקים, ומקדימה פנים שמסבל כלות בעלבון ומנסות להוציא משפט סתום על הענתיקה. אבל אני אומר לא עוד, שודרגתי, שידרגתי, עליתי מדרגה. יש לי עכשיו סמסונג 620. ודור יוכל להסביר לכם מה זה. אז דור 121, דןצ, נגמרו ימי הבדיחות, עכשיו אני עוקף אתכם טכנולוגית. טאז, השד הטכנולוגי

De-Panther

New member
אז זה באמת היית אתה שם בצ'ט ביחד עם

אייקון כזה של סלולרי!! תתיישן

מיטללל

New member
תתחדש ! ../images/Emo39.gif

אל תכעס עליי אבל, יש משהו שאני לא מבינה, למה לא קנית דגם פחות חדשני ויותר זול? אני מבינה שרצית להחליף את 051 הישן והמעצבן שלך. וכן, הסמסונג כחול וזוהר וכיפי. אבל לא חבל על הכסף? הרי זה רק פלאפון. מילא אתה. אבל הרבה אנשים שאני מכירה קנו אותו, ורובם לא שוחים בכסף. תסבירו לי, למה אנשים כל כך רודפים אחרי הדגם הכי חדשני? לסיכום, למרות ההקדמה האיכסה, תתחדש. (איך זה שעדיין את לי את המספר?)

taz512

New member
מיטל...

זה הפלאפ]ון של העבודה. לא אני שילמתי על ההחלפ]ה שלו, זה הבוס שלי, והוא בהתחלה רצה להביא לי את הצבעוני, אבל זה לא יצא. לא חשוב גם זה טוב... טאז, השד והמכשיר

resputin

New member
כל עוד זה לא המצבר ההוא...../images/Emo6.gif

או שמא כינויו היותר מוכר "הבלוק"

adidas^

New member
או, ברוך הבא באופן רשמי

למשפחה!! מאחר שגם לי וגם לאחד יש את הפלאפון הזה בדיוק, אתה יכול באופן רשמי להרגיש שייך
. אגב, הפלאפון הזה מצוין, והאדום הכי יפה לו.

מאיפה, לעזאזל,

אתם יודעים מה מספרו של כל דגם, מה הצבעים שקיימים, והאם בכלל זה דגם נחשב או לא?!?!?! האם זה הזמן להפנות אתכם לכתבה שהיתה נדמה לי אמש ב"24 שעות" של ידיעות אחרונות, המדברת על התמכרות בני נוער (טאז, אתה עדיין נחשב מבחינתי שם) לניידים שלהם?

leeloo

New member
10 סימנים שאתה מכור ../images/Emo26.gif

א. אתה משדרג את הפלאפון פעם בחודש (או לפחות חולם על כך) ב. אתה באמת שוכח שזה בסך הכל זה רק פלאפון, והשימוש בו נועד לתקשורת בין אנשים ג. אתה קונה לו מוצרים שונים שאתה לא באמת צריך ד. אתה מכנה אותו בשמות חיבה ה. אתה מסתכל כל חמש דקות לראות אם קיבלת הודעה חדשה ו. אתה מתכתב עם החבר הכי טוב שלך, במקום להרים טלפון בזק ולחייג ז. אתה מגן עליו כאשר אנשים אומרים שהוא לא הכי שווה שיש, כאילו הוא ילדך הקטן ח. השיא שלך בסנייק מהגבוהים ביותר שיש ברמה הכי גבוהה ט. רוב החברים שלך זוכרים את המספר של הפלאפון ולא של הטלפון י. הם גם מתקשרים אליו למרות שהם מודעים לכך שאתה בבית אם הזדהתם עם לפחות חצי מהסימנים, אתם מכורים. אבל מכורים גאים

De-Panther

New member
אם מדברים על התמכרות אז כל הכיתה...

שלי מוצפת בטלפונים החדשים הצבעוניים ועם הסאונד ועם הכחול ועם עוד כלמיני שטויות... ונראה שאני נשארתי מאחור (למרות שהייתי רוצה להיות מאחור אבל לא במובן הזה אני חייב לציין [הערה זו נעשתה בתמימות אין לשים לה לב במיוחד]) אבל מה לעשות... ככה זה עם אבא שמוציא מלא כסף על טלפונים משלו וכשזה קשור לטלפון נורמלי בשבילי שלא נגמרת לו הסוללה תוך יום(אפילו סוללה הוא לא מוכן להחליף ויש לי גדולה וכבדה שממש נופלת מהטלפון) הוא בכלל לא חושב על משפט אחר מאשר אין לי כסף(אז שיפסיק לבזבז אותו על שטויות שהוא לא צריך - בחודש הוא קונה מצלמה חדשה מהאינטרנט יש לנו כבר כמה כאלה בבית ואנחנו בקושי משתמשים בהן)

d@r121

New member
../images/Emo49.gif טאזוס

יפה לך שהתקדמת מהסטארדרעק לסאמסונג 620 אני בטוח שבתפוז יחבבו אותך עוד יותר (המבין יבין וזה שלא שיפנה במסר
) אתעלם בהפגנה מהערה ספק עוקצנית ספק מזמינה מלחמה לגבי העקיפה הטכנולוגית רק לציין שאי אפשר לעקוף סלולארי עם MP3 ורדיו...! יש לך סלולארי מתוק מאוד (אני מניח שאתה לא במסלול ESC) בכל אופן תתחיל להתחרע על הצלצולים השווים שיש לך אפשרות להוריד 16 פולי לא הולך ברגל.... בהצלחה

למעלה