זהו. נגמלתי.

יניב1

New member
זהו. נגמלתי.

בטח רובכם כאן לא זוכרים, פרט לאימג´ין, אבל ההתמכרות שלי לאינטרנט, ובעיקר לצ´טים ולפורומים גזלה ממני לא רק את חיי החברה, אלא גם באה על חשבון העבודה והלימודים. עד שהגעתי לכאן, התייעצתי, פגשתי אנשים תומכים שעזרו לי "להחלים". היום אני יכול רק שוב לומר תודה, הרבה זמן לא הייתי כאן בפורום בפרט ובפורומים בכלל, אני גם לומד, גם עובד, יש חיי חברה ואני אמנם עדיין נמצא מול המחשב רוב שעות היום, אבל למטרות עבודה ולימודים בעיקר. אז לכל אלה שעדיין מכורים ומנסים להיגמל: רק תאמינו בעצמכם, תעזרו זה לזה וגם אתם בסוף תמצאו את הדרך הנכונה. לכולכם ולך אימג´ין, תודה גדולה.

יניבי אם אתה עוד נכנס לפה, אולי תית

תיתן לנו הרצאה מפורטת ויותר ארוכה איך היו שלבי הגמילה שלך מה עברת מה קרה איך הצלחת וכו´ אני אשמח מאד אם תעשה את זה ותארח לנו עוד קצת לחברה לפני שאתה נעלם לתוך העולם השפוי "ההולכת אל מותה" מצדיעה לך

liz_liz

New member
מאדאם.....

הוא יכנס שוב ויספר .. הוא ימשיך להיות כאן .. והרי הוא נגמל ... שכחת ? ואם הוא יארח לנו חברה הוא ימשיך להיות מכור . לא כדאי לתת לו ללכת ?????????????? ליז.

liz_liz

New member
ושיהיה לך בהצלחה יניב ...

בתקווה שתעשה מה שליבך חפץ בו . ליז.

ליזי זה בכלל לא סותר...אם הוא הרגיש

צורך לבוא לשתף אותנו בדבר הטוב הזה שקרה לו למה לא לשמוע יותרפירוט על התהליך שקרה לו הרי כל אחד יכול לללמוד מזה משו....

למעלה