זהו, מתחילים

מצב
הנושא נעול.

דגיתי

New member
זהו, מתחילים

זהו, מתחילים
עכשיו נודע לי שיש אישור מקופ"ח ל IVF. לא שחשבנו שימנעו מאיתנו (יש לנו ילד אחד ועברנו כבר הזרעות), אבל בכל זאת, עכשיו זה אמיתי!!! עכשיו רק צריך לדבר עם המחלקה בקפלן ולשמוע מה הלאה. הבעיה היא שאני מצוננת ומשתעלת כבר חודש וזה לא עובר. נראה לכן שידחו טיפול עקב כך? תחזיקו לי אצבעות. הבן שלי כבר מבקש אח/ות.

אפרת12

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif

זהו, מתחילים
עכשיו נודע לי שיש אישור מקופ"ח ל IVF. לא שחשבנו שימנעו מאיתנו (יש לנו ילד אחד ועברנו כבר הזרעות), אבל בכל זאת, עכשיו זה אמיתי!!! עכשיו רק צריך לדבר עם המחלקה בקפלן ולשמוע מה הלאה. הבעיה היא שאני מצוננת ומשתעלת כבר חודש וזה לא עובר. נראה לכן שידחו טיפול עקב כך? תחזיקו לי אצבעות. הבן שלי כבר מבקש אח/ות.

דרך אגב - שמעתי לא מזמן שהמחלקה בקפלן נסגרה. אז זו היתה סתם שמועה
לא נראה לי שידחו טיפול עקב צינון, והרי בכל מקרה את צריכה לעבור כל מיני בדיקות לפני תחילת הטיפול (שמחלקות IVF דורשות) - אז יש סיכוי שזה בכל זאת יעבור...

דגיתי

New member
לא ידוע לי

דרך אגב - שמעתי לא מזמן שהמחלקה בקפלן נסגרה. אז זו היתה סתם שמועה
לא נראה לי שידחו טיפול עקב צינון, והרי בכל מקרה את צריכה לעבור כל מיני בדיקות לפני תחילת הטיפול (שמחלקות IVF דורשות) - אז יש סיכוי שזה בכל זאת יעבור...
לא ידוע לי
לא ידוע לי שהמחלקה בקפלן נסגרה. הייתי במח' נשים לפני שבועיים ופרופ' שוהם הפנה אותי. איני צריכה, ככל הנראה, לעבור בדיקות נוספות, מכיוון שכולן כבר בוצעו. תודה על האיחולים.

בהצלחה דגיתי

לא ידוע לי
לא ידוע לי שהמחלקה בקפלן נסגרה. הייתי במח' נשים לפני שבועיים ופרופ' שוהם הפנה אותי. איני צריכה, ככל הנראה, לעבור בדיקות נוספות, מכיוון שכולן כבר בוצעו. תודה על האיחולים.
בהצלחה דגיתי
מי יתן ויתקיים בך ה"IVF הספונטני" (ביטוי של עוד נועה: הצלחה על הראשון).

MIF2004

New member
הי דגיתי

זהו, מתחילים
הי דגיתי
אני לא כל כך יודעת אם ידחו לך טיפול בגלל הצטננות, אבל בכל מקרה כדאי שהגוף שלך יהיה חזק בשביל הטיפולים ובשביל ההריון שאחריהם, אז תנסי אולי לטפל בצינון, לקחת ויטמין C לחזק את המע' החיסונית שלך, זה לא מזיק. שיהיה המון המון בהצלחה !!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה