זהו - מחר יפטרו אותי

freedom rider

New member
זהו - מחר יפטרו אותי

שיחה קשה עם המנהל שלי אחה"צ, שזועם על התפוקה הנמוכה שלי - אז מה אם כל הפרוייקט שתולים בו את התקווה האחרונה של החברה הזו הוא כולו פרי עבודתי? כי לא חשובה האיכות, חשובה הכמות. 2 דקות אחרי שיצאתי ממנו, הוא הופיע אצלי וביקש שאעזוב ואלך, ונדבר שוב מחר. מחר יהיו עדכונים נוספים מהחזית.

Idan91

New member
../images/Emo4.gif

וכמה שזה מתסכל..

מאד מצטערת בשבילך.

אמנם מפאת גילי הצעיר אין לי כלכך קנה מידה למה שאתה עובר, ומה יוכל לגרום לך להרגיש יותר טוב, אבל אני מחזיקה לך אצבעות, מקווה שתחבוש את הפצע ושתמצא עבודה במהרה. תחזיק מעמד, ותשתדל להרגיש טוב.

גנגי

New member
אוי, פרידום, מצטערת לשמוע.

מקווה שבכל זאת מחר יהיה יום חדש, במלוא מובן הביטוי.

nutmeg

New member
כל כך מצטערת לשמוע!!

מפטרים אנשים על ימין ועל שמאל במדינה הזו. מאוד מאוד מ א ו ד מדאיג אותי.

De-Panther

New member
../images/Emo140.gifתיהיה חזק!! ואל תקבע מסכנות מהר

מידיי אולי אתה רק חושב ככה לא בטוח שיפטרו אותך יש תקווה!!

shellyland

New member
חיבוק גדול פריד ../images/Emo25.gif

תקפיד לקבל את מלוא הפיצויים שמגיעים לך, ואם אתה בעמדת מיקוח נסה לצאת עם פיצויים מוגדלים. אל תשכח לקבל מהם מכתב פיטורין עבור לשכת האבטלה. לך לחתום כבר מן היום הראשון! זאת לא בושה! שילמת ביטוח לאומי כל החיים שלך והגיע הזמן לפדות את הצ'ק! תכנן איך אתה מבלה את הזמן הפנוי שנפל לך לידיים בצורה הטובה ביותר. אתה לא יכול (כרגע) לשנות את המצב - לפחות נסה להוציא ממנו את המיטב. רענן את ספר הכתובות והטלפונים שלך ובדוק שוב מי הם החברים עליהם אתה יכול ליפול בזמנים קשים ומדכאים. וזכור: ירושלים היא במרחק יריקה!

freedom rider

New member
יכול להיות שאהיה בירושלים

ביום חמישי - לכנס בוגרי המכון למתמטיקה. עוד לא החלטתי אם אני נוסע.

dana2909

New member
תחזיק מעמד!

למרות שזה אולי יגיע טיפה באיחור.. (כי מחר כבר היום), אבל בכל זאת.. לא נעים להצטרף למעגל הזה. תחזיק מעמד, תחתום קצת בלשכה, תנוח. אולי גם זה לטובה..

מה זאת אומרת

"הוא רצה שאעזוב"? הוא התכוון שתעזוב פיזית לאותו היום, או שתעזוב סופית. ככה מפטרים אצלכם? יש סיכוי שהוא ימצא לך משהו אחר לעשות בחברה? (נסיון עלוב לנסות לשפר את המצב. לא הלך לי). תחזיק מעמד, אנחנו נמצא לך משהו אחר, ומהר !

De-Panther

New member
אז יש עידכונים מהחזית?? מחזיק את כל

האצבעות כולל אלו שברגליים

מנורה

New member
מי שמע דבר כזה??

הי, קשה להאמין שמפטרים מהיום למחר אני מאמינה שאחרי שכבוד המנהל ישן בלילה יקום בבוקר עם שיר חדש בלב וחיוך ויחזור בו.

dana2909

New member
ומי שמע על פיטורין באמצע הלילה???

וזו הפכה להיות האופנה האחרונה!!! כמו מדינת עולם שלישי, בשביל לא לקבל סצינות. הדברים האלה כל כך מרגיזים אותי, ועוד לחשוב שזה מגיע מכיוון מקומות "חינוכיים" (משרד החינוך, החברה למתנ"סים וכאלה). מה כבוד, מי שמע על זה, בכל מה שמדובר על פיטורין, המפטרים מחפשים את המוצא הקל בשבילהם.

shellyland

New member
לא מפטרין מהיום למחר

ההחלטה על פיטורין של עובד בדרך כלל מתקבלת הרבה זמן מראש, הבעייה היא שהרבה פעמים העובד הוא האחרון שיודע כי לאף אחד לא נעים להגיד לו שהוא על הכוונת. שלילנד, שמשתדלת שהעובדים שלה ידעו כשמשהו לא בסדר.

למעלה